Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Machinery

Case Construction Equipment Echipează autogrederele din seria C cu noi modele de joystick-uri electrohidraulice – Part II

Case Construction  Equipment Echipează autogrederele din seria C cu noi modele de joystick-uri electrohidraulice – Part II

CASE lansează noile comenzi joystick pentru autogrederele 836C și 856C. Noile joystick-uri de comandă oferă un control îmbunătățit al lamei centrale de nivelare, concomitent cu o serie de îmbunătățiri ale direcției, care se adaugă la caracteristicile deja excelente ale autogrederelor.

MOTOARE „DUAL POWER”

Autogrederele CASE din seria C sunt echipate cu cele mai noi motoare diesel FPT de 6,7 litri cu șase cilindri. Folosind tehnologia Hi-eSCR2, aceste motoare dispun de un catalizator de oxidare diesel (DOC) care nu necesită întreținere și de un catalizator de reducere catalitică selectivă (SCRoF), pentru a fi conforme cu etapa V a sistemului standard european de reducere a emisiilor. Acest sistem combinat de post-tratare a gazelor de evacuare permite reducerea eficientă a emisiilor de gaze cu efect de seră și ajută la crearea unui compartiment motor compact, cu temperaturi de evacuare în condiții normale de funcționare, în medie cu 200°C sub cele ale unui filtru de particule tradițional.

Motoarele sunt proiectate special pentru a funcționa în aplicații de nivelare, unde este nevoie de un răspuns rapid al cuplului motor pentru a menține în mod constant niveluri ridicate de productivitate. Un sistem „Dual Power” este necesar pentru a menține niveluri ridicate de productivitate. El oferă o putere sporită a motorului de la treapta a patra la a șasea de viteză. În cazul modelelor 836C și 836C AWD, motorul dezvoltă 102 kW (138,7 CP) în treptele de viteză de la prima la a treia treaptă, trecând la 115 kW (156,4 CP) în raporturile de la a patra la a șasea treaptă de viteză. În cazul modelelor mai mari 856C și 856C AWD, motorul dezvoltă 129 kW (175,4 CP) în prima până la a treia treaptă, trecând la 142 kW (193,1 CP) în a patra până la a șasea treaptă de viteză.

Puterea motorului este transmisă la roți prin intermediul unei transmisii „Ergopower Powershift” cu șase trepte de viteză de mers înainte și trei trepte de mers înapoi. Schimbarea automată a treptelor de viteză optimizează performanțele mașinii, asigurând operatorului libertatea de a se concentra asupra lucrărilor cu lama centrală de nivelare și cu lama de buldozer. Un convertizor de cuplu continuu și blocarea automată 100% a diferențialului asigură tracțiune maximă în toate condițiile de funcționare.

Modelele cu tracțiune integrală dispun, de asemenea, de modul hidrostatic „Creep” de deplasare lentă, care permite operatorului să seteze viteza de înaintare aproape independent de turația motorului. Acest lucru face ca mașina de nivelat să fie potrivită pentru lucrări de compactare, reducând numărul total de utilaje necesare pe șantier, sporind eficiența și reducând costurile pentru client. Atât autogrederele 4WD cât și cele cu 6WD sunt disponibile cu anvelope opționale de 24", ideale pentru soluri cu denivelări neregulate și atunci când este nevoie de un nivel scăzut de amortizare a anvelopelor.

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ ORĂ

Designul lamei centrale de nivelare, creat de CASE, asigură o ajustare rapidă a unghiului de tăiere fără joc și un control maxim al inelului de rotire încapsulat, montat pe role pentru a oferi o frecare redusă și un cuplu de rotație fără șocuri. Acest design al lamei centrale are ca rezultat mai puține puncte de ungere, ceea ce reduce și timpul de întreținere și elimină necesitatea înlocuirii periodice a inserțiilor supuse uzurii - reducând astfel costurile pentru client.

Cadrul de forma A elimină practic stresul lateral în poziționarea decalată a lamei,
iar șaua centrală poate fi setată hidraulic în cinci poziții diferite. Operatorul poate roti lama centrală cu peste 90° pe fiecare parte fără nicio interferență mecanică. Profilul cormanei lamei are o rază infinit variabilă care reduce efortul de tracțiune al autogrederului și optimizează rostogolirea solului în operațiunile de finisare.

Toate autogrederele CASE din seria C pot fi echipate din fabrică în vederea utilizării celor mai des folosite soluții de control ale lamelor de nivelare: Sonic, Laser, GPS sau Universal Total Station. Autogrederul poate fi livrat clientului într-o configurație plug-and-play, permițând o instalare rapidă a sistemelor de control 2D și 3D ale mașinii. Aceste sisteme de control automat ale lamei permit chiar și operatorilor mai neexperimentați să obțină o productivitate mai mare și un randament mult mai constant.

De asemenea, un operator cu experiență va beneficia de sistem și este capabil să lucreze mai rapid și mai independent. În consecință, costurile operaționale ale grederului, care implică combustibil, ore de funcționare a mașinii și întreținere sunt reduse. Instalarea componentelor principale în fabrică asigură o accesibilitate mai ușoară și, în consecință, un serviciu de întreținere mai rapid: aceasta este o garanție a standardului înalt de producție.

CONFORTUL OPERATORULUI

Autogrederele din clasa C dispun de o cabină ROPS/FOPS montată în spate, cu profil redus, cu scaun încălzit și cu suspensie pneumatică, care oferă, pentru această clasă de autogredere, cel mai bun nivel de confort și de vizibilitate pentru operator, menținând în același timp înălțimea totală a
mașinii la un nivel suficient de scăzut pentru a evita problemele legate de transport. Geamurile largi, fumurii, oferă o vizibilitate excelentă în jurul utilajelor și o perspectivă completă asupra lamei centrale de nivelare și a lamei de buldozer, pentru operatorul așezat. În plus, operatorul este conștient în orice moment de unghiul de artic ulare. O cameră video cu vedere spre spate oferă o siguranță sporită la mersul înapoi, reducând necesitatea ca operatorul să se întoarcă continuu în timpul lucrului.

CREȘTEREA TIMPULUI DE FUNCȚIONARE ȘI ASIGURAREA ÎNCREDERII CLIENȚILOR CU AJUTORUL SOLUȚIILOR DE SERVICE CASE®

Pentru a spori și mai mult productivitatea, profitabilitatea și timpul de funcționare ale modelelor îmbunătățite de autogredere 836C și 856C, CASE a dezvoltat o gamă de servicii post-vânzare conectate și neconectate (CASE Service Solutions), pentru a oferi clienților un suport în ceea ce privește experiența de operare a echipamentelor CASE.

CASE SiteWatchTM este un instrument complet de gestionare a flotei, care permite geolocalizarea, securizarea flotei prin folosirea gardurilor virtuale și a alertelor de utilizare neautorizată, precum și o raportare flexibilă. Aceasta include indicatori cheie de performanță (KPI), cum ar fi consumul de combustibil, rata de utilizare, orele de funcționare a utilajelor și timpul de inactivitate, astfel încât productivitatea și profitabilitatea pot să fie monitorizate și optimizate. Datele sunt ușor de accesat prin intermediul unui portal telematic. CASE SiteConnect îmbunătățește datele de telemetrie utilizate de echipa Centrului de Uptime CASE pentru a oferi dealerilor alerte bazate pe performanța mașinilor.

Astfel, pe măsură ce dealerii accesează de la distanță datele mașinii și iau mai rapid măsuri corective, sunt disponibile acțiuni corective rapide pentru a minimiza timpul de nefuncționare. Acest lucru le permite dealerilor să fie proactivi în gestionarea utilajelor clienților și să sporească timpul de funcționare. Atât CASE SiteWatch, cât și CASE SiteConnect sunt disponibile ca soluții de service opționale pentru modelele de autogredere din seria C recent îmbunătățite.

Clienții beneficiază de o mai mare siguranță a investițiilor lor cu CASE Care, CASE Protect și CASE Fluid Analysis. CASE Care este un program standard de întreținere planificată, cu piese și lubrifianți originali. Acesta beneficiază de suportul, logistica și cunoștințele tehnice de specialitate ale rețelei extinse de dealeri CASE. În ceea ce privește CASE Protect, acesta este un program de garanție extinsă, iar programul CASE Fluid Analysis are ca scop prevenirea defecțiunile majore, optimizând fiabilitatea mașinilor și prelungindu-le durata de funcționare.

Machinery

Recent Posts:

Keestrack are o reputație solidă în ceea ce privește echipamentele inovatoare și eficiente din punct de vedere al costurilor, fiind într-o căutare continuă a celor mai bune performanțe la cel mai mic cost pe tonă produsă.Producătorul de echipamente mobile de concasare și sorta...


Citeste mai mult

În lume, milioane de kilometri de drumuri poartă semnătura BOMAG. Timp de peste 60 de ani, istoria companiei BOMAG a fost sinonimă cu istoria construcției de drumuri. Cu know-how-ul acumulat, BOMAG a stabilit ritmul pentru întreaga industrie de infrastructură rutieră.Societatea Gen...


Citeste mai mult

Compania FPM.BV continuă să-și consolideze poziția în domeniul utilajelor industriale, extinzându-și portofoliul pentru a răspunde cererii crescute din domeniul construcțiilor și al agriculturii. Cu o experiență de peste 19 ani în industrie și un angajament ferm față d...


Citeste mai mult

Compania Keohane Readymix din comitatul irlandez Cork, este o afacere de familie ce se desfășoară de-a lungul a trei generații. Compania s-a dezvoltat rapid fiind astăzi un furnizor prosper de beton gata de amestec, blocuri de beton, agregate și nisip. Toate materialele de construcție sunt pr...


Citeste mai mult