Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Industry

TERRA PALFINGER A LIVRAT 10 AUTOCAMIOANE PENTRU MATERIALE DIN RECICLARE ȘI DEMOLARE

TERRA PALFINGER A LIVRAT 10 AUTOCAMIOANE PENTRU MATERIALE DIN RECICLARE ȘI DEMOLARE

La începutul iernii anului 2020, TERRA PALFINGER a realizat livrarea unui pachet de 10 autocamioane specializate activității de manipulare materiale vrac. Beneficiarul este un antreprenor bine-cunoscut din Ardeal, partener cu tradiție al grupului TERRA România.

Cele 10 autocamioane vor fi folosite în activităţi de manipulare materiale reciclabile şi materiale provenite din demolare. Echipamentele aparţinând brandului PALFINGER vor asigura productivitate crescută pentru aprovizionarea tuturor punctelor de lucru în care lucrează.

Macara PALFINGER Epsilon M120Z79;
Graifer cu volum 300 litri;
Rotor ranforsat cu capacitate 10 tone;
Sistem monitorizare CERM;
Pachet CONFORT;
Pompa dublu circuit.

Cârligul de manipulat containere PALFINGER PH T20 are o capacitate maximă de 21,9 tone (la înălţimea şasiului de 900 mm).
PALFINGER PH T20 poate manipula containere de până la maxim 7 metri lungime

ECHIPARE SPECIALĂ
Fiecare autocamion este echipat cu macara PALFINGER Epsilon M120Z79 cu graifer polyp. Graiferul, special pentru materiale reciclabile, cu volum 300 litri, are 6 petale, dintre care 2 petale au o formă specială ce permite plierea în condiţii de siguranţă. Rotorul este unul ranforsat, pentru sarcini de maxim 10 tone, rezistând şi în cele mai grele condiţii de exploatare specific. Sistem CERM pentru monitorizarea stabilităţii şi supape de reţinere pe cilindri. Ca dotări, se adăugă Pachetul CONFORT, acesta fiind format din husă încălzită a scaunului operatorului. O altă dotare a autocamionului reprezintă funcţiile de start/ stop/turaţie automată a motorului, funcţii ce conduc la consum scăzut de combustibil.

Comenzile macaralei sunt directe, pe distribuitor, şi astfel operatorii beneficiază de precizie şi viteză sporită. Sistemul hidraulic este compus din pompă hidraulică cu dublu circuit pentru a asigura debit cât mai mare. Debitul mare asigură posibilitatea efectuării a 2-3 comenzi simultane, crescând astfel viteza de lucru şi productivitatea. De menţionat, este şi răcitorul de ulei cu tiraj forţat, ce răceşte cei 300 litri de ul ei hidraulic din sistem.

Vopsirea macaralei este realizată prin cataforeză (KTL), un procedeu patentat PALFINGER, în fabrica din Elsbethen-Austria.

Cârligul de manipulat containere PALFINGER PH T20 are o capacitate maximă de 21,9 tone (la înălţimea şasiului de 900 mm). PALFINGER PH T20 poate manipula containere de până la maxim 7 metri lungime.  Comanda cârligului se realizează prin sistemul EASY Drive (opţional este disponibil şi sistem de radiocomandă). Sistemul de prindere este unul foarte solid, protejat prin zincare, dedicat brandului de autoşasiu pe care se montează.

Proiectorul LED ajută operatorul când lucrează pe timpul nopţii, asigurând o vizibilitate mai bună.
Vopsirea cârligului de manipulat containere PALFINGER PH T20 este de înaltă calitate, standardizarea calităţii acestuia fiind asigurată în fabrica producătorului PALFINGER din Franţa.

Echipamentelele PALFINGER au fost livrate pe autoşasiu MAN:
• MAN TGX 33.510 6x4 BL;
• Cabina XL cu un pat, cu podea joasă;
• Parasolar exterior cabină;
• Proiectoare ceaţă adaptive;
• Axă faţă de 9 tone;
• Axe spate cu suspensie pneumatică, pentru încărcare facilă a containerelor;
• Priză de putere 1.000 Nm;
• Rezervor 400 litri;
• Cupla de remorcare, cu sistem electric şi pneumatic pentru remorcă.

 


TERRA PALFINGER SRL - unicul distribuitor Palfinger  in Romania
ECHIPAMENTE DE RIDICAT, CAMIOANE RULATE
Punct de lucru Tunari- Șoseaua de Centură, nr. 11, km. 7, Comuna Tunari, Jud. Ilfov
Telefoane fixe: 031 730 7301 (2,3,4) / 0372 383 772
Fax: 031 730 7308
E-mail: office.ro@terra-world.com
https://www.terra-world.com/ro/despre/terra/

Industry

Recent Posts:

Texaco Delo 600 ADF este o nouă tehnologie revoluționară de aditivare și linie de produse concepute pentru a reduce în mod semnificativ înfundarea filtrului de particule diesel (DPF); prelungirea duratei de viață a DPF de până la 2,5 ori pentru un avantaj de retenție de 3 %...


Citeste mai mult

Doosan Infracore Europe a lansat pe piața mașinilor pentru construcții, ceea ce se spune că este, primul sistem din lume tip „cupă transparentă” instalat pe un încărcător frontal pe roți. „Cupa transparentă” este un sistem care sporește siguranța în op...


Citeste mai mult

LA ÎNCEPUT DE AN TOŢI SUNTEM ÎNCREZĂTORI, NE FACEM PLANURI ŞI SPERĂM CĂ VA FI ȘI MAI BINENu credem că practica managerială a mai fost pusă la încercare vreodată, într-o asemenea manieră, varietate dar şi complexitate de evenimente, care mai de care mai exacerbate ...


Citeste mai mult

Această soluție completă de spălare a nisipului prezentată de Weir Minerals, este deosebit de compactă și utilizează cele mai bune echipamente Weir Minerals din clasa sa, stabilind un nivel de referință standard în ceea ce privește rezistența la abraziune a componentelor și recupe...


Citeste mai mult