Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Machinery

Buldoexcavatorul Çukurova 885, un utilaj premium la un preț corect

Buldoexcavatorul Çukurova 885, un utilaj premium la un preț corect

Buldoexcavatorul Çukurova 885 este un echipament care se remarcă datorită calității construcției, a motorului puternic și rezistent, precum și grație confortului sporit în operare. Demn de menționat este că în fabricarea acestui utilaj intră componente premium, așa că este imperios să le enumerăm în cele ce urmează.


Çukurova 885 este dotat cu un motor diesel Perkins Stage 5, de 100 de cai putere, motor ce respectă noile prevederi în materie de clasă de emisii. Acesta este un avantaj considerabil în fața competitorilor, mai ales pentru că legislația europeană este tot mai strictă și a impus noi limitări în ceea ce privește emisiile de noxe și dioxid de carbon produse de motoarele utilajelor. De mai bine de 20 de ani, Perkins este o subsidiară a Caterpillar, dar se poate mândri cu o istorie proprie de 90 de ani în producția de motoare fiabile.

Buldoexcavatorul Çukurova 885 este echipat, în varianta standard, cu transmisie și osii marca ZF. Pentru cei care nu știu, ZF Group este o companie din Germania, renumită pentru fabricarea de componente pentru orice fel de vehicule. Istoria acestui gigant industrial a început în anul 1915, odată cu producția de cutii de viteze pentru zepeline. Astăzi, 106 ani mai târziu, compania nemțească ZF este un etalon în materie de transmisii și șasiuri, cu aproape 150 de mii de angajați în toată lumea și filiale în peste 40 de țări.


Çukurova 885 are o pompă hidraulică Bosch, iar producătorul german chiar nu mai are nevoie de nicio introducere. 135 de ani de inginerie de top și folosirea tehnologiei la cel mai înalt nivel au făcut din Bosch o companie de încredere și cu o reputație impecabilă la nivel mondial. Încheiem lista componentelor premium cu pompa de injecție marca John Deere, un producător american cu nu mai puțin de 184 de ani de experiență în industrie.
Buldoexcavatorul Çukurova 885 se mândrește cu un echilibru aproape perfect când vine vorba de distribuția greutății. Acest aspect conferă o manevrare precisă a utilajului și o operare în deplină siguranță. Totodată, modelul 885 va fi mai stabil la drum lung și în viraje, atunci când folosiți șoselele publice pentru a ajunge dintr-un șantier într-altul.


La interior, confortul este la el acasă. Scaunul ergonomic, dotat cu tetieră și cotiere, precum și joystick-urile ergonomice garantează o productivitate optimă. Atât acțiunile de încărcare, cât și cele de excavare sunt făcute cu ajutorul joystick-urilor, astfel încât utilizatorul să depună un efort minim pentru un rezultat maxim. Această modalitate de lucru se traduce în precizie în execuție și o reală plăcere când vine vorba de operarea buldoexcavatorului Çukurova 885.

Producătorul Çukurova a creat o gamă complexă de buldoexcavatoare ce se pliază pe cele mai exigente nevoi și pe cele mai variate preferințe. Iar compania românească UTILBEN a devenit dealer oficial al acestor utilaje fiabile și performante.


Grație acestei colaborări, clienții din România beneficiază de livrare rapidă de pe stoc, garanție de 36 de luni și posibilitate de rent-to-buy. Concret, dumneavoastră închiriați utilajul, îl puneți serios la treabă și, dacă sunteți pe deplin mulțumit de acesta, aveți posibilitatea de a-l achiziționa. Totodată, beneficiați de sistemul buy-back pentru utilajele Çukurova achiziționate de la UTILBEN.

Avantaje UTILBEN:

  • Livrare rapidă de pe stoc
  • Garanție 3 ani
  • Finanțare leasing cu dobândă 0%
  • Buyback
  • Rent-to-buy


În cei 15 ani de experiență în domeniul comercializării de echipamente agricole și de construcții, UTILBEN a încheiat parteneriate de încredere cu peste 500 de furnizori și producători din întreaga lume. Oferta de utilaje noi și second-hand, piese de schimb, atașamente și accesorii de pe site-ul www.utilben.ro depășește 50.000 de produse. Dar UTILBEN înseamnă mai mult decât un furnizor de echipamente fiabile, UTILBEN înseamnă adoptarea unui set de valori morale și respectarea unor principii etice în afaceri.


UTILBEN, garanția utilajelor fiabile!
Adresă: Bulevardul Muncii, nr. 36, Cluj-Napoca
Telefon: 0733 040 000
Email: contact@utilben.ro
Website: www.utilben.ro

Machinery

Recent Posts:

Tiltratorul este o cuplă hidraulică destinată, cu precădere, excavatoarelor și buldoexcavatoarelor. Tiltratorul este, de fapt, o cuplă rapidă care permite mișcarea la 360° a unui atașament. Cu ajutorului unui tiltrator, munca dumneavoastră devine  mai precisă și productivitatea ...


Citeste mai mult

Cu capacități de ridicare variate, macaralele Fassi pot fi utilizate pentru activități diferite, de la utilizarea clasică pentru construcții, până la managementul deșeurilor sau operațiuni de salvare sau recuperarea vehiculelor de gabarit mare din locuri extrem de greu accesibile.&Ici...


Citeste mai mult

Excavatorul hidraulic cu roți XE160W poate face față cu succes la o multitudine de situații de lucru, dovedindu-se deosebit de robust și durabil. Utilajul are o stabilitate excelentă și o mobilitate ridicată, ceea ce îi asigură îndeplinirea cerințelor pentru o varietate de medi...


Citeste mai mult

Noul finisor de beton SP 154i a fost proiectat pentru a fi utilizat în principal pentru turnarea a două straturi de beton, pe autostrăzi și piste de aeroport. Acesta înlocuiește modelul de succes al companiei, SP 1500 și a fost folosit pe perioada reabilitării autostrăzii D1 care ...


Citeste mai mult