Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Next Auto

Cu Nokian Tyres sezonul anvelopelor de vară arată ca o experiență de condus sigură și liniștită la viraje strânse și în timpul zilelor ploioase

Cu Nokian Tyres sezonul anvelopelor de vară arată ca o experiență de condus sigură și liniștită la viraje strânse și în timpul zilelor ploioase

Producătorul de anvelope scandinav Nokian Tyres oferă o selecție modernă și versatilă de anvelope de vară pentru piața central-europeană. Noua generație de anvelope de vară oferă tehnologia unică Dual Zone Safety, special concepută pentru condițiile variate din timpul verii. Această tehnologie a fost introdusă mai întâi la modelele de vehicule pentru pasageri și apoi la SUV-uri și gama crossover.


Anvelopele Nokian Tyres oferă confort premium la volan, durabilitate și, mai ales, siguranță de primă clasă, garantând mai multă liniște în timpul deplasărilor pe timp de vară.


Atunci când ne bucurăm de zile însorite de vară, putem uita de pericolele drumurilor în condiții de ploaie. Însă, vremea este schimbătoare, de la caniculă, la averse bruște, iar prognozele se pot schimba neașteptat. Anvelopele de vară premium oferă siguranță șoferilor atunci când au cea mai mare nevoie.


„Orice anvelopă poate rula fără probleme, atunci când condițiile meteorologice sunt perfecte. Cu toate acestea, în condiții surprinzătoare precum ploile bruște, anvelopele trebuie să ofere performanțe extrem de stabile. Este foarte important ca anvelopa să poată fi controlată în timpul manevrelor evazive, în timpul frânării sau pe suprafețele umede. Șoferii au nevoie de fiabilitate și consecvență, ceea ce înseamnă că anvelopele trebuie să își păstreze aderența și manevrabilitatea de la începutul primăverii, până toamna târziu.", spune Martin Dražík, Tire Expert și Product Manager, Nokian Tyres, Central Europe.


Stabilitate și durabilitate pentru SUV-uri
Gama vastă și competitivă de anvelope de vară Nokian Tyres este completată de noi anvelope pentru SUV-uri: Nokian Powerproof SUV și Nokian Wetproof SUV. Ambele noi produse din portofoliul Nokian Tyres dispun de tehnologia Dual Zone Safety cunoscută de la modelele de vehicule de pasageri. Aceste anvelope sunt concepute pentru vehicule tip SUV și crossover, pentru o manevrabilitate precisă și senzație plăcută de condus.

Anvelopele vin echipate cu tehnologia unică Aramid Sidewall. Structura laterală conține fibre de aramidă extrem de puternice, ceea ce oferă rezistență la impact și tăieturi bruște, care altfel ar putea întrerupe cu ușurință o deplasare.
Aceeași tehnologie Aramid Sidewall este folosită la producerea tuturor anvelopelor Nokian Tyres pentru autoutilitare și rulote. Familia de anvelope Nokian cLine Van oferă stabilitate, aderență echilibrată și durabilitate excelentă pentru autoutilitare.


Noua anvelopă Nokian Powerproof SUV a fost dezvoltată și testată în colaborare cu campionul de Formula 1, Mika Häkkinen.
„La anvelopele SUV apreciez stabilitatea, fiabilitatea și ușurința de a conduce. Anvelopa Nokian Powerproof SUV este o combinație admirabilă de performanță de înaltă clasă, durabilitate extremă și senzație de conducere plăcută. Funcționează la viteze mari și mici și pe suprafețe umede și uscate deopotrivă. Oferă încredere și siguranță.", spune Häkkinen.

Rezultate puternice în teste
Nokian Powerproof și Nokian Wetproof oferă siguranță și fiabilitate în timpul verii pentru șoferii care călătoresc pe drumurile din Europa Centrală. Ambele au obținut rezultate puternice la testele independente pentru anvelope din 2020.
Apreciată pentru aderența bună la frânare și rezistența la rulare foarte scăzută, Nokian Powerproof a obținut locul al treilea la testul pentru anvelope de vară Sport Auto din acest an. De asemenea, a primit note bune la testele Auto Motor und Sport, Sport Auto și Auto Bild. Revista italiană Automobilismo consideră Nokian Powerproof drept una dintre cele mai bune anvelope atunci când vine vorba despre manevrabilitate pe suprafețe umede, menționând că este perfect echilibrată și foarte previzibilă și pe suprafețe uscate.


Proprietățile unice ale anvelopelor premium Nokian Wetproof nu au trecut neobservate de revistele de automobile.
„Când vine vorba de frânare pe suprafețe uscate, Nokian Wetproof este pe primul loc”, subliniază revista germană GuteFahrt în testul din acest an. Revista poloneză Motor scoate în evidență nivelul ridicat de performanță la frânare pe suprafețe umede și uscate. De menționat este și victoria absolută a acestei anvelope unice la testele German ACE Lenkrad și Auto Motor und Sport din 2019.

Next Auto

Recent Posts:

Ford, liderul mondial pe segmentul autoutilitarelor pentru transportul mărfurilor, prezintă astăzi noua autoutilitară E-Transit, un vehicul inteligent care le va oferi clienților productivitate superioară datorită sistemului de propulsie complet electric, soluțiilor software, serviciilor și...


Citeste mai mult

Mai mult de jumătate (54%) din mașinile hibride și electrice vândute la nivel global în trimestrul al treilea au fost cumpărate de consumatorii din Europa, urmați de cei din China, cu 30%, și din SUA, cu 16%, iar tendința va continua până la finalul anului, potrivit raportu...


Citeste mai mult

Restricțiile impuse de pandemia COVID-19 au schimbat opțiunile consumatorilor pentru mijloacele de mobilitate, majoritatea alegând să-și folosească propria mașină în locul transportului public sau al platformelor de mobilitate, arată raportul global Digital Auto Report 2020, real...


Citeste mai mult

Parteneriatul încheiat la începutul anului 2020 între Mercedes-Benz și ENGIE, companii ale căror strategii se axează pe importanța mobilității electrice și a sustenabilității, continuă în a doua parte a anului cu un nou beneficiu pentru clienții din România: ...


Citeste mai mult