Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Machinery

CASE CE A LANSAT ÎN EUROPA NOILE SALE MINI-EXCAVATOARE DIN SERIA D

CASE CE A LANSAT ÎN EUROPA NOILE SALE MINI-EXCAVATOARE DIN SERIA D


CASE Construction Equipment a lansat la începutul lunii mai, în Europa, noua sa gamă de mini-excavatoare din Seria D, care cuprinde 20 de modele, de la 1 tonă la 6 tone, inclusiv 2 modele electrice. Pe lângă faptul că oferă o linie completă de mașini optimizate, concepute pentru a satisface nevoile fiecărui client, mini-excavatoarele din seria D au integrate cele mai recente tehnologii, dezvoltând caracteristici ce le oferă o agilitate și o poliv alență de neegalat, fiind echipate cu atașamente pentru fiecare aplicație posibilă.

Această familie de mașini polivalente și agile, domină piața, caracterizându-se printr-o întreținere deosebit de ușoară și o fiabilitate superioară. Pentru client, aceasta înseamnă timpi de operare optimizați, productivitate ridicată și rentabilitate maximă. În plus, gama europeană de mini-excavatoare CASE din seria D este produsă în fabrici dedicate din Italia, ceea ce asigură o sinergie de inovație, tehnologie, know-how și inginerie de producție rezultate din achiziția companiei Sampierana SpA de către CNH Industrial, în 2021.

„Segmentul de mini-excavatoare este un segment în creștere rapidă și reprezintă aproximativ jumătate din vânzările de mașini pentru construcții din Europa. CASE a răspuns solicitărilor clienților cu o linie completă de 20 de mini-excavatoare Seria D, de la 1 la 6 tone, cu două modele electrice de la 1 la 3
tone ”, spune Egidio Galano, Director Product

Management la CASE Construction Equipment Europe, CNH Industrial. „Iar acum, cu unitatea de producție în Italia, pentru a furniza mini-excavatoare întregii piețe europene, suntem mândri să producem acolo unde vindem. Prin producerea mașinilor în Europa, putem garanta livrarea primelor utilaje din Seria D pe șantierele clienților noștri, începând cu trimestrul trei al anului 2022”.

Cele două modele electrice, primele disponibile din primul trimestru al anului 2023, se încadrează în intervalul de la 1 la 3 tone și vor sprijini clienții care operează pe șantiere cu un control strict al emisiilor și cerințe reduse de zgomot, precum cele din centrele urbane dens populate.

CASE Service Solutions este un program conceput pentru a menține echipamentele clienților noștri în stare optimă, asigurându-le un timp de funcționare maxim, fără costuri neașteptate și la un nivel de profitabilitate maximă. Principalele soluții sunt deja disponibile și intenționăm să implementăm CASE Service Solutions în Europa pentru întreaga gamă, de îndată ce mini-excavatoarele vor fi disponibile pe piață. - PETER GARRY, DIRECTOR - PIESE ȘI SERVICE, LA CNH INDUSTRIAL EUROPA

20 DE MODELE CARE OFERĂ O SOLUȚIE FLEXIBILĂ ȘI PUTERNICĂ PENTRU TOATE NEVOILE CLIENȚILOR

„Un avantaj cheie al acestei game extinse este versatilitatea care ne permite să găsim o soluție personalizată pentru fiecare nevoie de client. Prin urmare, oferim mini-excavatoare de diferite dimensiuni, care permit accesul la locuri de muncă mai greu accesibile sau se poate profita de gama largă de atașamente diferite”, continuă Galano. Apoi explică: „Cele mai folosite utilaje în Europa, prin urmare, cu cea mai mare cerere, sunt cele din gama 1 - 3 t one și 5 - 6 tone, iar dintre acestea avem 15 modele ce răspund acestor nevoi.”

De asemenea, polivalența, flexibilitatea și agilitatea sunt o parte integrantă a Seriei D, datorită unor caracteristici precum configurația turelei ce permite rotația completă fără a se depăși lățimea utilajului (zero tail-swing) și brațul principal din două piese, disponibile pe întreaga gamă, cuplajele rapide hidraulice și mecanice și modelele electrice care pot funcționa în zone în care se impun emisii scăzute sau zero și zgomot redus.

UTILAJE OPTIMIZATE PENTRU SUTE DE APLICAȚII GRAȚIE APLICĂRII UNOR TEHNOLOGII DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Pentru a satisface nevoile clienților, toate modelele din gama de mini-excavatoare din seria D includ noi funcții avansate, susținute de tehnologii de ultimă generație. Utilizatorii își pot personaliza complet fiecare utilaj, adaptându-l la nevoile aplicațiilor de lucru, cu opțiuni de echipare, care variază de la configurația de bază până la cea premium, prevăzută cu toate opțiunile.

Pe lângă cele 20 de dimensiuni diferite de mașină, pot fi selectate până la trei circuite auxiliare cu comenzi electro-hidraulice proporționale și o gamă superioară de cuplaje rapide, atât hidraulice, cât și mecanice. Acesta este motivul pentru care este disponibilă o gamă aproape nesfârșită de atașamente, de la cupe la ciocane și cositori. Din motive de compactitate și agilitate, pe toată gama sunt disponibile versiuni cu configurația «zero tail-swing», ceea ce asigură o manevrabilitate excepțională.

Combinând această configurație cu brațul principal dublu plus balansierul, operatorii pot acoperi înălțimi mai mari și distanțe mai mari decât sistemele standard tradiționale cu un singur braț principal, pot săpa mai adânc și mai aproape de mașină pe șantierele cu spațiu limitat. Brațul principal dublu plus balansierul, garantează cele mai bune performanțe, fiind disponibil pe întreaga gamă de mini-excavatoare, chiar și pe modelele de 2 tone, 4,5 tone și 5,5 tone, cea ce constituie o premieră în industrie.

Alte caracteristici de înaltă tehnologie întâlnite pe toate modelele, sunt comenzile electro-hidraulice, setările hidraulice, o pompă electronică cu senzor de sarcină și supapele de control a distribuției debitului de ulei hidraulic. Modelul CX15EV este primul dintre modelele electrice și a fost prezentat cu ocazia zilei CNH Industrial din februarie 2022, la Capital Markets. Disponibil pe piață începând cu primul trimestru al anului 2023, acest utilaj de 1,3 tone este echipat cu un motor electric de la 16 kW și o baterie de 21,5 kWh, care poate fi reîncărcată în mai puțin de două ore cu un încărcător rapid extern, minimizând timpul de nefuncționare. Pentru clienți, aceasta înseamnă că își vor putea optimiza atât productivitatea, cât și controlul emisiilor și al nivelurilor de zgomot.

PENTRU ÎMBUNĂTĂȚIREA PRODUCTIVITĂȚII ȘI SIGURANȚEI LUCRULUI, CONFORTUL OPERATORULUI A FOST CRESCUT

Operatorul beneficiază de multe caracteristici care sporesc siguranța și productivitatea lucrului, acestea incluzând sistemul de climatizare automat, cuplele rapide care permit schimbarea rapidă a echipamentelor de lucru de către operator, la fața locului. Comenzile electro-hidraulice personalizate și
grupul digital cu setări de debit AUX1, AUX2 și AUX3 oferă operatorilor un grad ridicat de personalizare a modurilor individuale de lucru și le asigură un control mai eficient asupra ritmului de lucru.

Totul a fost conceput ținând cont de confortul și siguranța operatorului: proiectoarele de lucru de pe braț, cele de pe capota – acoperiș, din partea dreaptă față și cele din partea din față a cabinei, precum și iluminarea din cabină, un scaun confortabil, tapisat, cu suspensie pneumatică și încălzire opționale, precum și joystick-urile de comandă pneumatice suplimentare.

Caracteristicile opționale precum: sistem antifurt, o cameră video pentru asigurarea vizibilității în spate și proiectoare de lucru suplimentare în partea din spate a cabinei sporesc sentimentul de siguranță a operatorului. În cele din urmă, radioul DAB opțional, tehnologia Bluetooth, portul USB, suportul
pentru carduri de memorie SD/SDHC și un conector AUX-IN suplimentar fac mediul de lucru al operatorului și mai confortabil.

OPTIMIZAREA TIMPULUI DE FUNCȚIONARE ȘI MAI PUȚINE GRIJI PENTRU CLIENȚI CU PROGRAMUL CASE® SERVICE SOLUTIONS

Pentru a spori și mai mult flexibilitatea, eficiența și profitabilitatea și pentru a prelungi durata de viață a atractivelor miniexcavatoare din Seria D și pentru a sprijini clienții în utilizarea echipamentelor CASE, CASE a creat o gamă de servicii post-vânzare de la CASE Service Solutions.

Managerii de flote beneficiază de geolocalizare, de securizarea flotei folosind o aplicație de geo-perimetru virtual și alerte de utilizare neautorizată și de o raportare flexibilă, toate oferite de SitewatchTM, instrumentul de gestionare a flotei CASE. Acest instrument puternic urmărește
indicatorii cheie de performanță (KPI), cum ar fi consumul de combustibil, ratele de utilizare, orele de funcționare a mașinii și timpul de inactivitate, făcând posibilă monitorizarea și optimizarea productivității și a profitabilității activităților. Datele sunt ușor accesibile prin intermediul unui portal online.

Serviciul CASE SiteConnect îmbunătățește datele de telemetrie utilizate de echipa CASE Uptime Center pentru a oferi dealerilor alerte bazate pe performanța mașinii. Sunt posibile acțiuni corective rapide pentru a minimiza timpul de nefuncționare, deoarece dealerii pot accesa de la distanță datele mașinii și pot lua în consecință măsuri corective mai rapid. Acest lucru le permite dealerilor să fie proactivi în gestionarea mașinilor clienților și în creșterea timpului de funcționare.

Instrumentele SiteWatch și SiteConnect, vor fi disponibile pe noua gamă de mini-excavatoare din seria D din 2023. Pentru a crește și mai mult gradul de polivalență, timpul de funcționare, productivitatea și profitabilitatea noilor mini-excavatoare din seria D, CASE a dezvoltat kituri speciale de întreținere și reparații pentru toate modelele din gamă.

Machinery

Recent Posts:

Producător specializat care activează exclusiv în domeniul furnizării soluţiilor din industria de sortare cu spălare agregate şi recuperare nisip, Terex Washing Systems oferă echipamente mobile şi modulare pentru spălarea şi separarea sorturilor, decontaminări de piatră şi sisteme...


Citeste mai mult

Caterpillar își extinde gama Tilt Rotate System (TRS) – sistem cu rotator basculant, pentru a putea fi utilizate și de mini-excavatoare. Cat®. Sistemul este conceput pentru a economisi timp, ajutând operatorii să manevreze atașamentele în jurul obstacolelor fără a r...


Citeste mai mult

Powerscreen înseamnă lucruri diferite pentru diferiţi oameni. Pentru unii, înseamnă echipamente robuste şi fiabile de concasare şi sortare, proiectate, construite şi susţinute de experţi pasionaţi.Pentru alţii, Powerscreen înseamnă o vastă moştenire de experienţă şi...


Citeste mai mult

Datorită proprietăților unice ale bazaltului local și creșterii cererii, compania RF Sand-Baggerarbeiten und Steingewinnungsgesellschaft GmbH, din Germania, avea nevoie de un concasor primar mobil puternic, care să poată face față provocărilor. Pentru a crește producția, conducerea compa...


Citeste mai mult