Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Machinery

AUTOGREDERELE HBM-NOBAS AU INTRAT ÎN OFERTA UTILBEN

AUTOGREDERELE HBM-NOBAS AU INTRAT ÎN OFERTA UTILBEN

Autogrederele sunt utilajele optime pentru crearea unei suprafețe netede, late și drepte. Sunt folosite în construcția de drumuri, în sectoarele forestier și minier, precum și în alte domenii care necesită aportul unor echipamente dure și puternice. Liderul absolut în Europa și unul dintre principalii jucători la nivel global în materie de autogredere este HBM-NOBAS.

HBM-NOBAS are o cotă de piață de peste 70% la nivel european, ceea ce înseamnă că este lider în materie de autogredere vândute în Europa. Cele mai răspândite întrebuințări sunt construcția de drumuri și lucrările terasiere. Producătorul german oferă o gamă largă de autogredere, de la 7 la 24 de tone, ce acoperă cele mai diverse nevoi ale clienților săi. Accentul cade pe reducerea emisiilor poluante, fără a afecta performanțele utilajelor. Totodată, producătorul german a echipat autogrederele sale cu sisteme de ultimă oră de diagnoză și mentenanță și tehnologie GPS care permite îndeplinirea oricărei sarcini „la milimetru”, ca să-i cităm întocmai pe reprezentanții HBM-NOBAS.

Autogrederul HBM BG 180 TA-7 este un utilaj performant, care se remarcă prin durabilitate și forță. Combină performanțele înalte, cu emisiile reduse și reușește să îndeplinească cele mai solicitante sarcini. În plus, HBM BG 180 TA-7 este ușor de manevrat chiar și în spații înguste, datorită dimensiunilor compacte și sistemului articulat de virare. Detaliile tehnice cheie sunt transmisia 6x6, motor de 205 cai putere, greutate operațională de 19 tone, lamă frontală de tip buldozer, lamă centrală și scarificator.

Autogrederul HBM BG 180 TA-7 este dotat cu un motor diesel Perkins de 205 cai putere, care respectă normele de poluare Stage V, ceea ce în face perfect pentru țara noastră.

Sistemul de transmisie al autogrederului HBM BG 180 TA-7 este unul deosebit de performant și poartă semnătura ZF. Transmisia hidrodinamică ZF are convertizor de cuplu, care adaptează puterea în timp real în funcție de sarcina de lucru. ZF Group este o companie din Germania, renumită pentru fabricarea de componente fiabile. Istoria acestui gigant industrial a început în anul 1915, odată cu producția de cutii de viteze pentru zepeline. Astăzi, 106 ani mai târziu, compania nemțească ZF este un etalon în materie de transmisii și șasiuri, cu aproape 150 de mii de ang ajați în toată lumea și filiale în peste 40 de țări.

Motorul Perkins are 6 cilindri în linie și capacitatea cilindrică de 7.010 centimetri cubi. Cuplul maxim este de 870 Newton metri, la 1.400 de rotații pe minut. Așadar, un motor puternic, pe care vă puteți baza.

Autogrederul HBM BG 180 TA-7 are două axe spate motoare și o axă față viratoare. Unghiul de înclinare a roților de pe axa față este de 17°, unghiul de oscilație a axei față este de 15°, unghiul de bracaj a roților din față este de 45°, iar unghiul de bracaj al șasiului la articulație este de 30°. Sistemul de frânare este hidraulic și acționează pe punțile din spate. Totodată, autogrederul HBM BG 180 TA-7 este dotat cu frână de parcare. Toate aceste date tehnice se traduc într-un grad ridicat de manevrabilitate, în sprijinul căruia vine și direcția asistată hidraulic.

Cabina respectă standardele ROPS și FOPS de protecție în caz de răsturnare și împotriva pericolelor sau obstacolelor externe. Panoul de bord afișează informații dintre cele mai utile: temperatura motorului, presiunea uleiului de motor, nivelul de combustibil, turația motorului, timpul de lucru și altele. Pentru un grad ridicat de confort, autogrederul HBM BG 180 TA-7 este dotat cu un performant sistem de încălzire și aer condiționat, iar scaunul operatorului este ajustabil.

Lama poate fi ridicată la 420 de milimetri deasupra solului, iar adâncimea de săpare este de 430 de milimetri. Lama se deplasează lateral până la 1.250 de milimetri, unghiul de rotire în plan orizontal este de 360°, iar unghiul de înclinare în plan vertical este de 90°.

Sistemul hidraulic al autogrederului HBM BG 180 TA-7 este performant și eficient. Pompa hidraulică „Load Sensing” percepe sarcina cu pistoane axiale, presiunea de lucru este de 205 bari, iar debitul maxim este de 132 de litri pe minut. Rezervorul hidraulic are o capacitate de 160 de litri, iar rezervorul pentru combustibil, 350 de litri. Lungimea totală a autogrederului HBM BG 180 TA-7, cu lamă frontală și scarificator, este de 10.285 de milimetri, lățimea de 2.684 de milimetri și înălțimea de 3.220 de milimetri.

UTILBEN vă oferă beneficii unice pentru achiziționarea unui autogreder HBM-NOBAS: garanție extinsă de până la 3 ani, vânzare rapidă din stoc și leasing cu dobândă 0%. În plus, autogrederele HBM-NOBAS sunt disponibile pentru închiriere sau rent-to-buy. Mai exact, aveți posibilitatea de a testa utilajul în cele mai dure condiții și, în momentul în care veți constata că acesta corespunde întocmai cu așteptările dumneavoastră, puteți face pasul către achiziție.

UTILBEN, garanția utilajelor fiabile!
Adresă: Bulevardul Muncii, nr. 36, Cluj-Napoca
Telefon: 0733 040 000
Email: contact@utilben.ro
Website: www.utilben.ro

 

Machinery

Recent Posts:

În ceea ce privește profilurile de fălci ale concasorului cu fălci, cele mai utilizate sunt fălcile cu profil Quarry (de carieră). De asemenea, Quarry este și camera de concasare cel mai des instalată din fabrică la noile livrări de concasoare cu fălci Nordberg din Seria C™.Cu ...


Citeste mai mult

Compania Develon, fostă Doosan Construction Equipment, a lansat noul excavator pe șenile DX140LC-7K de 14,6 tone, care înlocuiește modelul de succes DX140LC-7 al companiei.Chiar dacă performanțele și gama de lucru sunt aceleași ca la vechiul model DX140LC-7, noul utilaj încorporea...


Citeste mai mult

Miniîncărcătoare? Sunward! Miniexcavatoare, midiexcavatoare și excavatoare? Sunward! Nacele? Sunward!Sunward produce o gamă completă de echipamente de construcții, apreciate la nivel european datorită performanțelor pe care le asigură, precum și datorită unui excelent raport calitat...


Citeste mai mult

JCB și-a prezentat primul încărcător pe roți complet electric, care oferă cele mai bune performanțe din clasa sa și o utilizare pe întreaga durată a zilei de lucru, cu un nivel redus de zgomot și cu emisii zero, fiind ideal pentru lucrul în fermele de animale și în ...


Citeste mai mult