Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Next Auto

SIGURANŢA ŞI CONFORTUL LA VOLAN - CRITERII ABSOLUTE ÎN ALEGEREA AUTOVEHICULULUI POTRIVIT

SIGURANŢA ŞI CONFORTUL LA VOLAN - CRITERII ABSOLUTE ÎN ALEGEREA AUTOVEHICULULUI POTRIVIT

Simona este Manager Promovare și Implementare Produse și Soluții în cadrul Holcim România, motiv pentru care am cunoscut-o anul trecut în calitate de partener al evenimentului nostru RoBuild Concrete Edition, în cadrul căruia a susținut o prezentare pe teme de tehnologii în domeniul betonului.

Formarea tehnică pe care o are nu i-a diminuat din naturaleţe și eleganţă, Simona este o prezenţă caldă și vibrantă, îţi vorbește cu drag de munca pe care o desfășoară, cât și despre cât de mult îi plac călătoriile, dar și provocările. Este una din puţinele persoane pe care am auzit-o să povestească cât de ușor rezistă fără să se enerveze în traficul bucureștean și cât de natural i se pare să conducă un autovehicul. Conduce o Škoda Octavia pusă la dispoziţie de Holcim România și consideră că mașina actuală este o combinaţie perfectă între siguranţă și confort.

Cine este Simona Breahnea?
Ca persoană, cuvintele care mă caracterizează cel mai mult sunt optimismul, veselia și entuziasmul. De profesie sunt inginer structurist, am absolvit Facultatea de Construcţii Civile, Industriale și Agricole în București, iar recent am devenit și studentă la Școala Doctorală din cadrul Universităţii Tehnnice de Construcţii București. În cadrul companiei Holcim România ocup poziţia de Manager Promovare și Implementare Produse și Soluţii.

Povesteşte-ne cum ai ajuns să lucrezi la Holcim şi ce anume te inspiră la job.
La Holcim am ajuns să lucrez printr-un proces de recrutare online, urmat de interviuri unu la unu cu superiorii mei. În munca mea de zi cu zi găsesc inspiraţie în tot ce mă înconjoară. Sunt foarte norocoasă deoarece, prin natura muncii mele, cunosc oameni noi de la care am foarte multe de învăţat și care mă inspiră mereu.

Care este parcursul unei zile obişnuite în viaţa Simonei Breahnea?
Deoarece am parte de experienţe diferite în fiecare zi, este foarte greu să definesc un șablon. Dar lucrurile de care nu mă lipsesc includ un program sau traseu bine definit cu o seară înainte și, bineînţeles, cafeaua bună luată în mașină dimineaţa. Pe parcursul zilei am diverse vizite tehnice la firme de proiectare/arhitectură, la universităţi de specialitate, în șantiere etc.

Care sunt lucrurile pe care le faci pentru tine, pentru a te încărca şi în acelaşi timp, pentru a te relaxa?
Cel mai mult îmi place să citesc, în special cărţi care mă inspiră și mă provoacă să găsesc idei noi. De asemenea, mă relaxez la fel de bine în bucătărie făcând prăjituri sau pur și simplu gătind ceva bun pentru cei dragi.

Care este relaţia ta cu şofatul?
De când eram mică, tatăl meu mi-a insuflat pasiunea șofatului. Sunt norocoasă deoarece, prin activitatea mea de zi cu zi, mă deplasez destul de mult cu mașina în ţară. Iar astfel descopăr tot felul de locuri minunate de care poate nu aș fi aflat într-un alt context.

Ce maşină conduci şi de ce ai ales-o?
Conduc o Škoda Octavia, mașină pusă la dispoziţie de către compania la care lucrez.

Ce apreciezi cel mai mult la o maşină, dar şi ce anume nu îţi place?
Cel mai mult apreciez siguranţa și confortul, iar mașina pe care o conduc în acest moment îmi oferă aceste lucruri.

Dacă ar fi să alegi orice model şi marcă de maşină din toate câte există, ce anume ai alege şi de ce?
Pentru moment, pot spune că aș alege tot Škoda Octavia, deoarece sunt mașini foarte bune, sigure și au și un design atrăgător.

Cum rezişti traficului bucureştean?
Rezist cu ușurinţă traficului bucureștean și nu numai, având în vedere că sunt multe orașe din România care s-au aglomerat în ultima perioadă. P entru a trece mai ușor peste timpul pierdut în trafic, ascult audiobook-uri pe diverse teme care mă ajută în dezvoltarea personală și profesională.

Care ar fi destinaţia preferată de vacanţă pentru tine şi de ce anume?
Destinaţia mea de vacanţă preferată este Tenerife, care, pentru mine, reprezintă un mix foarte bun de activităţi de relaxare, dar și de divertisment. Cu toate acestea, sunt deschisă faţă de noi destinaţii, fiind convinsă că fiecare loc are ceva special de oferit.

Care ar fi locaţia ideală unde ai dori să locuieşti şi de ce anume?
Simt că deja mă aflu unde ar trebui să fiu, în acel loc numit “acasă”.

Care sunt valorile fundamentale în care crezi cu tărie şi la care nu ai renunţa?
Valorile fundamentale la care nu aș renunţa pentru nimic în lume sunt: integritatea, sănătatea, iubirea, respectul și încrederea.

Next Auto

Recent Posts:

Ford, liderul mondial pe segmentul autoutilitarelor pentru transportul mărfurilor, prezintă astăzi noua autoutilitară E-Transit, un vehicul inteligent care le va oferi clienților productivitate superioară datorită sistemului de propulsie complet electric, soluțiilor software, serviciilor și...


Citeste mai mult

Mai mult de jumătate (54%) din mașinile hibride și electrice vândute la nivel global în trimestrul al treilea au fost cumpărate de consumatorii din Europa, urmați de cei din China, cu 30%, și din SUA, cu 16%, iar tendința va continua până la finalul anului, potrivit raportu...


Citeste mai mult

Restricțiile impuse de pandemia COVID-19 au schimbat opțiunile consumatorilor pentru mijloacele de mobilitate, majoritatea alegând să-și folosească propria mașină în locul transportului public sau al platformelor de mobilitate, arată raportul global Digital Auto Report 2020, real...


Citeste mai mult

Parteneriatul încheiat la începutul anului 2020 între Mercedes-Benz și ENGIE, companii ale căror strategii se axează pe importanța mobilității electrice și a sustenabilității, continuă în a doua parte a anului cu un nou beneficiu pentru clienții din România: ...


Citeste mai mult