Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Industry

3 SERVICII ESENȚIALE PENTRU PASIONAȚII DE UTILAJE

3 SERVICII ESENȚIALE PENTRU PASIONAȚII DE UTILAJE

Compania UTILBEN a dezvoltat, în cei 14 ani de experiență în domeniu, un pachet complex de produse și servicii. UTILBEN comercializează utilaje de construcții și agricole noi și second-hand, precum și atașamente și piese. Compania dispune de o rețea de service la nivel național, organizează licitații, oferă utilaje spre închiriere și asigură componenta de finanțare pentru facilitarea procesului de achiziție. Iar, mai ales în această perioadă de criză economică indusă de pandemia COVID-19, accentul trebuie să cadă pe calitatea serviciilor oferite de companiile autohtone. Tocmai de aceea, în portofoliul UTILBEN, se înscriu și următoarele 3 servicii care vin în sprijinul clienților români.

LEASING OPERAȚIONAL
Leasingul operațional este, practic, o chirie avantajoasă pe care beneficiarul o plătește pentru utilaj. Marele beneficiu este că, la finalul contractului, clientul poate opta pentru o echipare de ultimă generație, în aceleași condiții contractuale. Așadar, la toate avantajele unei chirii, se adaugă satisf acția unei tranzacții profitabile.

UTILBEN acoperă toate cheltuielile de mentenanță, schimburile de ulei și filtrele. De asemenea, compania suportă costurile cu eventualele reparații și service. În cazul unei defecțiuni majore sau al unui accident, UTILBEN pune la dispoziția clientului un utilaj la schimb. Leasingul operațional necesită un effort minim din partea beneficiarului. Mai ales, în momentul semnării c ontractului, pentru că, în cele mai multe cazuri, nu este necesară achitarea unui avans. Totodată, leasingul operațional vine la pachet cu reducerea costurilor pentru client, pentru că rata plătită lunar nu include valoarea reziduală a utilajului.

Leasingul operațional reduce gradul de îndatorare a companiei beneficiarului. Prin simplul fapt că respectivul contract de leasing operațional este asociat unui contract de închiriere pe termen lung, rata/chiria lunară este deductibilă integral. Această plată lunară este fixă, ceea ce se traduce în simplificarea fluxului de numerar și protejarea bugetului clientului.

Leasing operațional – Avantaje fiscale și financiare, riscuri minime, flexibilitate, costuri reduse și siguranță. O soluție la îndemână pentru dezvoltarea unei afaceri de succes, pentru creșterea productivității și rentabilității.

DIAGNOZĂ ȘI REVIZII
UTILBEN este o companie cu adevărat pasionată de utilaje și cu o pr eocupare constantă în găsirea celor mai bune soluții pentru întreținerea și prelungirea vieții acestor echipamente. Pornind de la această nevoie a pieței de profil și ca răspuns la solicitările clienților, UTILBEN a creat 3 pachete de diagnoză și revizii care să asigure servicii de specialitate la cele mai avantajoase costuri. Toate intervențiile sunt făcute de mecanicii și tehnicienii UTILBEN, care au o vastă experiență în domeniu și mijloacele necesare pentru îndeplinirea oricărei misiuni.

Abonamentul de intervenție în 24 de ore pentru diagnoza utilajelor este destinat nevoilor imediate, când situația nu suportă nicio amânare. Astfel, UTILBEN a creat un pachet atractiv de servicii, care include 3 intervenții specializate pe an. Compania garantează că defecțiunile vor fi identificate într-un timp record și într-o manieră profesionistă. În plus, în cazul în care operațiunea respectivă nu necesită manoperă sau piese de schimb, problema va fi remediată pe loc.

Abonamentul de efectuare de revizii a fost special creat pentru menținerea utilajelor în stare perfectă de funcționare și gata de pus oricând la lucru. Odată cu efectuarea fiecărei revizii, UTILBEN face o inspecție generală a utilajelor. Asta înseamnă că tehnicienii companiei analizează parametri specifici de funcționare a utilajelor și îi vor înmâna proprietarului un raport complet, rezultat în urma derulării acestei operațiuni complexe.

Abonamentul all-inclusive cuprinde atât serviciul de intervenție în 24 de ore pentru diagnoză, cât și serviciul de efectuare de revizii. Abonamentul all-inclusive vine în sprijinul proprietarilor de utilaje care vor să aibă cele mai fiabile echipamente posibil, să cunoască tot timpul starea tehnică a acestora și să fie pregătiți pentru orice situație neprevăzută. Pentru ca parteneriatul cu UTILBEN să fie unul avantajos pentru clienți, compania pune la dispoziție două variante de plată a abonamentelor de diagnoză și revizii: lunară sau trimestrială. Alături de serviciile de specialitate și personalul calificat, UTILBEN garantează folosirea filtrelor și uleiurilor de cea mai înaltă calitate.

WEBSITE PIESE
Crearea site-ului www.piese.utilben.ro a venit în urma experienței de 14 ani în domeniul furnizării de utilaje noi și second-hand, precum și în comercializarea de accesorii și atașamente fiabile.

UTILBEN este într-o continuă evoluție, iar serviciul de piese pentru echipamente agricole și de construcții este o dovadă a dezvoltării companiei.

Platforma online www.piese.utilben.ro înseamnă eficiență și confort pentru client, alături de garanția livrării unor componente conforme. Piese pentru motor, punte și direcție, cabină și caroserie, componente electrice, accesorii pentru prelucrarea solului, hidraulice și pneumatice, precum și multe altele, toate acestea se regăsesc pe site-ul www.piese.utilben.ro.

UTILBEN, companie românească aflată în topul vânzărilor de utilaje agricole și de construcții, a devenit unul dintre liderii industriei grație unui model de business bazat pe integritate și caracter. Acest mod transparent de a face afaceri a fost implementat încă de la înființarea UTILBEN - în urmă cu 14 ani - și adopt at de fiecare dintre cei 70 de membri ai organizației.

Fondatorii Ruben și Oana Marian au plecat de la premisa că, pentru a fi mai buni decât concurența, UTILBEN trebuie să devină ajutorul potrivit pentru toți constructorii și fermierii din România, iar compania furnizează acum, pe lângă utilaje și atașamente, o gamă completă de servicii în domeniul echipamentelor fiabile.

Industry

Recent Posts:

Goodyear TPMS Heavy Duty este soluția care permite monitorizarea în timp real a presiunii și temperaturii anvelopelor, cât și localizarea vehiculelor. Include un GPS încorporat care le permite managerilor de flote să-și urmărească vehiculele, precum și să primească notifi...


Citeste mai mult

La un an de la semnarea parteneriatului între KEESTRACK şi CTE SOLUTION ca dealer unic pentru vânzarea de utilaje şi service echipamente KEESTRACK în România, poziţionarea acestui brand în piaţă de utilaje mobile de sortare-concasare începe să se consolideze...


Citeste mai mult

Hiarom Invest a livrat un utilaj destinat sudării cap la cap a șinei prin presiune și contact care include un camion 8X4 echipat cu toate componentele auxiliare necesare.Specializată în proiectarea, dezvoltarea și realizarea utilajelor cu deplasare atât pe șosea cât și pe ca...


Citeste mai mult

\HAMM a lansat pe piață o nouă generație de role tandem cu direcție pivotantă: seria HX. Aceasta înlocuiește seria DV+ anterioară și se remarcă prin comenzile intuitive Easy Drive, parametri de înaltă performanță, numeroase caracteristici de confort și funcționare durabil...


Citeste mai mult