Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Machinery

ÇUKUROVA 888 UN BULDOEXCAVATOR PE CARE VĂ PUTEȚI BAZA

ÇUKUROVA 888 UN BULDOEXCAVATOR PE CARE VĂ PUTEȚI BAZA

Buldoexcavatorul este printre cele mai apreciate utilaje de construcții din România, dacă nu chiar cel mai îndrăgit. Este genul de echipament bun la toate, ce se adaptează oricăror condiții și oricărui tip de muncă. Este versatil și eficient. Prin urmare, oferta de buldoexcavatoare este una mare, de la utilaje noi, la second-hand. Clienții caută, în special, un produs rezistent și puternic, pe care să se poată baza și care să facă față condițiilor grele de muncă.

Çukurova 888 este un buldoexcavator fiabil și capabil, robust și puternic, apreciat la scară largă datorită unui set de trăsături pe care le vom detalia în cele ce urmează. Dar să vorbim întâi despre producătorul acestui utilaj excepțional. Compania Çukurova Makina a luat naștere în anul 1968 și a manufacturat utilaje sub licența John Deere, în fabrica sa din Turcia. De altfel, numele companiei este un indicator geografic al regiunii în care acest colos industrial s-a dezvoltat, Çukurova însemnând „câmpie joasă”. În anul 1986, conducerea companiei a luat decizia de a produce propriile utilaje și a renunțat la licența John Deere. S-a dovedit a fi o decizie inspir ată, pentru că echipamentele Çukurova au devenit apreciate și distribuite în 50 de țări din toată lumea. De la s tivuitoare, încărcătoare frontale, excavatoare, la buldoexcavatoare.

Buldoexcavatorul Çukurova 888 este echipat cu un motor diesel Perkins dotat cu turbină, care conferă performanță de top și se supune tuturor normelor de mediu în vigoare. Noua generație a buldoexcavatoarelor Çukurova este proiectată astfel încât greutatea utilajului să fie distribuită în mod optim. Asta înseamnă că buldoexcavatorul Çukurova este atât ușor de manevrat, cât și de operat, iar operațiunile de săpare se fac în condiții de maximă stabilitate.

Buldoexcavatorul Çukurova 888 este combinația ideală dintre forță și siguranță în muncă, precum și confort în operare. Producătorul turc de utilaje a fost printre primii care au folosit noul sistem de control al buldoexcavatoarelor. Sistemul de control cu joystick-uri hidraulice - atât pentru cupă, cât și pentru brațul de excavare -, îi permite operatorului să depună mai puțin efort în muncă și să opereze utilajul cu mai multă precizie. Acest sistem asigură un control mai fin, o mai bună manevrabilitate, precum și stabilitatea mișcării atașamentelor, indiferent de greutatea pe care o transportă. Totodată, noul sistem de control elimină presiunea de pe operatorul utilajului, prelungește viața uleiurilor și reduce temperatura din rezervorul de ulei.

Pentru funcția de excavare, Çukurova 888 pune la dispoziția operatorului un sistem separat de control, prin poziționarea joystick-urilor pe coloane ajustabile. Această inovație îi permite operatorului utilajului să aranjeze după preferințe panoul de control, astfel încât să aibă mai mult loc de manevră în cabină. De aici, și impresia că operatorul se află într-un excavator - cu toate comenzile și confortul care vin la pachet -, și nu într - un utilaj multifuncțional, așa cum este buldoexcavatorul.

Cabina ROPS/FOPS - structură de protecție împotriva răsturnării sau împotriva pericolelor externe – garantează confort în operarea buldoexcavatorului și vizibilitate excelentă. Parbrizul și geamurile cabinei sunt fabricate din sticlă securizată și oferă protecție împotriva luminii puternice. A sta pe scaunul de operator al unui buldoexcavator Çukurova 888 este ca și cum ai fi la v olanul propriei mașini. Totul pare natural și la locul lui. Bordul principal este rabatabil și aduce toate comenzile și butoanele la îndemâna operatorului, fără să fie nevoie să te întinzi după ele sau să depui un ef ort suplimentar. Bordul secundar este de mari dimensiuni, astfel încât informațiile afișate să fie ușor de citit. Printr e acestea, indicatori de mentenanță, timp de lucru, nivelul combustibilului, temperatura uleiului și altele.

Totodată, coloana de direcție este reglabilă, astfel încât operatorul să poată seta volanul în orice poziție și să aibă o vizibilitate maximă. La exterior, buldoexcavatorul Çukurova 888 este și mai spectaculos, cu trăsături și elemente de design care fac din acest utilaj un etalon de performanță și eficiență în muncă. Forma capotei îi permite operatorului un acces facil la componente, cilindrii hidraulici pot fi schimbați cu ușurință, iar mentenanța este floare la ureche. Punctele de gresare și orice orificiu sunt bine izolate, astfel încât praful, impuritățile sau umezeala să nu af ecteze buna funcționare a buldoexcavatorului. Atenția la detalii face ca timpii de mentenanță și service să fie mai lungi și, as tfel, cheltuielile de întreținere să fie mai mici.

Buldoexcavatorul Çukurova 888 are un consum mic de combustibil, în timp ce motorul livrează o putere mare. Totodată, utilajul este prietenos cu mediul și ușor de într eținut. O adevărată plăcere pentru operator și un simbol al productivității în muncă. Echipamentele din gama Çukurova sunt importate direct de către UTILBEN, companie aflată în topul vânzărilor de utilaje în România. UTILBEN are o experiență de 14 ani în domeniul furnizării de echipamente fiabile, timp în care a stabilit relații solide cu peste 500 de furnizori din întreaga lume. Oferta de utilaje și atașamente agricole și de construcții cuprinde peste 30.000 de produse, pe care le găsiți pe site-ul www.utilben.ro

Panourile de comenzi sunt de ultimă generație și vin la pachet cu semnale acustice și vizuale de prevenire a operatorului în caz de pericol.

COMPANIA ÇUKUROVA MAKINA a luat naștere în anul 1968 și a manufacturat utilaje sub licența John Deere, în fabrica sa din Turcia.

Machinery

Recent Posts:

Eficiență garantată până și în cele mai grele condiții de lucru! Este dificil să anticipezi fiecare pas pe care un nou proiect te îndeamnă să îl faci. Cu ce tip de teren va trebui să lucrezi? Va trebui să utilizezi cilindrul în pantă? Vei putea controla grad...


Citeste mai mult

Compania germană de închiriere CR Construction Rental GmbH, cu sediul central în Urmitz, în apropriere de Coblenz și o sucursală în Stuttgart, tocmai și-a întărit flota sa de mașini pentru construcții cu 50 de utilaje Hyundai, de la un mini-excavator de 1 tonă p...


Citeste mai mult

Încă de la început, intenția celor de la JCB a fost de a construi o nouă gamă de excavatoare pe șenile, avansate din punct de vedere tehnic și adaptate la cerințele clienților săi. Seria X de la JCB, lansată în 2018, se concentrează pe fiabilitate. Primul model al noii s...


Citeste mai mult

Nacelele sunt echipamente absolut necesare pentru lucrări de construcții, de întreținere, mentenanță, renovări, inspecții, amenajări și alte activități conexe. Când deții o nacelă pe autoșasiu, devii și mai productiv pentru că te poți deplasa cu utilajul de ridicat oriun...


Citeste mai mult