Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Industry

"SFĂRÂMAREA" VECHILOR METODE

A lucra mereu în același fel poate fi întotdeauna modalitatea cea mai simplă de a desf ășura o activitate? Oare utilizarea metodelor vechi de lucru reprezintă cea mai ușoară soluție pentru ca o companie să funcționeze și t otodată să se dezvolte? Există companii în care menținerea conservatorismului și rezistența la schimbare împiedică în mod evident dezvoltarea afacerii, iar pentru aceste companii soluția poate veni de la MB Crusher.

Adesea, schimbarea obiceiurilor de lucru necesită efort, chiar și pe șantier. Păstrarea lor, de fapt, pare că vă creează o zonă de confort în care sentimentul este acela că vă simțiți mai în siguranță, că economisiți ore întregi de căutări alternative și, de asemenea, pare a vă economisi timp și bani. După ce a-ți folosit o metodă de lucru ani de zile, a-ți ajuns să cunoașteți intrările și ieșirile procedurii și aveți o soluție pentru eventualele probleme apărute. Dar dacă acest proces aparent dovedit devine de fapt mai scump, mai lent și mai greoi? Ce se întâmplă dacă, pe măsură ce activitatea devine din ce în ce mai complexă și ofertele sunt mai riguroase, rezistența la schimbare are un efect de bumerang pentru dezvoltarea afacerii? A-ți putea să nu vă doriți să renunțați la practicile învechite care dăunează dezvoltării și extinderii companiei dacă există o modalitate mai bună de a vă cheltui resursele?

O modalitate simplă de a ține pasul cu proiectele noi și complexe este să abordați schimbarea, să căutați noi metode de lucru sau echipamente noi care să vă permită să lucrați mai rapid, mai profitabil și mai ușor, creând noi oportunități de dezvoltare a afacerii, prin extinderea de servicii. Exact aceasta a fost abordarea unei companii de exploatare a rocilor din Argentina, care înainte nu făcea nimic cu rocile reziduale rezultate după excavare. Acestea erau aruncate sau depozitate, iar transportul însemna costuri. Dar, după achiziționarea unei cupe de concasare BF90.3 de la MB Crusher, care s-a potrivit ca o mănușa la excavatorul Hyundai din dotarea flotei de mașini, lucrurile s-au schimbat radical, în mai bine. Acum compania argentiniană procesează chiar la punctul de extracție rocile reziduale, ca apoi să vândă cu ușurință agregatele concasate la dimensiuni adecvate. Afacerile s-au extins, iar compania a realizat o nouă sursă de venit.

Chiar și atunci când o metodă de lucru „a funcționat întotdeauna” sau „nu necesită modificări”, poate fi benefică abordarea unei schimbări operaționale. Astfel, o mică companie minieră peruviană a descoperit că, prin instalarea pe excavatorul său Caterpillar 320 a unei cupe de concasare BF90.3, achiziționată de la MB Crusher, poate să-și dezvolte afacerea fără a irosi bugetul pe cheltuieli inutile. Inițial vindeau ghipsul extras la un preț foarte mic, dar după achiziția echipamentului, au început să concaseze roca excavată, dându-i mai multă valoare și putând să o revândă la un preț mai mare. Trecerea de la vechia metodă de lucru la cea nouă a însemnat un profit mai mare, în condițiile unei rapide amortizări a investiției.

Pe un șantier de construcție a unui drum, cumpărarea materialului de umplerea a fundației și transportul acestuia cu autobasculante la și de la stația de concasare este total neeconomic, mai ales dacă materia primă este extrasă chiar de pe șantierul în cauză. Cea mai simplă soluție este de a găsi un mod diferit de a gestiona roca de bază excavată, astfel încât aceasta să fie procesată chiar pe șantier. În acest sens, o companie indiană constructoare de drumuri a achiziționat de la MB Crusher o cupă de concasarea BF90.3 pentru a reduce materialul excavat la dimensiunea standardizată, astfel încât agregatele să poată fi utilizate imediat ca umplutură.

Astfel, s-a dovedit că o simplă schimbare a metodei de lucru la această companie, cum ar fi utilizarea unui echipament de concasare MB atașabil la brațul unui excavator, conduce la eficientizarea operațiunilor de construcție și se dovedește o investiție rentabilă pe termen lung. Schimbarea metodei de lucru s-a dovedit simplă pentru aceste companii. Oricare alte companii, pentru a-și realiza agregatele chiar pe șantier, pot trece de la vechi la nou în urma unei analize atente a gamei de atașamente produsă de MB Crusher, achizițiile urmând a fi orientate spre acele atașamente care oferă cele mai bune benefici, nu numai pentru locul de muncă actual, ci și pentru proiectele viitoare. De la piatra de râu la beton, de la granit la alte varietăți de roci și pentru numeroase domenii de aplicare și materiale, echipamentele MB Cruscher simplifică și accelerează tranziția de la vechile metode, adesea greoaie și costisitoare, la noile metode de lucru, mai inteligente și care permit companiilor să abordeze lucrări de neimaginat înainte.


Industry

Recent Posts:

Goodyear TPMS Heavy Duty este soluția care permite monitorizarea în timp real a presiunii și temperaturii anvelopelor, cât și localizarea vehiculelor. Include un GPS încorporat care le permite managerilor de flote să-și urmărească vehiculele, precum și să primească notifi...


Citeste mai mult

La un an de la semnarea parteneriatului între KEESTRACK şi CTE SOLUTION ca dealer unic pentru vânzarea de utilaje şi service echipamente KEESTRACK în România, poziţionarea acestui brand în piaţă de utilaje mobile de sortare-concasare începe să se consolideze...


Citeste mai mult

Hiarom Invest a livrat un utilaj destinat sudării cap la cap a șinei prin presiune și contact care include un camion 8X4 echipat cu toate componentele auxiliare necesare.Specializată în proiectarea, dezvoltarea și realizarea utilajelor cu deplasare atât pe șosea cât și pe ca...


Citeste mai mult

\HAMM a lansat pe piață o nouă generație de role tandem cu direcție pivotantă: seria HX. Aceasta înlocuiește seria DV+ anterioară și se remarcă prin comenzile intuitive Easy Drive, parametri de înaltă performanță, numeroase caracteristici de confort și funcționare durabil...


Citeste mai mult