Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Machinery

CONCEPUTĂ PENTRU O PRODUCTIVITATE OPTIMĂ NOUA GENERAȚIE DE ÎNCĂRCĂTOARE COMPACTE CASE SERIA–B

CONCEPUTĂ PENTRU O PRODUCTIVITATE OPTIMĂ NOUA GENERAȚIE DE ÎNCĂRCĂTOARE COMPACTE CASE SERIA–B

Interfața de comunicare cu operatorul complet nouă, comenzi electro-hidraulice optimizate, pornire și funcționare simplificată, cea mai bună vizibilitate din această categorie de mașini pentru construcții, un sistem hidraulic auxiliar performant și o gamă ridicată de atașamente, ideale pentru orice loc de muncă, constituie principalele evoluții ale noii generații de încărcătoare compacte CASE, din Seria–B, gândite să optimizeze productivitatea.

Cu noua Serie-B, CASE Construction Equipment (CE) a lansat o nouă generație de încărcătoare compacte pe șenile (CTL) și de încărcătoare compacte pe roți (SSL). Pentru a oferi operatorilor opțiunile de echipamente cele mai potrivite cerințelor specifice de pe șantier, sunt disponibile cinci modele CTL și nouă modele SSL, cu cinematică de ridicare cu mișcare radială și verticală, echipate cu motoare de puteri diferite, funcție de gabaritul și performanțele de lucru ale încărcătoarelor.

"Modelele din Seria–B conservă șasiul și aspectul modelelor anterioare de încărcătoare compacte CASE, în schimb ele sunt dotate cu sisteme operaționale reproiectate, pentru a oferi performanțe de calitate superioară. Aceste sisteme sunt acum perfect integrate cu noile comenzi și noile interfețe ale operatorului, pentru a oferi clienților o combinație puternică de productivitate, eficiență și ușurință în utilizare.” - EGIDIO GALANO, MANAGER DE PRODUS PENTRU ECHIPAMENTE COMPACTE, LA CASE CE – EUROPE

„CTL-urile și SSL-urile CASE din noua Serie–B, au beneficiat de numeroase îmbunătățiri pentru a oferi o experiență de operare nouă și intuitivă pentru utilizatori, dovedindu-și în același timp durabilitatea în timpul lucrărilor terasiere dure și pe perioada utilizării diverselor atașamente”, declara Egidio Galano, Manager de produs pentru echipamente compacte, la CASE CE – Europe.

O EXPERIENȚĂ UȘOARĂ PENTRU OPERATORI
Noile încărcătoare compacte pe șenile și pe roți din Seria – B de la CASE, sunt dotate cu o interfață operator complet reproiectată, incluzând, pentru toate modelele, noi comenzi de lucru situate la stânga și la dreapta scaunului operatorului, pornirea motorului prin simpla apăsare a unui buton, control facil al turației motorului și comutatoare intuitive pentru toate funcțiile de bază ale mașinii. Încărcătoarele compacte sunt prevăzute cu comenzi mecanice standard, cu mâna și piciorul, sau electro-hidraulice, astfel că, la alegerea specificațiilor de livrare, utilizatorii pot opta între cele două moduri de control.

Toate modelele cu comenzi electrohidraulice sunt disponibile cu un ecran LCD multifuncțional, de 8 inch, în culori și cameră video pentru vizibilitate spre spate. Modelele cu comenzi electrohidraulice oferă în plus posibilitatea ca, printr-o simplă apăsare de buton, să se poată comuta între modul de operare ISO (joystick-ul din stânga conduce mașina, iar cel din dreapta acționează asupra brațului și cupei, mai ușor de operat și control foarte precis al atașamentelor) și H (joystick-ul din stânga acționează brațul, iar cel din dreapta cupa).

Noul ecran multifuncțional LCD, de 8 inch, constituie centrul de control al mașinii și este singurul ecran instalat pe încărcătoarele compacte pe care imaginea din spatele mașinii este partajată cu datele mașinii. La solicitarea operatorului, camera video este funcțională chiar și dacă sensul de deplasare este spre înainte, asigurând, alături de suprafețele vitrate foarte mari, vizibilitatea excelentă a Seriei–B, precum și o perspectivă și o conștientizare mai mare asupra șantierului. În plus, noua serie B este capabilă să ofere operatorilor cea mai completă experiență posibilă, obținută vreodată cu un încărcător compact CASE CTL sau SSL, în special datorită:
• Noilor performanțe ale controalelor electro-hidraulice: operatorul poate seta timpul total de reacție al mașinii la valoarea: lent, moderat ori rapid sau, pot regla în mod independent înclinarea și ridicarea cupei și viteza de deplasare, precum și poziția brațului încărcătorului în corelație cu viteza de deplasare, pentru a răspunde cel mai bine exigențelor lucrărilor de pe șantier.
• Noii caracteristici „Creep Speed” (viteză ultra-lentă): viteza ultra-lentă permite operatorului să stabilească o viteză de lucru a mașinii, constantă și foarte lentă, care să permită folosirea unor atașamente speciale care necesită o hidraulică deosebită, de genul frezelor la rece, săpătoarelor de tranșee sau discurilor de tăiere.
• Noilor profiluri de operator: operatorii pot selecta stări predefinite pentru a le asocia cu profiluri specifice, care pot fi memorate, pentru ca operatorul să le poată utiliza cu ușurință, alături de modurile de lucru predefinite, în funcție de specificitatea lucrărilor.
• Noilor setări pentru funcționare într-un mod economic și protecția motorului: noile
încărcătoare compacte CASE CCL și SSL din Seria–B sunt prevăzute cu funcțiile „engine shoutdown”, „ignition timeout” și „engine protection” care extind durata de viață și performanțele motoarelor, bateriei și a altor sisteme critice.
• Afișării pe ecranul LCD a datelor de funcționare a mașinii, în stil auto: toate modelele noii serii B oferă inteligență operațională totală, sub formă de informații de funcționare de bază, sub formă digitală și analogică (indicatoare digitale), de la numărul orelor de funcționare a motorului, turația motorului, nivelurile de fluide, încărcarea bateriei, până la date de utilizare, toate oferă managerilor de flote și operatorilor o perspectivă mai amplă despre performanța mașinii.
• Noilor coduri de eroare introduse și a modului îmbunătățit de diagnosticare: noile coduri de eroare cu text descriptiv ajută la identificarea mai precisă a problemelor specifice pe care le are mașina în timpul exploatării și face mai ușoară raportarea acestora către echipa de service pentru stabilirea pașilor de urmat pe mai departe.

CEA MAI BUNĂ VIZIBILITATE ÎNTRE ÎNCĂRCĂTOARELE COMPACTE
Toate modelele de încărcătoare compacte CASE, din Seria–B, asigură un excelent câmp de vizibilitate pe 3600, situându-se pe primul loc în clasa încărcătoarelor compacte. La această performanță contribuie și camera video cu vedere spre spate și oglinda retrovizoare, cu câmp larg de vizibilitate, de pe partea stângă, instalate standard. O ușă de acces cu prag scăzut și fereastra largă din față oferă o vizibilitate excepțională spre înainte și spre zona inferioară a atașamentului. Ferestrele laterale mari și o lunetă mare curbată oferă o vizibilitate foarte bună în lateral și în spatele mașinii. Vizibilitatea spre spate este îmbunătățită și de designul capotei motorului, ușor înclinată, ca și de sistemul de articulare H-Link, cu profil extrem de scăzut, instalat pe modelele cu cinematica de ridicare cu mișcare verticală, care oferă o vizibilitate mai bună în comparație cu încărcătoarele compacte ale altor branduri.

O EXPERIENȚĂ MAI CONFORTABILĂ PENTRU OPERATORI
Pragul de intrare extrem de scăzut permite un acces mai facil la intrarea și ieșirea din cabină, iar cabina CASE, instalată pe încărcătoarele compacte, se dovedește una dintre cele mai spațioase cabine în clasa încărcătoarelor compacte, oferind un spațiu excelent operatorului, pentru mai mult c onfort și pentru o poziție ergonomică de lucru. Designul joystick-urilor de pe modelele cu comenzi electro-hidraulice asigură o prindere mai îngustă și mai confortabilă, o dispunere mai apropiată a comutatoarelor și o parte superioară mai mică, pentru o operare mai ușoară. Dimensiunile cutiilor postamentelor joystick-urilor au fost, de asemenea, reduse, pentru a oferi mai mult spațiu pentru picioare. Chiar și modelele echipate cu comenzi mecanice, începând cu SR210B, au manete de comandă servo-asistate pentru o manevrare mai ușoară și pentru reducerea oboselii operatorului. De asemenea, suporturile pentru pahare și spațiile de depozitare de la unele modele au fost repoziționate pentru a oferi și mai mult spațiu pentru picioare, iar opțiunile, cum ar fi un r adio – Bluetooth, îmbunătățesc și mai mult confortul operatorului.

PESTE 50 DE ANI DE EXPERIENȚĂ ÎN A OFERI PUTERE ȘI PRODUCTIVITATE
CASE CE produce încărcătoare compacte de peste 50 de ani, iar la noile generații de CTL și SSL ale noii serii B s-a folosit experiența acumulată în timp pentru a se obține forțe de rupere extrem de ridicate, o gamă diversă de opțiuni hidraulice auxiliare care permit fiecărei mașini să utilizeze sute de atașamente, precum și un tren de rulare foarte stabil, pe roți sau șenile, care asigură încrederea operatorului de a lucra pe orice teren. Gama completă de încărcătoare compacte cu cinematică de ridicare cu mișcare radială sau pe verticală oferă opțiuni excelente pentru oricare aplicație, de la pregătirea solului și nivelare, frezarea asfaltului și săparea tranșeelor, tăierea sau spargerea rocilor, până la încărcarea camionului și manipularea materialelor ori lucrări de deszăpezire. În ceea ce privește utilizarea atașamentelor, Seria-B oferă un sistem hidraulic auxiliar standard, cu debit mare sau cu debit mare îmbunătățit, cu presiuni hidraulice ce ajung până la 276 bari, pentru a asigura funcționarea accesoriilor hidraulice de mare capacitate cum ar fi frezele la rece sau măturătoarele. De asemenea, toate modelele dispun de o cuplă hidraulică de conectare sub presiune, care asigură retragerea rapidă și fără scule a furtunurilor hidraulice. În plus, funcții opționale suplimentare, cum ar fi „controlul deplasării” și „auto-nivelare”, îmbunătățesc performanța generală și eficiența operatorului.

MOTOARE FĂRĂ ÎNTREȚINERE ȘI O ASISTENȚĂ SIMPLIFICATĂ
Toate modelele din Seria–B, cu excepția lui SR130B, sunt echipate cu motoare cu norma de poluare UE Stage IV / US – EPA Tier 4F. Toate aceste motoare, cu excepția celui instalat pe SR160B, sunt echipate fie cu un sistem de recirculare a gazelor de evacuare răcite (CEGR) și cu un catalizator de oxidare diesel (DOC), care nu necesită nici un tip de fluid de adaus sau întreținerea unui filtrului de particule diesel pentru întreg ciclul de viață al mașinii (cum are SR160B), fie cu un sistem CEGR cu sistem de post-tratare a gazelor de evacuare SCR (reducere catalitică selectivă) pe motoarele cu puterea de 90 CP/67 kW, tot fără filtru de particule și care necesită doar completarea cu Ad-Blue după necesități. Întreținerea zilnică pe oricare din modelele seriei B se dovedește foarte simplă, existând puncte de service și de control grupate în spatele mașini, ușor accesibile. Prin digitalizare, managerii de flotă pot extinde și mai mult întreținerea simplificată a modelelor din Seria–B, adăugând un abonament
telematic opțional CASE SiteWatch™, care furnizează informații suplimentare asupra datelor operaționale, a intervalelor de inspecție și a performanțelor generale ale mașinii. Distribuitorii CASE pot avea acces la aceste informații, astfel încât să poată oferi asistență tehnică personalizată și planuri de asistență specifică pentru fiecare mașină.CASE CE produce ÎNCĂRCĂTOARE COMPACTE de peste 50 de ani.

Machinery

Recent Posts:

Alegerea unui tocător de crengi nu este o sarcină ușoară, mai ales pentru că oferta este destul de vastă în acest sector. Trebuie să luați în calcul forța și viteza de tocare a materialului lemnos, ușurința în operare și rezistența la uzură. Forst este un tocător de...


Citeste mai mult

Excavatoarele CASE au fost întotdeauna foarte apreciate pentru fiabilitatea lor excelentă, cea mai bună potrivire din sector între viteză și controlabilitate, confort optim și consum foarte scăzut de combustibil. Lansate în UE la începutul lunii martie 2023 și în...


Citeste mai mult

Stewart Gregory, director comercial la compania FAUN-Zoeller (FZ UK), prezintă argumentele pro pentru echipamentul Rotopress. Din interviurile revistei britanice LAPV (Local Authority Plant & Vehicles).Text: Ing. Valeriu BEZDEDEANUEchipamentul Rotopress de colectare a deșeurilor produs de comp...


Citeste mai mult

Toți antreprenorii doresc să-și maximizeze profiturile într-un mod durabil. Pentru producătorii de agregate, provocarea cheie este de a minimiza cheltuielile și de a maximiza producția la cel mai mic cost posibil pe tona de agregate produsă. Dar care sunt toate aceste provocări de prod...


Citeste mai mult