Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Machinery

CTE SOLUTION oferă soluții pentru șantierele urbane

 CTE SOLUTION oferă soluții pentru șantierele urbane

Caracteristicile superioare ale maşinilor sunt completate de experienţa şi profesionalismul CTE SOLUTION în domeniul echipamentelor de construcţii, iar parteneriatul CTE SOLUTION cu HYUNDAI şi MECALAC este deja binecunoscut pe piaţa românească de peste 15 ani. În calitatea sa de dealer exclusiv al HYUNDAI şi MECALAC în România, pe lângă preocuparea permanentă a dezvoltării cunoştinţelor de produs, CTE SOLUTION acordă o mare importanţă activităţii aftersales. Acest lucru este foarte important în crearea unor parteneriate durabile şi se datorează în primul rând factorului uman, prin experienţa şi longevitatea în cadrul companiei CTE SOLUTION, precum şi specializării continue a inginerilor noştri prin cursuri şi schimburi de experienţe la fabricile producătorilor.

DUMPERE URBANE

Cerinţele generale pentru maşinile care operează în cadrul oricărui şantier sunt performanţa, robusteţe, fiabilitate.
Cu decenii de experienţă în fabricarea maşinilor de transport urbane, Mecalac este unul dintre producătorii care se bucură de o bună reputaţie pe şantierele urbane.
În particular şi în mod specific, şantierele urbane reclamă maşini de transport cu mobilitate ridicată  în spaţii restrânse,  dar şi alinierea la norme de securitate foarte strânse, date fiind aglomerările specifice zonelor urbane.
Mecalac echipează dumperele produse în fabrica sa din Coventry cu cele mai noi tehnologii de securitate, incluzând control Start&Stop, detectarea obstacolelor, şi servicii telematice MyMecalac Connected Services.
Mecalac dovedeşte în fiecare zi capabilităţile sale de a oferi o gamă remarcabilă de soluţii eficiente.
Cu capacităţi de transport de la 1 to 9 tone, gama de dumpere Mecalac este disponibilă în variantele cu descărcare frontală, laterală, şi elevatoare, în funcţie de model, făcând din acestea alegerea ideală pentru aplicaţiile din mediul urban, unde limitările cele mai frecvente sunt legate de spaţiu şi securitate.

REVOLUŢIA LA MECALAC POARTĂ NUMELE REVOTRUCK

Mecalac a creat REVOTRUCK ca o piesă de inginerie unică, ce combină abilitatea de a-şi roti cabina, asigurând astfel o vizibilitate frontală în orice poziţie, cu capabilităţile de dumper off-road.
S-a dovedit de-a lungul timpului ca toate sistemele de asigurare a vizibilităţii, precum oglinzi, camere spate, laterale, nu au capacitatea de a concura cu vizibilitatea naturală frontală, prin proprii ochi ai operatorului.
Vizibilitatea frontală este asigurată în orice poziţie s-ar afla locul de lucru prin rotirea cabinei, permiţând operatorului să vadă în mod natural şi frontal locul în care operează, reducând la minim riscurile de interferenţă cu orice obstacol.
În combinaţie cu diversele variante de descărcare a benei, frontală, laterală, elevatoare, rotirea cabinei oferă 100% vizibilitate naturală şi frontală pe aplicaţia în cauză.
Şasiul exclusiv cu oscilaţie centrală asigură stabilitate şi tracţiune în orice condiţii de teren.

DE LA 1 LA 9 TONE

Sunt disponibile dumpere cu capacităţi de transport de la 1 la 9 tone, în varianta de echipare cu/fără cabină, cu bena cu descărcare frontală sau laterală.
Cu capacităţi mari de transport în comparaţie cu dimensiunile lor, dumperele Mecalac reprezintă alegerea ideală pentru şantierele urbane, unde aglomeraţia de populaţie şi trafic rutier, precum şi spaţiile restrânse sunt factori de limitare a desfăşurării acttivitatilor.
În funcţie de aplicaţie, Mecalac oferă nu doar o maşină de transport potrivită, dar şi o suită întrega de maşini de construcţii de talie urbană şi performate excelente, precum excavatoarele din gamele MCR şi MWR, dar şi încărcătoarele din gama AX, AŞ.

E-MOBILITY

Mecalac este un pionier şi un inovator continuu, fiind primul producător care a dezvoltat o suită de maşini electrice dedicate şantierelor urbane: dumper, excavator, încărcător.
După 2 ani de testare a maşinilor în aplicaţii reale, Mecalac oferă primele maşini de şantier urbane de talie medie, cu performanţele unor maşini termice.
Durează 8h ca utilajele electrice să fie complet încărcate. Fără niciun compromis de putere a maşinilor, operatorul îşi poate face treabă toată ziua fără reîncărcare, putând conta pe o autonomie de 8h.
Mecalac E-mobility însemna mai puţine vibraţii, mai puţin zgomot, mai puţină mentenanţă (fără filtre, fără ulei, ...), mai puţine accidente, mai puţin timp consumat pentru mentenanţă, şi absolut nicio emisie de CO2 sau particule în aer.

DUMPERE ARTICULATE

Hyundai Construction Equipment Europe (HCEE) a introdus două modele de camioane articulate în linia sa în plină expansiune de echipamente grele pentru construcții și pentru terasament.
Camioanele articulate sunt primul rezultat vizibil al cooperării dintre HCEE și Hyundai Doosan Infracore (HDI), după achiziția companiei Doosan de către Hyundai Heavy Industries Group.
Lansate la expoziția Hillhead 2022, cele două basculante articulate HA30A și HA45A au sarcini utile nominale de 28 de tone și, respectiv, 41 de tone, dovedindu-se vehicule de transport ideale în aplicații comune cu excavatoarele pe șenile și încărcătoarele pe roți grele de la Hyundai.

PERFORMANŢA PENTRU APLICAŢII HEAVY DUTY

Pe lângă productivitate şi performanţă, ca cerinţe de bază pentru orice maşină de construcţii, manevrabilitatea ridicată este o condiţie esenţială atât pentru factorul uman cât şi cel economic.
Camioanele articulate Hyundai au un design compact al șasiului, pentru a ajuta manevrabilitatea, cu un cadru șasiu spate înclinat și un diferențial integrat în transmisia ZF, montat frontal, permițând o secțiune mai scurtă a cadrului șasiu față. Acest lucru are ca rezultat cea mai mică rază de viraj din sector și o stabilitate remarcabilă, datorată centrului de greutate scăzut la încărcare nominală.
Suspensia independentă hidropneumatică cu auto-nivelare pe puntea din față asigură o călătorie confortabilă, oferind o manevrabilitate maximă în condiții de teren dificil.

CONFORT ŞI SIGURANŢĂ

Basculantele articulate Hyundai dispun de cea mai spațioasă cabină ROPS/FOPS de pe piață. În cabină se observă dispunerea ergonomică a comenzilor, la care se ajunge cu ușurință din scaunul de înaltă calitate al operatorului, cu cotiere și suspensie pneumatică.
Cabină este montată, de asemenea, pe elemente de amortizare din cauciuc, cu rol în reducerea șocurilor și vibrațiilor.
Capota înclinată a motorului oferă o vedere excelentă spre partea din față a basculantei articulate, iar geamurile laterale sunt glisante.
În exterior, sunt prevăzute balustrade de protecție și bare de susținere pe părțile laterale ale cabinei.
Un ecran LCD de 7 inch, în culori, oferă informații cheie despre funcționarea vehiculului.
Este disponibil și un contor de sarcină utilă integrat, pentru a preveni supraîncărcarea și pentru a înregistra productivitatea.
Funcțiile de diagnosticare sunt incluse în sistemul de monitorizare, iar operatorul poate verifica de la distanță, din cabină, nivelurile uleiului hidraulic și de transmisie.
Un înclinometru te asigură că basculanta articulată este condusă în limitele sale de siguranță, în timp ce camera video integrată din spate și numeroasele oglinzi asigură o vizibilitate excelentă în toate direcțiile și atunci când se vehiculul se deplasează înapoi sub un excavator sau în zona de basculare.

PROMISIUNEA CTE SOLUTION

Referinţele din ţară ne oferă posibilitatea să invităm clienţii noştri să participe la demonstrarea performanţei utilajelor HYUNDAI şi MECALAC în teren precum şi facilitarea unor schimburi de experienţe şi bune practici cu utilizatori ai acestor utilaje.
Prezenţa alături de clienţii noştri, prin conectarea la realităţile şi nevoile specifice ale fiecăruia, are ca obiectiv creşterea perfomanței şi scăderea costurilor de producţie, cu rezultat direct în sustenabilitatea businessului, de-a lungul unui parteneriat de lungă durată. 

Machinery

Recent Posts:

Cel mai popular si modern concasor cu con din lume, Nordberg® HP, trece printr-o nouă evoluție. Noul concasor cu con Nordberg® HP200e™ oferă performanțe în ceea ce privește debitul, producție mai mare a anumitor fracțiuni de agregate și timp de funcționare mai bun î...


Citeste mai mult

Compania GOMACO este renumită pentru producția sa de utilaje cu scopuri precum: turnarea și finisarea bordurilor, rigolelor, platformelor din beton, precum și a pistelor aerportuare, amplasării sau împrăștierii materialului, corectare, echipamentelor pentru canalele de irigatii sau fluv...


Citeste mai mult

CASE lansează noile comenzi joystick pentru autogrederele 836C și 856C. Noile joystick-uri de comandă oferă un control îmbunătățit al lamei centrale de nivelare, concomitent cu o serie de îmbunătățiri ale direcției, care se adaugă la caracteristicile deja excelente ale autogr...


Citeste mai mult

Caterpillar Inc. anunță că va adăuga o nouă linie compactă de finisoare de asfalt și șape la familia de produse pentru asfaltări. Aceste combinații de finisoare și șape cu dimensiuni standard de 2,44 m cântăresc între 14 și 16 tone metrice și includ finisoarele de asfalt C...


Citeste mai mult