Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Machinery

AUTOVEHICULE MULTIFUNCŢIONALE PERSONALIZATE PENTRU ÎNTREŢINEREA DRUMURILOR - SOLUŢIA PERFECTĂ PENTRU TOATE SEZOANELE

AUTOVEHICULE MULTIFUNCŢIONALE PERSONALIZATE PENTRU ÎNTREŢINEREA DRUMURILOR - SOLUŢIA PERFECTĂ PENTRU TOATE SEZOANELE

Întreţinerea drumurilor poate deveni o activitate cu maxim de randament şi eficienţă atunci când se utilizează autovehicule multifuncţionale. Proiectate şi produse în UE de către producători de renume, ele pot fi utilizate la întreţinerea drumurilor, atât vara cât şi iarna. Acest lucru este posibil datorită accesoriilor multiple ce pot fi ataşate şasiului, în funcţie de anotimpul în care se practică întreţinerea drumurilor: în timpul iernii freză, lamă de deszăpezire, răspânditor material antiderapant etc; iar vara, cu acelaşi şasiu se pot utiliza accesorii cum ar fi perie frontală şi echipamente de stropire drumuri, echipamente de cosire etc.

Astfel, autovehiculele multifuncţionale se diferenţiază faţă de altele printr-o eficienţă maximă de utilizare, asigurând un radament maxim al investiţiei alocate. În plus, au o manevrabilitate şi capacitate sporită de rulare în teren accidentat şi teren cu aderenţă scăzută (drumuri acoperite de gheaţă şi zăpadă), precum şi în condiţii de vreme defavorabilă (rulaj la temperaturi scăzute, vânt, căderi masive de zăpadă).

ECHIPAMENTE PROFESIONISTE PENTRU PERFORMANȚE SUPERIOARE ȘI COSTURI REDUSE DE EXPLOATARE
Utilajele si echipamentele comercializate şi integrate pe piaţa românească de Grădinariu, nu implică doar un raport calitate-preţ avantajos pentru produse la cele mai înalte standarde de calitate. Din contră, parteneriatele solide dezvoltate asigură accesul beneficiarilor la consultanţă tehnică specializată, atât în faza premergătoare achiziţiei precum şi ulterior, în orice moment al utilizării lor.

Grădinariu, de peste 25 de ani lider al soluţiilor multifuncţionale în România, are o vastă experienţă în integrarea soluţiilor și echipamentelor complexe destinate întreţinerii drumurilor pe timp de vară sau de iarnă. În calitate de distribuitor autorizat al tuturor mărcilor europene consacrate producătoare de accesorii şi utilaje în domeniu, Grădinariu are un service propriu, unde sunt pregătite pentru livrare utilajele şi se asigură lucrările de mentenanţă.

Compania Grădinariu oferă municipalităţilor și autorităţilor publice, dar și companiilor private, autospeciale multifuncţionale echipate cu echipamente de deszăpezire și combatere a poleiului. Indiferent ca vorbim de autovehicule Ford Ranger, Isuzu D-max, Toyota Hilux, Nissan Navara, Mitsubishi L200 (sau oricare altele din lista cu care putem continua) sau șașiuri de diferite puteri sau configurări și compatibilităţi tehnice, cheia alegerii potrivite stă în selecţia accesoriilor potrivite care fac diferenţa în utilizare.

AUTOVEHICULE MULTIFUNCȚIONALE DE CAPACITATE MICĂ PENTRU ÎNTREȚINEREA DRUMURILOR
Pentru străzile înguste - mai ales din cartierele aglomerate, pentru parcări exterioare și pentru aleile pietonale din parcuri, Grădinariu oferă autovehicule de capacităţi mici dotate cu echipamente de deszăpezire, inclusiv kituri de montaj pentru răspânditoare de material antiderapant (Hiltip IceStriker) sau lame pentru deszăpezire. În această echipare autovehiculul este omologat pentru circulaţia pe drumurile publice.

AUTOVEHICULE MULTIFUNCȚIONALE DE MARE CAPACITATE PENTRU ÎNTREȚINEREA DRUMURILOR
Atunci cand vorbim de utilaje complexe pentru întreţinerea drumurilor și bulevardelor din orașe și spaţii medii și mari, gama de alegere se extinde proporţional, gradul de versatilitate fiind mult mai mare. De asemenea, parametrii ce trebuie avuţi în vedere pentru a face o selecţie optimă din punct de vedere al funcţionalităţii se schimbă.

Aceste autovehicule de mare capacitate, având o masă maximă autorizată de până la 18t, și ampatamente de până la 3.600 mm pot fi echipate cu o diversitate de echipamente cu acţionare hidraulică, destinate întreţinerii drumurilor. Chiar și în selecţia accesoriilor multifuncţionale sunt multiple criterii ce trebuie avute în considerare: de la materialele tuturor pieselor componente ce trebuie sa asigure o perioadă de viaţă îndelungată în medii corozive, până la capacitatăţi adaptabile la diferite vehicule grele. Specialiștii Grădinariu vă pot sprijini cu o soluţie proprie pentru a evita riscul supraîncărcării prin integrarea unei platforme de încărcare.

Pentru informaţii despre selecţia sau achiziţionarea unui echipament multifuncţional, modernizarea unuia existent sau extinderea capacităţilor celui pe care îl aveţi în dotare, echipa Grădinariu vă stă la dispoziţie: www.gradinariu.ro

Machinery

Recent Posts:

Liebherr a prezentat noul său graifer GMM 50-5, destinat celor mai solicitante aplicații din industria de reciclare și manipulare a deșeurilor. Proiectat inteligent, graiferul tip portocală cu cinci gheare nu a fost dezvoltat doar pentru clienți, ci și mai ales în colaborare cu aceștia...


Citeste mai mult

Bazându-se pe succesul încărcătoarelor frontale compacte Cat® M-Series, noile încărcătoare frontale Cat® 906, 907 și 908 de următoarea generație se prezintă cu o cabină a operatorului reproiectată, care valorifică la maximum tehnologiile Cat exclusive ce îm...


Citeste mai mult

Cu instalațiile deplasabile de concasare și sortare din seria NW Rapid™, nu mai este necesar să se facă compromisuri între timp, mobilitate și capacitate de producție și se poate profita de noi oportunități de afaceri. Echipamentele deplasabile sunt concepute special pentru prod...


Citeste mai mult

Valoarea brandului Hyundai constă în promisiunea şi e fortul de a livra mai multă performanţă şi beneficii prin produsele şi serviciile oferite. Cu investiţii masive în calitate şi inginerie inovativă, Hyundai oferă clienţilor săi tehnologie superioară de nivel mondial, sus...


Citeste mai mult