Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Machinery

1.000 de utilaje de construcții Sunward vândute în doar 7 ani

1.000 de utilaje de construcții Sunward vândute în doar 7 ani

Compania UTILBEN se mândrește cu un succes notabil pe care l-a obținut în doar 7 ani: vânzarea a 1.000 de utilaje de construcții Sunward în România. UTILBEN a încheiat un parteneriat cu producătorul Sunward Intelligent Equipment Group în anul 2017 și, de atunci, este unic importator al utilajelor Sunward în țara noastră. Clienții apreciază ușurința în operare, fiabilitatea și performanțele pe care le asigură aceste echipamente de construcții.

Gama de utilaje Sunward este compusă din miniîncărcătoare frontale, miniexcavatoare, midiexcavatoare, excavatoare pe șenile și pe roți, miniexcavatoare și excavatoare electrice, nacele foarfecă și autopropulsate. Utilajele Sunward sunt folosite pentru construcții civile și industriale, restaurări și reabilitări, lucrări de instalații, construcții de drumuri și autostrăzi, demolări și decopertări. Utilajul cu numărul 1.000 este un excavator Sunward SWE 155F, care a ajuns la un client din Copșa Mică, județul Sibiu.Colaborarea cu UTILBEN pentru achiziționarea de utilaje Sunward vine la pachet cu mai multe avantaje:

✔ Service fix și mobil
✔ Piese de schimb originale
✔ Atașamente în stoc
✔ Tehnologie compatibilă
✔ Posibilitate de închiriere
✔ Consultanță și finanțare
✔ Utilaje noi și second-hand

Vă stau la dispoziție 3 ateliere performante de service în București, Cluj și Iași, precum și 20 de unități de intervenție rapidă, care pot ajunge în orice loc din România. Prin colaborarea directă cu producătorul Sunward Intelligent Equipment Group, UTILBEN vă poate furniza piese de schimb originale și atașamente compatibile cu orice echipament Sunward. Piesele de schimb originale vă asigură performanțe maxime și prelungesc durata de viață a utilajelor.

UTILBEN a încheiat un parteneriat și cu Guide Tech, care este reprezentantul exclusiv al Leica Geosystems în România. Grație acestui parteneriat, excavatoarele Sunward, de pildă, pot fi echipate cu sisteme de ghidare, de semiautomatizare și de automatizare. Guide Tech oferă soluții inovatoare pentru realizarea de drumuri, construcții rezidențiale, comerciale și industriale. Principalele beneficii ale folosirii tehnologiei Leica Geosystems sunt reducerea costurilor operaționale, creșterea productivității și îmbunătățirea acurateței în execuție.

Utilajele de construcții Sunward sunt o parte importantă a flotei UTILBEN Rental. Asta înseamnă că puteți închiria miniexcavatoare, midiexcavatoare, excavatoare, miniîncărcătoare frontale și nacele Sunward, toate cu o vechime de 1-2 ani, deci în condiții excelente de funcționare. În plus, UTILBEN vă oferă opțiunea rent-to-buy, ceea ce înseamnă că puteți testa un utilaj timp de câteva luni înainte de a-l achiziționa. Este modalitatea ideală de a vă asigura că un utilaj se potrivește nevoilor dumneavoastră și poate face față cu brio unui mediu solicitant de lucru.

UTILBEN le furnizează clienților săi atât utilaje noi Sunward, cât și second-hand. Asta înseamnă că puteți beneficia de avantajele deținerii unui utilaj Sunward și cu un buget redus. În materie de utilaje de construcții Sunward la mâna a doua, oferta companiei UTILBEN este vastă, iar prețul depinde doar de gradul de uzură, orele de funcționare și data fabricației.

Vă puteți baza pe UTILBEN și în momentele în care aveți nevoie de finanțare pentru cumpărarea unui utilaj Sunward. Specialiștii UTILBEN vă oferă consultanță de specialitate pentru întocmirea dosarului de accesare a fondurilor guvernamentale sau europene și vă oferă și condiții preferențiale de finanțare. Totodată, primiți consultanță în alegerea utilajului potrivit și garanția compatibilității pieselor și atașamentelor cu utilajul pe care îl dețineți.

 

Telefon: 0733 040 000
Email: contact@utilben.ro
Website: www.utilben.ro

Sediul UTILBEN Cluj-Napoca
Adresa: Bulevardul Muncii, nr. 36, Cluj-Napoca, jud. Cluj

Sediul UTILBEN Baciu
Adresa: Strada Transilvaniei, nr. 446, Baciu, jud. Cluj

Sediul UTILBEN București
Adresa: Strada Ithaca, FN, Bolintin-Deal, jud. Giurgiu

Sediul UTILBEN Iași
Adresa: Strada Transagropolis, nr. 4, Lețcani, jud. Iași

UTILBEN

 • 18 ani de experiență în industrie
 • 4.000 de utilaje vândute
 • 120 de angajați profesioniști
 • 500 de furnizori parteneri
 • 30.000 de produse pe website
 • 100.000 followers pe social media


Servicii UTILBEN

 • Vânzare de utilaje noi și second-hand
 • Vânzare de atașamente
 • Vânzare de piese de schimb
 • Închiriere de utilaje
 • Rețea națională de service
 • Unități de service mobil
 • Finanțare achiziție
 • Consultanță de specialitate
Machinery

Recent Posts:

Keestrack are o reputație solidă în ceea ce privește echipamentele inovatoare și eficiente din punct de vedere al costurilor, fiind într-o căutare continuă a celor mai bune performanțe la cel mai mic cost pe tonă produsă.Producătorul de echipamente mobile de concasare și sorta...


Citeste mai mult

În lume, milioane de kilometri de drumuri poartă semnătura BOMAG. Timp de peste 60 de ani, istoria companiei BOMAG a fost sinonimă cu istoria construcției de drumuri. Cu know-how-ul acumulat, BOMAG a stabilit ritmul pentru întreaga industrie de infrastructură rutieră.Societatea Gen...


Citeste mai mult

Compania FPM.BV continuă să-și consolideze poziția în domeniul utilajelor industriale, extinzându-și portofoliul pentru a răspunde cererii crescute din domeniul construcțiilor și al agriculturii. Cu o experiență de peste 19 ani în industrie și un angajament ferm față d...


Citeste mai mult

Compania Keohane Readymix din comitatul irlandez Cork, este o afacere de familie ce se desfășoară de-a lungul a trei generații. Compania s-a dezvoltat rapid fiind astăzi un furnizor prosper de beton gata de amestec, blocuri de beton, agregate și nisip. Toate materialele de construcție sunt pr...


Citeste mai mult