Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Machinery

CASE A LANSAT PE PIAŢĂ NOILE EXCAVATOARE PE ȘENILE CX DIN SERIA E

CASE A LANSAT PE PIAŢĂ NOILE EXCAVATOARE PE ȘENILE CX DIN SERIA E

CASE Construction Equipment a lansat la începutul lunii noua sa linie de excavatoare cu șenile CASE Seria E. Noua serie E de la CASE este rezultatul a 180 de ani de inovație în domeniul terasărilor și se bazează pe mulți ani de experiență în producția de excavatoare pe șenile și pe feedback-ul clienților statornici. Seria E oferă șapte modele noi cu mase operaționale de la 13 la 30 de tone: CX130E, CX160E, CX180E, CX210E, CX240E, CX250E și CX300E. Noile modele răspund provocărilor pieței cu performanțe, eficiență și economie remarcabile.

Caracteristicile de vârf includ noile motoare FPT Industrial (FPT) cu norma de poluare UE Stage V, un design optimizat al cabinei cu un confort și mai bun pentru operator, comenzi hidraulice îmbunătățite cu moduri de funcționare ameliorate, componente revizuite ale mașinii, un șasiu și un nou tren de rulare optimizate și o gamă nouă și cuprinzătoare de soluții de service CASE®.

Drept rezultat, clienții beneficiază de un control mai precis, o fiabilitate mai mare, confort și o mai mar e ușurință în utilizare, o eficiență mai ridicată, productivitate sporită și un cost total de proprietate (TCO) scăzut.

„Clienții noștri se confruntă mereu cu noi provocări, într-un mediu din ce în ce mai competitiv. Din acest motiv, ei apelează la CASE pentru a dezvolta mașini care să le ofere cele mai înalte niveluri de eficiență, productivitate și timp de funcționare”, explică Egidio Galano, Director Product Management la CASE Construction Equipment Europe, CNH Industrial. „Pentru a satisface aceste nevoi, am dezvoltat seria E care oferă excelență, eficiență și economii.”

CONTROLABILITATE, PRODUCTIVITATE, FIABILITATE: O SOLUȚIE INTEGRATĂ PENTRU A FACE FAȚĂ PROVOCĂRILOR PIEȚEI
Cea mai recentă linie a seriei E are multe caracteristici noi care se integrează și interacționează între ele pentru a oferi clienților timp de funcționare, productivitate și profitabilitate de lider pe piață. Combinația dintre noile motoare FPT Stage V, sistemul hidraulic inteligent CASE (CIHS), noi moduri de operare, telematica, aspectul optimizat al controlului în cabină și vizibilitatea îmbunătățită, toate acestea asigură un control și o precizie de lucru mai mari. Iar acest lucru permite o operare mai sigură, mai productivă și mai profitabilă. Pentru clienți, noua serie E reprezintă o garanție pentru un avantaj competitiv clar.

Sistemul hidraulic CIHS (CASE Intelligent Hydraulic System), ca punct culminant al generației anterioare, este acum integrat cu patru moduri de operare noi, cu setări hidraulice suplimentare configurabile pentru a regla prioritatea debitului pentru mișcările de brațului balansier, brațului principal sau rotirea turelei, toate controlate de operator.

Modul Super Power (SP), care îmbunătățește performanța, asigură productivitatea maximă, modul Power (P) oferă o creștere bruscă a puterii atunci când este necesar, iar modul Lifting (L) optimizează manipularea obiectelor. Combinat cu noile motoare FPT, funcția Eco Mode (E) asigură economii semnificative de combustibil, cu până la 17% la unele modele.

MOTOARELE FPT INDUSTRIAL STAGE V ȘI AVANTAJELE OFERITE ÎN CEEA CE PRIVEȘTE EMISIILE, PRODUCTIVITATEA ȘI TCO
CASE își consolidează lungul parteneriat cu FPT, bazându-se pe koow-how-ul său de a proiecta grupurile motopropulsoare speciale pentru mașinile din industria construcțiilor. Seria E este echipată cu
motoare Stage V mai puternice și mai eficiente, pe toate modelele noi din serie. Modelele cu mase operaționale de la 13 la 18 tone sunt echipate cu motoarele N45 de 4,5 litri din renumita serie NEF, în timp ce motoarele N67 de 6,7 litri din aceeași familie de motoare sunt instalate pe modelele de la 21 la 30 de tone.

Galano, descriind inima care dă viață noii serii E, evidențiază noile caracteristici ale motoarelor FPT: „CASE a introdus o soluție fără recirculare a gazelor de eșapament (EGR) pentru o eficiență sporită în arderea combustibilului. Combinată cu reducerea catalitică selectivă (SCR) de pe filtru, Seria E oferă o îmbunătățire fără precedent a costului total de proprietate (TCO).” Noua serie E este echipată cu HI-eSCR2, soluție de post-tratare a gazelor de eșapament patentată de FPT, care nu necesită întreținere și s-a dovedit durabilă pe întreaga durată de viață. În plus, nu este nevoie de curățare mecanică sau înlocuire a pieselor. Dublând intervalele dintre reviziile periodice până la 1 000 de ore pentru uleiul de motor, filtrele de combustibil și filtrele de ulei, CASE a reușit, de asemenea, să îmbunătățească semnificativ ușurința întreținerii.

Noile motoare FPT Stage V oferă soluții flexibile de utilizare a combustibilului de către clienți, în special acolo unde se aplică reglementări locale stricte. Toate modelele din seria E pot funcționa cu combustibili obișnuiți sau alternativi, cum ar fi HVO (uleiuri vegetale hidrogenate) din ce în ce mai populare.O EXPERIENȚĂ REVOLUȚIONARĂ DE OPERARE, ALĂTURI DE MAI MULT CONFORT ȘI SIGURANȚĂ
Pe lângă noile moduri de lucru, Seria E oferă operatorilor niveluri mai mari de confort și vizibilitate. Cabina are multe caracteristici noi pentru a îmbunătăți experiența generală de operare. Acces îmbunătățit, un monitor LCD de 10 inch, complet nou (cel mai mare de pe piață), cu 5 butoane configurabile, o nouă dispunere a comenzilor, o consolă de comandă suspendată și poziții optimizate pentru joystick-uri, un sistem îmbunătățit de aer condiționat și compartimente de depozitare mai mari.

Toate modelele din seria E mențin ridicatul nivel de confort și siguranță al excavatoarelor pe șenile din generația anterioară: scaune ergonomice spațioase, complet reglabile, poziție optimizată a cotierei și control prin joystick. Vizibilitatea la dreapta era bună și înainte, dar acum este excelentă. Protecția operatorului a rămas o prioritate, menținându-se aceleași caracteristici standard de siguranță, cum ar fi structura de protecție împotriva căderii obiectelor (FOPS) de nivelul 2. „Seria E duce confortul operatorului la un nivel cu totul nou, revoluționând ușurința de utilizare”, spunea Galano.

O PERIOADĂ DE FUNCȚIONARE MAI LUNGĂ ÎNSEAMNĂ O PROFITABILITATE MAI MARE, CU CASE® SERVICE SOLUTIONS
Un avantaj competitiv suplimentar pentru clienți vine din productivitatea și profitabilitatea ridicate și disponibilitatea extinsă a noii game de excavatoare cu șenile CASE din Seria E. Iar pentru acest avantaj, CASE® Service Solutions oferă o gamă de servicii post-vânzare conectate și neconectate pentru a sprijini experiența clienților. Un modem bidirecțional ce permite utilizarea serviciilor CASE SiteConnect și CASE SiteWatchTM, reprezintă un instrument complet de gestionare a flotei. Soluția include geolocalizarea, securizarea flotei cu garduri geografice virtuale și alerte pentru utilizare neautorizată, precum și o raportare flexibilă. Rapoartele personalizate includ indicatori cheie de performanță (KPI) cum ar fi consumul de combustibil, rata de utilizare a mașinii, orele de lucru și timpul de inactivitate, astfel încât să se poată monitoriza și optimiza productivitatea și profitabilitatea. Datele sunt ușor accesibile printr-un portal. Un alt serviciu, CASE SiteConnect, optimizează datele de telemetrie utilizate de echipa suport CASE Uptime Center și oferă dealerilor alerte bazate pe performanța mașinii. Este posibilă o acțiune corectivă rapidă pentru a minimiza timpul de nefuncționare, deoarece dealerii pot accesa de la distanță datele mașinii și pot face face modificări în timp util. Acest lucru le permite dealerilor să gestioneze proactiv mașinile clienților și să prelungească perioada de disponibilitate a mașinii. Atât SiteWatch, cât și SiteConnect sunt standard pe noua serie E.

“Soluțiile de service CASE sunt concepute pentru a menține echipamentele clienților în stare optimă de funcționare, pe o durată de viață maximă, cu o profitabilitate optimizată și fără costuri neașteptate. CASE Protect și CASE Fluid Analysis sunt disponibile clienților din toată Europa. CASE Care este acum disponibil pe anumite piețe, dar va fi disponibil în curând în toată Europa.” - PETER GARRY, DIRECTOR, AFTERMARKET SOLUTIONS EUROPE

În plus, serviciile CASE Care, CASE Protect și CASE Fluid Analysis oferă clienților și mai multă siguranță. CASE Care este un program standard de întreținere, planificat, care utilizează piese și lubrifianți de origine. Programul se bazează pe suportul, logistica și expertiza tehnică a rețelei extinse de dealeri CASE. CASE Protect este un program de garanție extinsă, iar CASE Fluid Analysis este conceput pentru a preveni defecțiuni majore, pentru a optimiza fiabilitatea echipamentelor și pentru a le prelungi durata de viață.

Machinery

Recent Posts:

În munții arizi din sudul Perului, compania Anglo American a trecut la următorul pas în industria minieră: un gigantic complex de exploatare a cuprului, la suprafață, este exploatat în mare parte cu roboți.Pe un drum de mină prăfuit din munții Anzi, un o basculantă rigid...


Citeste mai mult

Conveierele mobile cu bandă MOBIBELT de la Kleemann asigură o organizare mai flexibilă a proceselor de lucru pe șantiere, fiind utilizate pentru eficientizarea proceselor logistice. Aceste conveiere mobile extind în mod flexibil raza de acțiune a instalațiilor de concasare și sortare ș...


Citeste mai mult

Datorită proprietăților unice ale bazaltului local și creșterii cererii, compania RF Sand-Baggerarbeiten und Steingewinnungsgesellschaft GmbH, din Germania, avea nevoie de un concasor primar mobil puternic, care să poată face față provocărilor. Pentru a crește producția, conducerea compa...


Citeste mai mult

Închirierea de utilaje de construcții câștigă teren la nivel mondial și, mai ales, în rândul clienților din România. Iar motivele sunt întemeiate. Tot mai mulți constructori își pun întrebarea dacă este mai profitabil să închirieze echip...


Citeste mai mult