Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Machinery

CASE A LANSAT NOUA LINIE DE ÎNCĂRCĂTOARE PE ROŢI DIN SERIA G EVOLUTION

CASE A LANSAT NOUA LINIE DE ÎNCĂRCĂTOARE PE ROŢI DIN SERIA G EVOLUTION

Productivitate, profitabilitate și fiabilitate crescute, sunt atuurile celui mai recente linii de încărcătoare pe pneuri – EVOLUTION, din Seria G de la CASE Construction Equipment (CE), a cărei lansare la nivel european a avut loc online, pe data de 15 aprilie.

Cu îmbunătățiri majore aduse întregii sale linii, noul încărcător pe roți Case din Seria G Evolution optimizează performanța și productivitatea, crescând în același timp timpul de funcționare și oferind operatorilor un control mai ridicat și o înțelegere mai bună a funcționării mașinii și a capacităților sale, ceea ce, în final, se traduce printr-o rentabilitate sporită.

„Încărcătoarele noastre pe roți au fost proiectate să funcționeze în medii de lucru dintre cele mai extreme, fapt pentru care beneficiază de performanțe și rentabilitate sporite prin reducerea timpilor de ciclu, simplificarea operațiunilor și creșterea timpului de funcționare”, a explicat Egidio Galano, director de marketing pentru produsele CASE CE în Europa. „Fiecare dintre îmbunătățirile pe care le-am adus noilor încărcătoare CASE din Seria G Evolution contribuie la aceste optimizări care, împreună, susțin câștiguri semnificative în productivitate și eficiență.”

CICLURI DE ÎNCĂRCARE OPTIMIZATE, DATORITĂ UNUI NOU SISTEM DE CÂNTĂRIRE A SARCINII UTILE
Fiabilitatea și economiile de timp au fost în prim plan atunci când s-a dezvoltat noul sistem de cântărire. Afișajul a fost integrat direct în displayul principal al încărcătorului pe roți, iar pe el sunt afișate sarcina utilă a cupei, numărul proceselor de încărcare, greutatea acumulată/curentă, datele de urmărire a comenzii și multe altele. Informațiile se dovedesc foarte utile pentru aplicațiile de încărcare rapide și producție cu volum mare.

Operatorii beneficiază de capacitatea de a încărca cu precizie fiecare benă și de a reduce situațiile de sub / supraîncărcare, prin cântărirea cu precizie a fiecărei cupe cu material vrac, urmărind în același timp greutatea totală a materialului încărcat în fiecare benă. Sistemul integrat de cântărire a sarcinii utile ajută operatorii să monitorizează cantitatea totală de material încărcată în vehicule, inclusiv volumul total de material mutat într-o perioadă de timp specificată, istoricul încărcărilor de către client - totul sub formă de bilete de comandă sau tip de material. Totodată, sistemul oferă un istoric complet al tichetelor de comandă.

Sistemele CASE SiteConnect și SiteWatch™ sunt furnizate standard pentru fiecare încărcător pe pneuri CASE din Seria G Evolution pe o perioadă de trei ani. De menționat că sistemul telematic CASE SiteWatch™ este o soluție concepută pentru a colecta informații esențiale despre performanța și locația mașinii, astfel încât datele să fie ușor disponibile. Echipat cu un nou tablou de bord, sistemul SiteWatch™ a fost conceput pentru a oferi o navigare intuitivă care identifică în mod clar potențialele probleme, fără ca operatorii sau managerii de flotă să fie prezenți fizic.

CONTROL MAI EFICIENT CU NOUL «TOUCH COMMAND CENTER»
Această nouă linie de încărcătoare cu roți pentru piața europeană este echipată cu un ecran tactil nou, care oferă performanțe de tip tabletă pentru a accesa toți parametrii esențiali ai mașinii și datele operaționale, permițând operatorilor să anticipeze și să reacționeze mai rapid la schimbarea condițiilor de lucru în timp real. Sunt incluse toate noile comenzi electrohidraulice care permit operatorului să regleze în mod independent ridicarea în paralel a brațului și înclinarea cupei, pentru a se potrivi preferințelor operatorului și situațiilor diferite de încărcare. Fiecare funcție poate fi setată independent, alegând între trei moduri de reacție: moale, moderată și agresivă. CASE a simplificat oferta anterioară a modului de operare a gestionării puterii motorului prin adăugarea a două noi moduri: Smart și Max.

Modul Max este ales atunci când operatorul dorește să lucreze cu performanțe maxime ale motorului în condiții dificile, în timp ce noul mod Smart oferă performanțe ridicate, consum redus de combustibil și o experiență de lucru îmbunătățită pe șantiere mai puțin solicitante, datorită unei comunicări mai bune între motor și transmisie. Operatorii pot profita de noua funcție de ridicare paralelă pentru toate configurațiile brațului încărcătorului. Aceasta optimizează reținerea materialului încărcat și ajută la o încărcarea lină, menținând automat unghiul și poziția cupei sau furcilor. Pentru a face munca operatorului și mai ușoară, CASE a amplasat pe cotiera din dreapta trei butoane noi configurabile, codate pe culori, care permițând operatorului să selecteze rapid funcții predefinite ale meniului mașinii.

Aceste funcții pot fi selectate de operator și pot include setări cheie sau date bazate pe meniu, cum ar fi: noul afișaj al sarcinii utile încărcate, camera video din spate, blocare diferențial, decuplare și „Aceste inovații, combinate cu designul ergonomic al joystick-urilor și al s caunului operatorului, centralizează toate comenzile încărcătorului pe pneuri pentru a îmbunătăți performanța și concentrarea operatorului și pentru a-i r educe oboseala”, a spus domnul Galano.

DURATĂ DE VIAȚĂ OPTIMIZATĂ ȘI CAPACITATE DE REACȚIE ÎMBUNĂTĂȚITĂ
„La achiziționarea de utilaje de construcții grele, disponibilitatea și capacitatea de reacție sunt printre cei mai importanți factori pentru cumpărători. Datorită funcțiilor îmbunătățite de diagnoză de la distanță ale noii generații CASE G Evolution, combinate cu capacitatea de a actualiza software-ul și de a anula de la distanță erorile inactive, timpii de oprire pentru proprietar și operator vor fi reduși semnificativ”, a continuat Galano.

Această tehnologie este furnizată de noul modul 4G «SiteConnect», instalat pe buldoexcavator și activat telematic, și care poate fi accesat prin intermediul noii aplicații «SiteManager» (disponibilă pe dispozitivele iOS și Android). Această platformă a fost creată având în vedere cerințele clienților.

„Cu SiteConnect oferim o comunicare bidirecțională între mașini și dealerii CASE, care pot diagnostica de la distanță și pot consilia mai bine operatorii cu privire la orice problemă detectată, fără a fi nevoie să meargă fizic pe șantier. Analiza proactivă bazată pe un algoritm de identificare a eșecului potențial și un timp semnificativ mai mic pentru depanare are ca rezultat creșterea timpului de funcționare și a productivității. Dacă este detectată o problemă potențială, dealerul CASE primește o alertă cu recomandări și acțiuni specifice pentru a rezolva anomalia înainte ca aceasta să devină o problemă adevărată. SiteConnect și instrumentele telematice sunt standard pe fiecare mașină din seria G Evolution ”, a declarat Galano.

INTERVALE EXTINSE DE ÎNTREȚINERE PROGRAMATĂ
Datorită extinderii intervalelor de întreținere programată, de la 500 la peste 1000 de ore, costurile totale de întreținere au fost reduse cu până la 20% comparativ cu seria actuală de încărcătoare pe roți. În plus, CASE CE a dezvoltat «CASE Care», un program standard de întreținere programată, cu piese și lubrifianți originali, disponibil deja în Germania și Marea Britanie și, în curând, în toată Europa. Programul se bazează pe asistența, logistica și expertiza tehnică a extinsei rețele de dealeri CASE din Europa. Programul «CASE Care» poate fi selectat ca parte a unui pachet de soluții de servicii CASE, alături de garanția extinsă «CASE Protect», cu o gamă de opțiuni pentru o protecție totală.

VERIFICAREA STĂRII ANVELOPELOR DETERMINĂ PERFORMANȚA GENERALĂ
Buna stare și performanța anvelopelor are un efect considerabil asupra performanțelor generale ale mașinii, inclusiv asupra consumului de combustibil. Noul sistem de monitorizare a presiunii în pneuri (TPMS) este format din senzori individuali instalați la baza valvei fiecărei anvelope și un modul receptor care transmite presiunea din fiecare anvelopă către display, spre afișare, și alertează operatorul atunci când presiunea este în afara intervalului prestabilit de lucru.

La final, Egidio Galano a concluzionat: „Toate aceste caracteristici noi sunt rezultatul feedback-ului direct primit de la clienți și dealeri și acoperă totul - de la anvelope și cupă la motor și comenzi, pentru a oferi conectivitate totală, sisteme îmbunătățite și opțiuni extinse, ce vor garanta mai multă productivitate, mai multă rentabilitate și mai multă fiabilitate”.

”Noua serie G Evolution are un nou indicator de sarcină utilă încorporat, care permite operatorilor să citească și să înregistreze fiecare încărcare a cupei. Odată ce sarcina țintă a camionului este setată, sistemul poate indica dacă ultima cupă ce trebuie încărcată depășește sarcina țintă și, în acest caz, poate fi activat modul de basculare «Tip-Off», care ajută operatorul să descarce parțial materialul din cupă, până când sarcina țintă este atinsă. Acest lucru înseamnă mai puține perioade de oprire pierdute în operațiuni lungi de încărcare și cântărire a încărcătorului pe roți, ceea ce garantează în consecință o rentabilitate mai mare în timp.” - EGIDIO GALANO, DIRECTOR DE MARKETING PENTRU PRODUSELE CASE CE ÎN EUROPA

Machinery

Recent Posts:

Grupul Manitou, recunoscut la nivel mondial în domeniul echipamentelor specializate de manipulare și stivuire, a platformelor de lucru la înălțime și a utilajelor terasiere și de manipulare compacte, a anunțat la sfârșitul lunii februarie lansarea unei noi game de platforme ...


Citeste mai mult

HD Hyundai Construction Equipment (CE) a dezvăluit alte opt mini-excavatoare, cu greutăți de operare cuprinse între 1,7 și 5,5 tone, ce vor completă o gamă de 12 modele. Mini-excavatoarele din seria A, câștigătoare ale premiului RED DOT DESIGN, stabilesc noi niveluri de performan...


Citeste mai mult

Încărcătorul pe șenile este singura mașină pentru lucrări terasiere care poate face totul - curăță, încarcă, sapă, transportă, astupă și multe altele - chiar și în condiții de teren dificil, dur sau alunecos.Noul încărcător pe șenile Cat® 973 oferă o p...


Citeste mai mult

Un suflu energetic inovator impulsionează industria construcțiilor. Utilizarea pe scară tot mai largă a echipamentelor de concasare, sortare și transport acționate 100% de energia electrică este o veste bună pentru toată lumea. Investițiile în asemenea echipamente reprezintă o inves...


Citeste mai mult