Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Machinery

ALEGE UTILAJE ELECTRICE PERFORMANTE FURNIZATE DE UTILBEN

ALEGE UTILAJE ELECTRICE PERFORMANTE FURNIZATE DE UTILBEN

Comisia Europeană a adoptat un plan de măsuri a cărui implementare va reduce emisiile poluante cu 55% până în anul 2030, raportat la situația din 1990. Veți spune că este un proiect mult prea îndrăzneț pentru a deveni realitate în doar 8 ani și poate aveți dreptate. Dar ideea de bază este că fabricanții de utilaje vor trebui să respecte reguli tot mai stricte de protecție a mediului și, implicit, a sănătății noastre. Așadar, nu este o surpriză pentru nimeni că utilajele electrice fac o concurență tot mai mare clasicelor motorizări diesel.

UTILBEN este o companie inovativă și vizionară, așa că a introdus în oferta sa o gamă largă de utilaje electrice performante. Orientarea industriei este către „sustenabilitate”, respectiv să gândești în perspectivă și să alegi beneficiile pe termen lung în detrimentul câștigului imediat.

UTILAJELE ELECTRICE DIN PORTOFOLIUL UTILBEN:
• Nacele electrice de tip foarfecă Sunward;
• Excavatoare electrice Sunward;
• Stivuitoare electrice Baoli;
• Încărcătoare telescopice electrice Faresin;
• Nacele electrice tractabile Niftylift;
• Nacele electrice cu braț articulat sau telescopic Zoomlion;
• Încărcătoare frontale electrice Everun
• Miniexcavatoare electrice Everun
• Încărcătoare frontale electrice Socma
• Încărcătoare frontale electrice Euro Electric
• Concasoare electrice cu fălci Roco Ryder
• Pompe de beton electrice Putzmeister
• Pompe de beton electrice Betonstar.

Această abordare înseamnă înnoirea utilajelor de pe șantiere, implementarea unui mod mai eficient de lucru, precum și asigurarea unor performanțe pe care doar utilajele de ultimă generație vi le pot oferi.
UTILBEN știe că șantierele din întreaga lume trebuie să se supună unor reguli tot mai stricte în ceea ce privește normele de poluare, așa că îmbogățirea ofertei de utilaje electrice este o prioritate pentru compania românească. În unele țări sau regiuni, echipamentele dotate cu motoare cu ardere internă sunt fie restricționate, fie interzise cu totul pe șantiere. Deocamdată, nu este cazul și în România. Dar situația se poate schimba oricând, mai ales că suntem membri ai Uniunii Europene și autoritățile de la Bruxelles sunt din ce mai vehemente în privința poluării.

UTILAJELE ELECTRICE VĂ GARANTEAZĂ URMĂTOARELE AVANTAJE:
• Utilajele electrice au un impact minim asupra mediului înconjurător și asupra sănătății noastre;
• Utilajele electrice au costuri de operare și de mentenanță mult mai mici decât utilajele convenționale;
• Utilajele electrice pot fi achiziționate foarte ușor prin accesarea de fonduri europene;
• Utilajele electrice vă conferă un grad ridicat de performanțe și sunt foarte ușor de folosit;
• Motoarele electrice produc mult mai puțin zgomot decât motoarele cu ardere internă;
• Motoarele electrice au un nivel mult mai redus de vibrații decât motoarele cu ardere internă.

Pe lângă reducerea nivelurilor de poluare, zgomot și vibrații, utilajele electrice vă garantează o serie de beneficii unice. Iar schimbarea de orientare nu vine doar din direcția producătorilor, ci și din partea cumpărătorilor. Tot mai mulți oameni vor să contribuie la o lume mai curată, la stoparea condițiilor climatice și la avansul tehnologic demn de secolul XXI. Este nevoie de o schimbare și acest lucru a determinat ca vânzările de utilaje electrice să crească simțitor în ultimii ani.

Oferta de utilaje electrice poate fi consultată pe site-ul www.utilben.ro sau puteți apela numărul de telefon 0733 040 000 pentru mai multe informații. Prin colaborarea cu UTILBEN, beneficiați de garanție extinsă, livrare rapidă, piese de schimb pe stoc și service cu acoperire națională. În plus, datorită flotei de service mobil, beneficiați de intervenție în maximum 48 de ore de la primirea solicitării.

 

 

 

Machinery

Recent Posts:

Producător specializat care activează exclusiv în domeniul furnizării soluţiilor din industria de sortare cu spălare agregate şi recuperare nisip, Terex Washing Systems oferă echipamente mobile şi modulare pentru spălarea şi separarea sorturilor, decontaminări de piatră şi sisteme...


Citeste mai mult

Caterpillar își extinde gama Tilt Rotate System (TRS) – sistem cu rotator basculant, pentru a putea fi utilizate și de mini-excavatoare. Cat®. Sistemul este conceput pentru a economisi timp, ajutând operatorii să manevreze atașamentele în jurul obstacolelor fără a r...


Citeste mai mult

Powerscreen înseamnă lucruri diferite pentru diferiţi oameni. Pentru unii, înseamnă echipamente robuste şi fiabile de concasare şi sortare, proiectate, construite şi susţinute de experţi pasionaţi.Pentru alţii, Powerscreen înseamnă o vastă moştenire de experienţă şi...


Citeste mai mult

Datorită proprietăților unice ale bazaltului local și creșterii cererii, compania RF Sand-Baggerarbeiten und Steingewinnungsgesellschaft GmbH, din Germania, avea nevoie de un concasor primar mobil puternic, care să poată face față provocărilor. Pentru a crește producția, conducerea compa...


Citeste mai mult