Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Machinery

AUTOVEHICULE MULTIFUNCŢIONALE PERSONALIZATE PENTRU ÎNTREŢINEREA DRUMURILOR SOLUŢIA PERFECTĂ PENTRU TOATE SEZOANELE

AUTOVEHICULE MULTIFUNCŢIONALE PERSONALIZATE PENTRU ÎNTREŢINEREA DRUMURILOR SOLUŢIA PERFECTĂ PENTRU TOATE SEZOANELE

Întreţinerea drumurilor poate deveni o activitate cu maxim de randament şi eficienţă atunci când se utilizează autovehicule multifuncţionale. Proiectate şi produse în UE de către producători de renume, ele pot fi utilizate la întreţinerea drumurilor, atât vara cât şi iarna. Acest lucru este posibil datorită accesoriilor multiple ce pot fi ataşate şasiului, în funcţie de anotimpul în c are se practică întreţinerea drumurilor: în timpul iernii freză, lamă de deszăpezire, răspânditor material antiderapant etc.; iar vara, cu acelaşi şasiu se pot utiliza accesorii cum ar fi perie frontală şi echipamente de stropire drumuri, echipamente de cosire etc.

Astfel, autovehiculele multifuncţionale se diferenţiază faţă de altele printr-o eficienţă maximă de utilizare, asigurând un radament maxim al investiţiei alocate.  În plus, au o manevrabilitate şi capacitate sporită de rulare în teren accidentat şi teren cu aderenţă scăzută (drumuri acoperite de gheaţă şi zăpadă), precum şi în condiţii de vreme defavorabilă (rulaj la temperaturi scăzute, vânt, căderi masive de zăpadă).

ECHIPAMENTE PROFESIONISTE PENTRU PERFORMANȚE SUPERIOARE ȘI COSTURI REDUSE DE EXPLOATARE

Utilajele si echipamentele comercializate şi integrate pe piaţa românească de Grădinariu, nu implică doar un raport calitate-preţ avantajos pentru produse la cele mai înalte standarde de calitate. Din contră, parteneriatele solide dezvoltate asigură accesul beneficiarilor la consultanţă tehnică specializată, atât în faza premergătoare achiziţiei precum şi ulterior, în orice moment al utilizării lor. Grădinariu, de peste 25 de ani lider al soluţiilor multifuncţionale în România are o vastă experienţă în integrarea soluţiilor și echipamentelor complexe destinate întreţinerii drumurilor pe timp de v ară sau de iarnă.

În calitate de distribuitor autorizat al tuturor mărcilor europene consacrate producătoare de accesorii şi utilaje în domeniu, Grădinariu are un service propriu, unde sunt pregătite pentru livrare utilajele şi se asigură lucrările de mentenanţă.

Compania Grădinariu oferă municipalităţilor și autorităţilor publice, dar și companiilor private, autospeciale multifuncţionale echipate cu echipamente de deszăpezire și combatere a poleiului. Indiferent ca vorbim de autovehicule Ford Ranger, Isuzu D-max, Toyota Hilux, Nissan Navara, Mitsubishi L200 (sau oricare altele din lista cu care putem continua) sau șașiuri de diferite puteri sau configurări și compatibilităţi tehnice, cheia alegerii potrivite stă în selecţia accesoriilor potrivite care fac diferenţa în utilizare.

AUTOVEHICULE MULTIFUNCȚIONALE DE CAPACITATE MICĂ PENTRU ÎNTREȚINEREA DRUMURILOR

Pentru străzile înguste - mai ales din cartierele aglomerate, pentru parcări exterioare și pentru aleile pietonale din parcuri, Grădinariu oferă autovehicule de capacităţi mici dotate cu echipamente de deszăpezire, inclusiv kituri de montaj pentru răspânditoare de material antiderapant (Hiltip IceStriker) sau lame pentru deszăpezire. În această echipare autovehiculul este omologat pentru circulaţia pe drumurile publice.

AUTOVEHICULE MULTIFUNCȚIONALE DE MARE CAPACITATE PENTRU ÎNTREȚINEREA DRUMURILOR

Atunci cand vorbim de utilaje complexe pentru întreţinerea drumurilor și bulevardelor din orașe și spaţii medii și mari, gama de alegere se extinde proporţional, gradul de versatilitate fiind mult mai mare. De asemenea, parametrii ce trebuie avuţi în vedere pentru a face o selecţie optimă din punct de vedere al funcţionalităţii se schimbă. Aceste autovehicule de mare capacitate, având o masă maximă autorizată de până la 18t, și ampatamente de până la 3.600 mm pot fi echipate cu o diversitate de echipamente cu acţionare hidraulică, destinate întreţinerii drumurilor.

Chiar și în selecţia accesoriilor multifuncţionale sunt multiple criterii ce trebuie avute în considerare: de la materialele tuturor pieselor componente ce trebuie sa asigure o perioadă de viaţă îndelungată în medii corozive, până la capacitatăţi adaptabile la diferite vehicule grele. Specialiștii Grădinariu vă pot sprijini cu o soluţie proprie pentru a evita riscul supraîncărcării prin integrarea unei platforme de încărcare. Esenţial în cazul echipamentelor și utilajelor multifuncţionale este ușurinţa în utilizare și transferul între accesorii. Este important ca întregul echipament să fie automatizat pentru controlul facil din interiorul cabinei.

Un alt beneficiu ce trebuie avut în vedere utilajele de mare capacitate pentru întreţinerea drumurilor este consumul de combustibil. Din acest punct de vedere devine extrem de importantă reducerea încărcarii axei faţă a sașiului și materialul din care este fabricat orice accesoriu interschimbabil.

În plus, pe lângă accesoriile pentru întreținerea drumurilor în sezonul de iarnă, încă de la achiziție sau ulterior pe întreaga durată de viată a mașinii, vă puteți asigura de funcționalitate completă pe parcursul întregului an, printr-o gamă extinsă de accesorii adaptate capacităților acestor autovehicule:
• perii frontale cu lăţime de lucru cuprinsă între 2300 ăi 3000 mm;
• sisteme de cosire acostamente cu lăţime de lucru cuprinsă între 1000 și 3000 mm;
• capete pentru tăiere crengi sau toaletarea copacilor cu lăţime de lucru cuprinsă între 1300 și 2200 mm;
• freze pentru decolmatarea șanţurilor cu diametru de 600 – 650 mm;
• capete de spălare și igienizare pentru tuneluri și indicatoare rutiere;
• perii abrazive pentru eliminarea vegetaţiei crescute în acostamente;
• pompă de epuismente sau pompă de evacuare pentru zone inundate;
• tocătoare de crengi cu diametru material de tocat cuprins intre 200 și 250 mm;
• macarale pliabile cu sarcini de ridicare între 2000 și 7000 kg;
• bazine pentru transport apă cu volum cuprins între 1000 și 7000 litri;
• pompe de apă de înaltă și joasă presiune deservite prin rampe cu duze pentru stropirea șau spălarea drumurilor publice.

Pentru informaţii despre selecţia sau achiziţionarea unui echipament multifuncţional, modernizarea unuia existent sau extinderea capacităţilor celui pe care îl aveţi în dotare, echipa Grădinariu vă stă la dispoziţie: www.gradinariu.ro

Machinery

Recent Posts:

Producător specializat care activează exclusiv în domeniul furnizării soluţiilor din industria de sortare cu spălare agregate şi recuperare nisip, Terex Washing Systems oferă echipamente mobile şi modulare pentru spălarea şi separarea sorturilor, decontaminări de piatră şi sisteme...


Citeste mai mult

Caterpillar își extinde gama Tilt Rotate System (TRS) – sistem cu rotator basculant, pentru a putea fi utilizate și de mini-excavatoare. Cat®. Sistemul este conceput pentru a economisi timp, ajutând operatorii să manevreze atașamentele în jurul obstacolelor fără a r...


Citeste mai mult

Powerscreen înseamnă lucruri diferite pentru diferiţi oameni. Pentru unii, înseamnă echipamente robuste şi fiabile de concasare şi sortare, proiectate, construite şi susţinute de experţi pasionaţi.Pentru alţii, Powerscreen înseamnă o vastă moştenire de experienţă şi...


Citeste mai mult

Datorită proprietăților unice ale bazaltului local și creșterii cererii, compania RF Sand-Baggerarbeiten und Steingewinnungsgesellschaft GmbH, din Germania, avea nevoie de un concasor primar mobil puternic, care să poată face față provocărilor. Pentru a crește producția, conducerea compa...


Citeste mai mult