Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Next Auto

Cursurile de conducere defensivă ale Academiei Titi Aur se mută online

Cursurile de conducere defensivă ale Academiei Titi Aur se mută online

Începând cu 23 martie 2020, partea teoretică a cursului de conducere defensivă susținut de Academia Titi Aur se mută în online. Partea practică a cursului se achiziționează ulterior perioadei de izolare la domiciliu și va avea loc la autodromul Academia Titi Aur, după ieșirea din starea de urgență, atunci când situația epidemiologică o va permite.

Pandemia de Covid este o situație fără precedent pentru noi și este nevoie să fim flexibili și adaptabili și să ne protejăm atât angajații, cât și clienții. Trecerea părții teoretice către online era pe lista noastră de obiective de anul trecut și faptul că se întâmplă în sfârșit este doar o confirmare că strategia noastră a fost una bună. Îi încurajăm pe șoferi, mai ales că au o perioadă de stat acasă, să aleagă înțelept cursurile la care participă și misiunile la care se înhamă. Misiunea noastră este să reducem numărul victimelor din accidentele rutiere și decesele cauzate de acestea. (Titi Aur, fondator Academia Titi Aur)

Academia Titi Aur își încurajează angajații și clienții să respecte indicațiile autorităților de a limita cât mai mult interacțiunile sociale

 Începand de luni, 23 martie, pe academiatitiaur.ro, din secțiunea "Magazin", șoferii doritori și responsabili pot să achiziționeze două variante de curs teoretic*:

  1. O variantă online interactivă, care constă într-o videoconferință susținută de Titi Aur, care prezintă "live" partea teoretică a Cursului de Conducere Defensivă Nivelul 1, respectând programa și adițional răspunde întrebărilor participanților. Modulul are o durată de aproximativ 4 ore. ** Preț: 180 RON
  1. Varianta online non interactivă, adică un curs înregistrat, prezentat tot de Titi Aur, care oferă același tip de informații sustinuțe de imaginile necesare. Preț: 100 RON

După achiziționarea cursului în oricare dintre cele două variante, fiecare participant primește pe email toate informațiile necesare pentru accesarea acestuia, precum și modalitatea de programare dacă optează pentru varianta "live", interactivă.

Sesiunea practică pentru Cursul de Conducere Defensiva Nivelul 1 se achiziționează separat și se va desfășura la Academia Titi Aur în momentul în care Academia își va putea relua activitatea.

*Toate voucherele achiziționate în ultimele luni pentru produsele Academiei Titi Aur își prelungesc automat valabilitatea pe perioada stării de urgență!
** Cursurile online vor putea fi achizitionate doar prin plata online cu card bancar.

La final, fiecare participant primește online un formular de feedback, iar după completarea acestuia primește pe email o diplomă care certifică efectuarea sesiunii teoretice a Cursului de Conducere Defensiva Nivelul 1.

Videoconferințe pentru persoanele juridice

Pentru persoanele juridice punem la dispoziție video conferințe în cadrul cărora vor fi prezentate informații teoretice despre conducerea defensivă, iar participanții pot să primească, în timp real, răspunsuri la întrebările lor. Cursul pentru persoane juridice poate fi achizitionat de la departamentul de vânzări al Academiei Titi Aur.


Cursurile de conducere defensivă pentru companii au dus la reducerea cu 83% a numărului de accidente grave

Academia Titi Aur a încheiat anul 2019 cu o cifră de afaceri de 2 milioane de euro, înregistrând o creștere de 10% față de anul precedent. Segmentul B2B a reprezentat peste 50% din cifra de afaceri, prin cursurile de conducere defensivă contractate de companii pentru proprii angajați. O creștere spectaculoasă – de 40% - a fost înregistrată și pe segmentul de experiențe pentru persoane fizice.

Cursurile de conducere defensivă, experiențele de conducere pe circuit, dar și închirierile de mașini sport au contribuit la o creștere a cifrei de afaceri cu 10% în 2019 pentru Academia Titi Aur – ATA, depășind astfel pragul de 2 milioane de euro. Dinamica pozitivă s-a datorat îndeosebi segmentului B2B prin cursurile de conducere defensivă contractate de companii pentru angajați, peste 7.500  persoane beneficiind de acestea în 2019 și peste 65.000 în cei peste 10 ani de activitate ai academiei.


Părinții conștientizează și ei cât de important este condusul defensiv

Cea mai mare creștere a fost înregistrată în 2019 de segmentul B2C, experiențele de conducere pe circuit și închirierile de mașini echipate pentru astfel de experiențe având o creștere de 40%. De asemenea, o creștere de 17% s-a înregistrat și în cazul cursurilor de conducere defensivă pentru persoane fizice, care se desfășoară pe module.

Pentru 2020, Academia Titi Aur își propune o creștere a cifrei de afaceri cu 20-30%, pe fondul lansării de noi cursuri și programe dedicate șoferilor cu nivele diferite de experiență, alături de promovarea cursului Ghidul Părintelui Responsabil la Volan. De asemenea, pentru anul în curs, Academia Titi Aur își propune demararea unor campanii de conștientizare și prevenție, care vor pune accent pe teribilismul la volan și pe lipsa comunicării convenționale și neconvenționale în trafic.

Next Auto

Recent Posts:

Ford, liderul mondial pe segmentul autoutilitarelor pentru transportul mărfurilor, prezintă astăzi noua autoutilitară E-Transit, un vehicul inteligent care le va oferi clienților productivitate superioară datorită sistemului de propulsie complet electric, soluțiilor software, serviciilor și...


Citeste mai mult

Mai mult de jumătate (54%) din mașinile hibride și electrice vândute la nivel global în trimestrul al treilea au fost cumpărate de consumatorii din Europa, urmați de cei din China, cu 30%, și din SUA, cu 16%, iar tendința va continua până la finalul anului, potrivit raportu...


Citeste mai mult

Restricțiile impuse de pandemia COVID-19 au schimbat opțiunile consumatorilor pentru mijloacele de mobilitate, majoritatea alegând să-și folosească propria mașină în locul transportului public sau al platformelor de mobilitate, arată raportul global Digital Auto Report 2020, real...


Citeste mai mult

Parteneriatul încheiat la începutul anului 2020 între Mercedes-Benz și ENGIE, companii ale căror strategii se axează pe importanța mobilității electrice și a sustenabilității, continuă în a doua parte a anului cu un nou beneficiu pentru clienții din România: ...


Citeste mai mult