Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Machinery

5 beneficii ale tocătorului de crengi FORST ST6

5 beneficii ale tocătorului de crengi FORST ST6

Tocătorul de crengi este utilajul optim pentru eliminarea resturilor de crengi sau lemne, rezultate în urma furtunilor sau schimbărilor de anotimp, și este ideal pentru defrișări și toaletări. Un tocător de crengi îndeplinește o funcție dublă, de fapt. În primul rând, vă scapă de resturile lemnoase, dar și produce tocătură, care poate fi folosită în numeroase scopuri.


Există o mulțime de modele de tocătoare de crengi pe piață, fiecare cu specificațiile și caracteristicile lor definitorii. Pesemne, vă întrebați care este cel mai potrivit utilaj pentru tipul dumneavoastră de activitate. Pentru a găsi răspunsul la această întrebare, am luat în considerare 5 aspecte esențiale la care trebuie să fiți atenți atunci când achiziționați un tocător de crengi: capacitatea de tocare, puterea, portabilitatea, dimensiunea cuvei și avantajele pe care vi le oferă producătorul.

Tocătoarele de crengi FORST sunt alegerea ideală, dacă sunteți în căutarea unui utilaj performant, care să vă ajute să vă eficientizați munca. Așa cum o spune chiar sloganul producătorului britanic, vă puteți baza pe tocătoarele de crengi FORST! Însuși brandul este dezvoltat într-o viziune clară, care pune accent pe excelență și pe o cunoaștere perfectă a industriilor în care se dezvoltă. Dacă sunteți în căutarea unui utilaj robust, construit solid și de calitate, atunci FORST este alegerea corectă.


Să presupunem că sunteți un primar, iar datoria dumneavoastră este să mențineți orașul curat și îngrijit. Dacă vreți ca alegătorii să fie fericiți și să ducă o viață sănătoasă, atunci aveți nevoie de parcuri și de spații verzi. Bineînțeles, vegetația înfrumusețează un oraș și îi dă un aer european, însă este greu de întreținut. Un oraș este foarte expus intemperiilor, furtunilor și fenomenelor meteorologice extreme. Acestea lasă în urma lor zeci de copaci căzuți și sute de crengi rupte. Ca să nu mai vorbim de trecerea de la un sezon la altul, care cauzează daune importante în parcurile și spațiile verzi administrate de municipalitate.


Primăria este cea responsabilă de întreținerea spațiilor verzi și a parcurilor. Această obligație este adesea costisitoare, necesită un volum ridicat de muncă și angrenează un număr mare de muncitori. Toate acestea se traduc în timp pierdut, stres și bani cheltuiți.


Copacii bătrâni și vegetația fragilă sunt cele mai expuse în fața capriciilor vremii. Adesea, din cauza faptului că arborii nu sunt toaletați corespunzător, aceștia reprezintă un adevărat pericol, atât pentru cetățeni, cât și pentru bunurile acestora. Nu de puține ori, am aflat știri despre copaci care au rănit sau chiar au ucis oameni, crengi care au căzut peste casele sau mașinile locuitorilor, cauzând pagube însemnate. Toate aceste accidente și urmările lor cad în sarcina și în grija municipalității, ceea ce înseamnă sute de mii de euro în plăți făcute către cetățeni, un grad ridicat de birocrație și, uneori, chiar procese în instanță. Bătăi de cap, probleme de rezolvat și timp pierdut. O situație greu de gestionat fără ajutorul potrivit.


Iar ajutorul potrivit este un tocător de crengi FORST ST6 Diesel, un model care îți garantează un oraș îngrijit, un oraș european, fără să fie nevoie de un efort considerabil și de cheltuieli ridicate. Caracteristicile sale de top vorbesc de la sine. De la un puternic motor diesel Kubota de 24 de cai putere, la o volantă care asigură o viteză uimitoare de lucru.


Tocătorul de crengi FORST ST6 Diesel are o cuvă cu o dimensiune de 150/200 mm, care îl ajută pe operator să introducă bucăți mari de lemn sau crengi masive. Asta înseamnă un timp de lucru mai scurt și o eficiență ridicată în muncă. Sistemul de alimentare ForstGrip, care face ca tamburii să acționeze autonom, îl ajută pe beneficiar să fie mai productiv, cu un efort minim, față de un utilaj care are un sistem manual de alimentare, unde trebuie să ai un operator care să alimenteze constant utilajul.


Dimensiunile tocătorului FORST, de 4.040 mm lungime, 1.300 mm lățime și 2.290 mm înălțime cu tubul de evacuare ridicat, precum și greutatea de 975 kg, sunt optime și permit deplasarea și manevrarea utilajului cu ușurință. Mai ales, comparativ cu un tocător mai mare, greu de manipulat, care produce aceleași rezultate și pentru care ai nevoie de mijloace dedicate de transport.


Tocătorul de crengi FORST ST6 Diesel este intuitiv și ușor de folosit, datorită sistemelor No Stress și AutoIntelligence, care prevăd butoane start/stop, rezistente la apă și vibrații. Acest aspect asigură operarea utilajului indiferent de condițiile meteorologice. Un tocător standard necesită o procedură de pornire mai greoaie și nu poate fi operat în orice condiții.


FORST ST6 Diesel este prevăzut cu o garanție de 3 ani, ceea ce vă dă siguranța unui utilaj robust, performant și rezistent. Majoritatea tocătoarelor vin cu o garanție mai mică, între 1 și 2 ani, ceea ce înseamnă un stres suplimentar cu găsirea pieselor și service-ul.


Tocătoarele de crengi din gama FORST sunt importate direct de către UTILBEN, companie aflată în topul vânzărilor de utilaje în România. UTILBEN are o experiență de 14 ani în domeniul furnizării de echipamente fiabile, timp în care a stabilit relații solide cu peste 500 de furnizori din întreaga lume. Oferta de utilaje și atașamente agricole și de construcții cuprinde peste 30.000 de produse, pe care le găsiți pe site-ul www.utilben.ro.

Machinery

Recent Posts:

Wirtgen a lansat recent noul model de finisor de beton cu cofraje glisante SP 154i, cu care și-a actualizat familia de finisoare de beton mari. Noul finisor de beton a fost proiectat pentru a fi utilizat în principal pentru turnarea a două straturi de beton, pe autostrăzi și piste de aerop...


Citeste mai mult

Astăzi infrastructura în perfectă stare de funcționare este esențială. Mediul de afaceri și locuitorii nu mai doresc să nu beneficieze de mobilit ate din cauza drumurilor inaccesibile. Accesul facil și siguranța drumurilor sunt obiective ale oricărui administrator al parcului stradal...


Citeste mai mult

NOUL MOD DE A OPERA O INSTALAȚIE DE FORAJ DE LA DISTANȚĂOffice TeleREMOTE este un produs nou, conceput de Epiroc pentru controlul instalațiilor de foraj de suprafață SmartROC DTH MK I (bazat e pe platforma RCS 4), situate într-o altă locație față de postul de operare și control. Av&...


Citeste mai mult

Prezentată în premieră mondială, anul trecut la Bauma, LB 16 Unplugged es te o instalație electro-hidraulică de foraj pentru fundații adânci, c e poate fi deconectată complet de la rețeaua electrică, ea fiind alimentată cu baterii performante. Comparativ cu versiunea convențio...


Citeste mai mult