Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Machinery

HYUNDAI CONSTRUCTION EQUIPMENT EUROPE (HCEE) A PREZENTAT TREI MODELE DIN NOUA SERIE A DE ÎNCĂRCĂTOARE FRONTALE HL900: HL940A, HL955A ȘI HL960A

HYUNDAI CONSTRUCTION EQUIPMENT EUROPE (HCEE) A PREZENTAT TREI MODELE DIN NOUA SERIE A DE ÎNCĂRCĂTOARE FRONTALE HL900: HL940A, HL955A ȘI HL960A

Confruntându-se pe piața europeană cu o cerere tot mai mare de încărcătoare frontale grele pe roți, HCEE și-a prezentat la mijlocul lunii octombrie, la sediul european din Tessenderlo, Belgia, noua sa gamă de încărcătoare frontale grele din seria A, gata să facă față provocărilor diverselor categorii de clienți. Seria A include mașinile pentru construcții care respectă nivelele europene de emisii de gaze poluante conforme prescripțiilor normei UE Stage V. Cu Seria A, Hyundai CEE a luat decizia de a îndeplini nu numai cerințele obligatorii pe piața europeană, dar să meargă și mai departe, respectându-și motto-ul „Moving You Further”, pentru a oferi clienților săi o gamă largă de mașini cu performanțe maxime, o productivitate sporită și numeroase caracteristici de siguranță, un management îmbunătățit al timpului de bună funcționare și, în același timp, foarte confortabile pentru operatori.

CARACTERISTICI CHEIE ALE NOII GENERAȚII DE ÎNCĂRCĂTOARE FRONTALE, REFLECTATE PRIN PRISMA BENEFICIILOR ADUSE CLIENȚILOR
Noile încărcătoare frontale Hyundai din seria A oferă o gamă completă de caracteristici și funcții. Departamentul pentru dezvoltarea produsului, din cadrul Hyundai CE, a adus numeroase îmbunătățiri tehnologice de vârf mașinilor din Seria A, cu implicații directe asupra scăderii consumului de combustibil, a sporirii siguranței în timpul lucrului, a creșterii timpului de bună funcționare și a îmbunătățirii managementului flotei.

1. MOTOR CUMMINS
Motorul Cummins B6.7, cu sistem de post-tratare a gazelor de evacuare, oferă numeroase avantaje modelelor de încărcătoare frontale din Seria A. Motorul nu numai că este certificat UE Stage V, dar este și foarte ușor de întreținut, datorită conectării la sistemul de diagnosticare la distanță Hi-Mate, a intervalelor extinse de întreținere și a funcției automate de regenerare a filtrului de particule diesel (DPF). De menționat și că motorul nu este echipat cu sistem de recirculare a gazelor de evacuare (EGR), ceea ce îi conferă o fiabilitate sporită.

2. MODUL DE FUNCȚIONARE A MOTORULUI: „POWER SMART”
Meniul IWM (Intelligent Work Mode) permite abordarea a trei moduri de funcționare a motorului: Power, Power Smart și Economy. În funcție de aplicație, operatorul poate selecta unul dintre modurile de lucru, vizând funcționarea motorului la putere maximă sau un consum redus de combustibil. Funcționarea motorului în modul „Power Smart” asigură reducerea pierderilor de putere și realizează economii medii de combustibil de la 3% la 5%. În plus, performanțele motorului sunt optimizate pentru a furniza un cuplu motor mai ridicat la turații mai scăzute.

3. CONFORT RIDICAT PENTRU OPERATOR
Operatorului are la dispoziție o cabină de mari dimensiuni și un scaun premium, cu suspensie pneumatică, multiple reglaje și o cotieră reglabilă pe care poate să își odihnească mâna. El are la dispoziție un joystick ergonomic, electro-hidraulic, care îi permite să controleze lejer toate funcțiile brațului. Opțional, încărcătorul frontal poate fi echipat cu un al doilea joystick, pentru comanda direcției mașinii – o funcție cerută de numeroși operatori.

4. UȘĂ CU TELECOMANDĂ
Pentru comoditatea și siguranța operatorilor, Hyundai CE a dezvoltat un sistem opțional de deschidere de la distanță a ușii de acces. Ușa se poate deschide atunci când operatorul se apropie de mașină, eliminându-se posibilele riscuri de accidentare atunci când operatorul vrea să deschidă ușa când se află pe treptele scării de acces în cabină.

5. CAMERĂ VIDEO ÎN SPATE ȘI REAR RADAR DETECTION
Încărcătoarele frontale Hyundai din seria A sunt echipate standard cu cameră video pentru vizibilitate suplimentară la mersul cu spatele. Totodată, Hyundai oferă un sistem opțional de detectare radar a obstacolelor la mersul cu spatele, pe o rază de 10 m, ziua sau noaptea. Pentru mai multă siguranță pe șantier, este disponibil ca opțiune sistemul AAVM cu 4 camere video, care asigură și atenționarea operatorului la detectarea persoanelor sau a unor obstacole aflate lângă mașină. Sistemul AAVM are două funcții principale: AVM (Around View Monitoring) și IMOD (Intelligent Moving Object Detection). Funcția AVM asigură vizibilitatea pe 360o, iar funcția IMOD detectează mișcarea din jurul mașinii, imaginile și informațiile generate de cele două funcții fiind afișate operatorului pe un monitor.

6. DESIGN NOU AL CAPOTEI MOTORULUI
Prin reproiectarea capotei motorului, ce a implicat scurtarea părții din față a capotei și mutarea țevii de evacuare pe axa longitudinală, s-a îmbunătățit vizibilitatea directă înspre partea din spatele mașinii.

7. DISPONIBILITATE ȘI PRODUCTIVITATE
Pe modelele HL955A și HL960A este instalată o axă spate mai robustă, cu o portanță mai mare. Totodată, pe ambele modele de încărcătoare frontale pot fi instalate opțional axe față„heavy-duty”, pentru aplicații de manipulare a deșeurilor și alte domenii industriale specifice. S-a îmbunătățit sistemul hidraulic, diminuânduse riscurile apariției scurgerilor de ulei, prin introducerea unei supape principale de comandă, ce constituie o combinație între o supapă de comandă antiretur și o supapă electro-proporțională de reducere a presiunii EPPR.

Machinery

Recent Posts:

Tocătorul de crengi este utilajul optim pentru eliminarea resturilor de crengi sau lemne, rezultate în urma furtunilor sau schimbărilor de anotimp, și este ideal pentru defrișări și toaletări. Un tocător de crengi îndeplinește o funcție dublă, de fapt. În primul râ...


Citeste mai mult

Compania ELMAS este dealer în România al producătorului german Linde Material Handling, din anul 1996, of erind pe piața locală soluții complete de intralogistică și un pachet diversificat de servicii.În urma unei investiții realizate în 2016, compania brașoveană pro...


Citeste mai mult

Grupul SUMITOMO este considerat ca fiind cel mai vechi grup de afaceri din lume, un conglomerat de firme a căror bază a fost pusă acum peste 400 de ani de către Masatomo Sumitomo. În prezent, se numără printre cele mai mari companii din lume. Pentru a descrie acest grup în câ...


Citeste mai mult

La ConExpo 2020, CASE CE a lansat noul DL550B, primul mini-încărcător compact pe șenile complet integrat din industria construcțiilor, ce va fi produs în serie. Dezvăluit inițial la ConExpo 2017 ca o mașină concept denumită „Proiect Minotaur”, designul noului DL550B ...


Citeste mai mult