Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Machinery

Închiriază utilaje performante de la o companie de încredere

Închiriază utilaje performante de la o companie de încredere

Închirierea unui utilaj este cea mai bună soluție atunci când ai nevoie de un echipament de construcții doar pentru un proiect, nu ai suficiente fonduri pentru achiziție sau nu ești eligibil pentru finanțare. Închirierea de utilaje este cea mai bună soluție atunci când nu vrei să îți ții banii blocați într-un echipament pe care îl folosești doar de câteva ori pe an, nu ești sigur dacă utilajul respectiv ți se potrivește sau nu vrei să îți bați capul cu o achiziție costisitoare. Iar lista poate continua.

UTILBEN Rental este cea mai bună soluție pentru clienții care nu vor neapărat să dețină un utilaj, dar au nevoie de unul. Totuși, pentru acei clienți care vor să cumpere un echipament de construcții, dar nu sunt 100% hotărâți, compania UTILBEN le pune la dispoziție serviciul rent-to-buy. Concret, închiriezi un utilaj, îl pui la muncă în cele mai dure condiții timp de câteva luni, iar, dacă acel echipament ți se potrivește, îl poți cumpăra.

UTILBEN investește continuu în dezvoltarea flotei proprii de utilaje destinate închirierii, iar oferta este una impresionantă: buldoexcavatoare, miniexcavatoare, midiexcavatoare, excavatoare pe roți, excavatoare pe șenile, miniîncărcătoare, încărcătoare frontale, autogredere, stivuitoare telescopice, minidumpere, nacele pe autoșasiu. În cele ce urmează, le vom trata individual.

Buldoexcavatoarele din oferta de Rental UTILBEN sunt modelele Çukurova 885, cu o greutate proprie de 8.950 de kilograme și 100 de cai putere, Çukurova 888, de 9.750 de kilograme și 100 de cai putere, precum și buldoexcavatorul Caterpillar 428, în greutate de 8.620 de kilograme și 93 de cai putere. Ambele buldoexcavatoare Çukurova sunt de producție 2022 și sunt dotate cu motoare Stage V.

Miniexcavatoarele Sunward disponibile pentru închiriere se încadrează în categoria 17 - 24 de cai putere, cu o greutate proprie cuprinsă între 1.940 de kilograme și 3.850. Toate miniexcavatoarele Sunward din flota de Rental UTILBEN sunt fabricate anul acesta, ceea ce vă asigură tehnologie de ultimă oră și performanțe fără egal.

Midiexcavatoarele Sunward pe care le puteți închiria sunt renumitele modele 60UF și 90UF, apreciate pentru ușurința în manevrare și confortul pentru operator. Sunward SWE 60UF are o greutate proprie de 5.630 de kilograme și 49 de cai putere, iar Sunward SWE 90UF cântărește 8.750 de kilograme, are 62 de cai putere și atinge o adâncime de săpare de 4,63 de metri.

Excavatoarele pe roți din oferta de închiriere a UTILBEN sunt Atlas 140W, fabricate în acest an, 15.400 de kilograme greutate proprie și 121 de cai putere. Aceste utilaje sunt dotate cu un motor diesel Deutz Stage V, distanța la care ajunge cupa este de 8,7 metri, iar forța de săpare este de 106 kiloNewtoni. Excavatoarele Atlas sunt fabricate în Germania, o garanție a înaltei calități.

Excavatoarele pe șenile recomandate de UTILBEN sunt fabricate de Sunward, un producător care a ajuns pe locul 31 în renumitul clasament Yellow Table. Oferta de rental include modelul SWE 155F, de 15.600 de kilograme și 125 de cai putere, SWE 215F, de 21.800 de kilograme și 172 de cai putere, precum și impresionantul excavator Sunward SWE 365F, de 35.900 de kilograme și 338 de cai putere.

Miniîncărcătoarele Sunward destinate închirierii sunt modelele SWL 2820, în greutate de 2.780 de kilograme, 48 de cai putere, 3 metri înălțime de ridicare și 725 de kilograme capacitate de ridicare, SWL 2830, în greutate de 2.830 de kilograme, 65 de cai putere, 3 metri înălțime de ridicare și 750 de kilograme capacitate de ridicare, precum și SWL 3230, în greutate de 3.450 de kilograme, 74 de cai putere, 3 metri înălțime de ridicare și 1.100 de kilograme capacitate de ridicare.

Încărcătoarele frontale care pot fi închiriate sunt Atlas Weycor AR640, cu o greutate proprie de 13.750 de kilograme, 175 de cai putere, o capacitate de ridicare de 9.914 kilograme și o înălțime de ridicare de 3,93 de metri, precum și Atlas Weycor AR680, cu o greutate proprie de 14.800 de kilograme, 215 cai putere, o capacitate de ridicare de 11.540 kilograme și o înălțime de ridicare de 3,90 de metri.


Autogrederele din oferta de rental a UTILBEN sunt HBM-NOBAS BG 120 T-6, de 14 tone și 139 de cai putere, HBM-NOBAS BG 120 TA-6, de 14,5 tone și 138 de cai putere, precum și HBM-NOBAS BG 180 TA-7, de 19 tone și 205 cai putere. HBM-NOBAS deține o cotă de piață de peste 75% în Europa, iar autogrederele sunt fabricate integral în Germania. 8

Stivuitoarele telescopice Faresin 6.26 Full Electric produc zero emisii de dioxid de carbon și un nivel scăzut de zgomot, ceea ce le face ideale pentru spațiile închise. Faresin 6.26 este un utilaj care garantează siguranța în operare și un cost redus de întreținere. Cântărește 4.800 de kilograme, atinge o înălțime de ridicare de 5,9 metri și are o capacitate de ridicare de 2.600 de kilograme.

Minidumperele care pot fi închiriate de la UTILBEN sunt Ausa D450 AHG, care au o greutate proprie de 3 tone, 48 de cai putere și 4,5 tone capacitate de ridicare. Utilajele Ausa vă garantează cea mai bună performanță și cele mai înalte niveluri de siguranță, confort, manevrabilitate, vizibilitate, ergonomie, capacitate de încărcare și rezistență.

Nacelele pe autoșasiu care pot fi închiriate de la UTILBEN sunt Movex TLR 20, care ajung la o înălțime de ridicare de 18 metri. Producătorul spaniol Movex are o experiență de peste 70 de ani în industria utilajelor, iar nacelele fabricate sunt caracterizate de durabilitate, inovare și fiabilitate. Nacelele Movex sunt ușor de întreținut, iar costurile de mentenanță sunt reduse.

Lista de utilaje care pot fi închiriate este disponibilă pe site-ul www.utilben.ro/renting sau puteți contacta un consultant UTILBEN la numărul de telefon 0733 040 000.


UTILBEN, garanția utilajelor fiabile!
Adresă: Bulevardul Muncii, nr. 36, Cluj-Napoca
Telefon: 0733 040 000
Email: contact@utilben.ro
Website: www.utilben.ro

Machinery

Recent Posts:

Producător specializat care activează exclusiv în domeniul furnizării soluţiilor din industria de sortare cu spălare agregate şi recuperare nisip, Terex Washing Systems oferă echipamente mobile şi modulare pentru spălarea şi separarea sorturilor, decontaminări de piatră şi sisteme...


Citeste mai mult

Caterpillar își extinde gama Tilt Rotate System (TRS) – sistem cu rotator basculant, pentru a putea fi utilizate și de mini-excavatoare. Cat®. Sistemul este conceput pentru a economisi timp, ajutând operatorii să manevreze atașamentele în jurul obstacolelor fără a r...


Citeste mai mult

Powerscreen înseamnă lucruri diferite pentru diferiţi oameni. Pentru unii, înseamnă echipamente robuste şi fiabile de concasare şi sortare, proiectate, construite şi susţinute de experţi pasionaţi.Pentru alţii, Powerscreen înseamnă o vastă moştenire de experienţă şi...


Citeste mai mult

Datorită proprietăților unice ale bazaltului local și creșterii cererii, compania RF Sand-Baggerarbeiten und Steingewinnungsgesellschaft GmbH, din Germania, avea nevoie de un concasor primar mobil puternic, care să poată face față provocărilor. Pentru a crește producția, conducerea compa...


Citeste mai mult