Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Machinery

AUTOGREDER HBM NOBAS PERFECT PENTRU LUCRĂRILE DE INFRASTRUCTURĂ

AUTOGREDER HBM NOBAS PERFECT PENTRU LUCRĂRILE DE INFRASTRUCTURĂ

În cei peste 25 de ani de experiență, Gradinariu și-a structurat portofoliul de produse pentru a veni în sprijinul municipalităților și companiilor private cu soluții optime pentru infrastructură și dezvoltarea urbanistică. Politicile de transport și mobilitate, deja implementate sau în curs de dezvoltare, la nivel local, au ca viziune comună realizarea unui sistem de transport integrat şi funcțional, un sistem competitiv și sustenabil, prin sprijinirea mobilității, și, în același timp, reducerea emisiilor de carbon.

Mobilitatea – și implicit infrastructura, este extrem de importantă pentru piaţa internă și se reflectă în calitatea vieţii cetăţenilor. Tocmai de aceea, o componentă majoră a strategiilor locale de dezvoltare pentru urbanizare implică extinderi ale volumului și calităţii spaţiului. Pentru a satisface cererea pentru aceste structuri, Gradinariu a consolidat o reţea de parteneri și specialiști în utilaje și echipamente de construcţii de capacităţi diferite.

Autogrederul reprezintă un utilaj indispensabil în cazul lucrărilor de infrastructură, constituind cel mai fiabil instrument de nivelare la o cotă precisă a unor suprafeţe mari de teren. Prin achiziţionarea unui autogreder pentru construcţia de drumuri, beneficiarii au posibilitatea să execute lucrări de întreţinere pe timp de vară şi pe timp de iarnă şi l ucrări de reparaţii de anvergură în regie proprie.

În acest fel se pot finaliza proiecte mai vechi sau mai noi care într-o perioadă mai scurtă de timp să satisfacă nevoia unei infrastructuri de transport de calitate. Autogrederele HBM-NOBAS sunt utilizate de specialiști în construcţii din peste 100 de ţări din întreaga lume pentru construcţia de drumuri, pe șantiere de inginerie civilă și industrială.

Durata de viaţă mare impune selectarea unor produse de calitate superioară, atât în ceea ce privește durabilitatea în timp, cât și din punct de vedere al costurilor de utilizare și productivităţii sporite. Creșterea gradului de conștientizare și aplicarea unor standarde stricte de siguranţă pentru operarea utilajelor și echipamentelor de construcţii, impun jucătorilor de pe piaţa constructiilor să utilizeze produse cu caracteristici optime de siguranţă.

Autogrederele HBM NOBAS, în plus faţă de tracţiunea spate hidrodinamică, dispun standard de tracţiune pe roţile din faţă (acţionare hidrostatică), cu control electronic integrat și posibilitatea de a lucra ca un diferenţial blocabil, ceea ce oferă autogrederelor o mai mare manevrabilitate atunci când desfășoară lucrări de precizie ridicată și în aplicaţii care necesită turaţii mari ale motorului la o viteză de deplasare mică, la limita de aderenţă a anvelopelor.

POLIVALENȚĂ ȘI O MANEVRABILITATE REMARCABILĂ, CHIAR ȘI ÎN SPAȚII LIMITATE
• Sisteme de alimentare cu apă şi staţii de tratare a apei;
• Sisteme de canalizare şi staţii de epurare a apelor uzate;
• Drumuri publice din interiorul localităţilor;
• Poduri, podeţe sau punţi pietonale;
• Obiective de interes local – educaţie, sănătate, culturale
• Platforme de gunoi;
• Pieţe publice, comerciale, târguri, oboare;
• Modernizarea bazelor sportive;
• Dezvoltări ale infrastructurii turistice.

PUTERE: 205 CP;
SISTEM PRINCIPAL DE FRÂNARE, CU DUBLU CIRCUIT ȘI AMPLIFICATOR HIDRAULIC DE PUTERE, DE TIP MULTI-DISC ÎN BAIE DE ULEI;
GREUTATE OPERAȚIONALĂ: APROXIMATIV 19T;
ACCESORII INCLUSE: LAMĂ FRONTALĂ ȘI SCARIFICATOR CU 4-7 DINȚI LA PARTEA DIN SPATE

www.gradinariu.ro

Machinery

Recent Posts:

Producător specializat care activează exclusiv în domeniul furnizării soluţiilor din industria de sortare cu spălare agregate şi recuperare nisip, Terex Washing Systems oferă echipamente mobile şi modulare pentru spălarea şi separarea sorturilor, decontaminări de piatră şi sisteme...


Citeste mai mult

Caterpillar își extinde gama Tilt Rotate System (TRS) – sistem cu rotator basculant, pentru a putea fi utilizate și de mini-excavatoare. Cat®. Sistemul este conceput pentru a economisi timp, ajutând operatorii să manevreze atașamentele în jurul obstacolelor fără a r...


Citeste mai mult

Powerscreen înseamnă lucruri diferite pentru diferiţi oameni. Pentru unii, înseamnă echipamente robuste şi fiabile de concasare şi sortare, proiectate, construite şi susţinute de experţi pasionaţi.Pentru alţii, Powerscreen înseamnă o vastă moştenire de experienţă şi...


Citeste mai mult

Datorită proprietăților unice ale bazaltului local și creșterii cererii, compania RF Sand-Baggerarbeiten und Steingewinnungsgesellschaft GmbH, din Germania, avea nevoie de un concasor primar mobil puternic, care să poată face față provocărilor. Pentru a crește producția, conducerea compa...


Citeste mai mult