Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Industry

2 FAST 2 FURIOUS! ASEMĂNĂTOARE, DAR DIFERITE, DOUĂ NOUTĂŢI MB CRUSHER

2 FAST 2 FURIOUS! ASEMĂNĂTOARE, DAR DIFERITE, DOUĂ NOUTĂŢI MB CRUSHER

MB Crusher prezintă două noi modele de cupe de măcinare și selecționare cu rotor. Se spune că în butoiul mic se găsește vin bun. Și chiar sunt mici, pentru că sunt concepute pentru a funcționa pe mini-excavatoare și midi. Mici, dar eficiente, practice și productive. Acestea sunt cele două noi modele de cupe de măcinare și selecționare cu rotoare, MB-HDS207 și MB-HD212.

Două sortatoare în formă de stea care facilitează lucrul pe toate șantierele unde este nevoie de aerisire a solului bătătorit – de exemplu atunci când trebuie să amenajați o zonă verde, sau o grădină, un pat de flori; sau atunci când este nevoie de recuperare și curățare a terenului de diverse resturi de demolare, pietre sau orice rădăcină; sau pentru alegerea materialului necesar pentru acoperirea țevilor sau a șanțurilor și realizarea paturilor din grădini decorative.

CUPE DE SELECȚIONARE CU ROTOARE PENTRU MINI ȘI MIDI EXCAVATOARE

Două noi modele concepute pentru mini și midi excavatoare: MB-HDS207 și MB-HDS212:
• 98 kg pentru a fi ins talate pe miniexcavatoare de la 1,3 la 2.8 tone - prima;
• 480 kg pentru a fi instalate pe excavatoare midi de 5 până la 10 tone, pe buldoexcavatoare de 8 până la 9 tone și pe încărcătoare de 4 până la 5 tone - a doua.

Proiectate și concepute pentru sectorul de grădinărit, amenajare peisagistică și santierele urbane, noile cupe cu sortator stea MB-HDS sunt soluția pentru toate șantierele care trebuie să combine eficiența cu versatilitatea într-un echipament compact.

Au fost concepute pentru a avea o geometrie optimă care să faciliteze lucrul, și datorită poziției atașamentului pe partea centrală a echipamentului, mai adâncit față de restul structurii. Acest lucru facilitează munca deoarece aveți mai mult control în timpul fazelor de încărcare și sortare. Nu numai atât, structura cupelor permite o productivitate ridicată.

Întreținerea este ușoară - ungerea este centralizată și se face la fața locului, ca la toate produsele MB Crusher. Acestea au o structură solidă, concepută pentru a rezista la o utilizare pe termen lung, dar și pentru a permite pătrunderea unor materiale precum nisipul sau pământul. Acest lucru vă permite să lucrați la fața locului fără să vă faceți griji cu privire la timpii de nefuncționare.

O garanție a continuității. Ca și în cazul celorlalte modele HDS, noile echiapmente au rotoare care pot fi înlocuite ușor și direct la fața locului. De asemenea, MB-HDS207 poate fi echipat cu un kit pentru a cr ește capacitatea de încărcare de la 50 de litri la 60 de litri. MB-HDS212 poate fi, de asemenea, montat și pe încărcătoare compacte.

Două echipamente care devin indispensabile atunci când se caută practicitate, fiabilitate și productivitate pe șantier. Compacte, versatile și extrem de ușor de manevrat, acestea au fost concepute pentru a ușura munca, a reduce timpul de lucru și a economisi costurile de mentenanță.

Industry

Recent Posts:

Goodyear TPMS Heavy Duty este soluția care permite monitorizarea în timp real a presiunii și temperaturii anvelopelor, cât și localizarea vehiculelor. Include un GPS încorporat care le permite managerilor de flote să-și urmărească vehiculele, precum și să primească notifi...


Citeste mai mult

La un an de la semnarea parteneriatului între KEESTRACK şi CTE SOLUTION ca dealer unic pentru vânzarea de utilaje şi service echipamente KEESTRACK în România, poziţionarea acestui brand în piaţă de utilaje mobile de sortare-concasare începe să se consolideze...


Citeste mai mult

Hiarom Invest a livrat un utilaj destinat sudării cap la cap a șinei prin presiune și contact care include un camion 8X4 echipat cu toate componentele auxiliare necesare.Specializată în proiectarea, dezvoltarea și realizarea utilajelor cu deplasare atât pe șosea cât și pe ca...


Citeste mai mult

\HAMM a lansat pe piață o nouă generație de role tandem cu direcție pivotantă: seria HX. Aceasta înlocuiește seria DV+ anterioară și se remarcă prin comenzile intuitive Easy Drive, parametri de înaltă performanță, numeroase caracteristici de confort și funcționare durabil...


Citeste mai mult