Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Machinery

Caterpillar completează gama compactă de finisoare de asfalt și șape din familia de produse pentru asfaltări

Caterpillar completează gama compactă de finisoare de asfalt și șape din familia de produse pentru asfaltări

Caterpillar Inc. anunță că va adăuga o nouă linie compactă de finisoare de asfalt și șape la familia de produse pentru asfaltări. Aceste combinații de finisoare și șape cu dimensiuni standard de 2,44 m cântăresc între 14 și 16 tone metrice și includ finisoarele de asfalt Cat® AP400, AP455 Mobil-trac™, AP455 Steel Track, AP500, AP555 Mobil-trac™ și AP555 Steel Track, precum și șapele cu bară de compactare SE47 VT și SE50 VT. Acestea sunt echipate cu caracteristici care excelează atât în aplicațiile urbane, cât și în c ele rurale și se pot potrivi nevoilor atât ale antreprenorilor mari, cât și ale celor mici.

DIMENSIUNI COMPACTE, AVANTAJE DEOSEBITE

Dimensiunile compacte și amprenta la sol mică se combină cu o manevrabilitate excepțională pentru a oferi mai multe oportunități de asfaltare în zone restrânse, cum ar fi străzile înguste, parcările mici și alte aplicații de tip urban. Domeniul standard de asfaltare al modelului SE47 VT este cuprins între 2,4 și 4,7 m, cu o lățime maximă de 6 m, în timp ce domeniul standard de asfaltare al modelului SE50 VT este cuprins între 2,55 și 5,0 m, cu o lățime maximă de 7,64 m. În plus, adâncimile de asfaltare de până la 300 mm susțin aplicațiile de asfaltare cu agregate.

TRANSPORTARE FACILĂ

Transportul eficient al utilajelor de la un șantier la altul este esențial pentru îndeplinirea obiectivelor zilnice de producție, iar capacitatea de a le transporta pe o gamă variată de tipuri de remorci ajută la asigurarea îndeplinirii obiectivelor zilnice. Cu o lungime de mai puțin de 5,6 m și o lățime de 2,55 m, aceste utilaje din clasa de dimensiuni de 14-16 tone pot fi transportate fără autorizații speciale. În plus, unghiul de încărcare frontală de 17º și spațiul liber mare până la nivelul barei de protecție simplifică încărcarea fără a fi nevoie de utilizarea unor dispozitive ajutătoare suplimentare.

MOBILITATE EXCEPȚIONALĂ ȘI DEPLASARE RAPIDĂ

Viteza, tracțiunea, amprenta redusă la sol și durabilitatea sunt toate caracteristici excelente ale designului trenului de rulare pe șenile de cauciuc Cat Mobil-trac™ utilizat pe AP455 și AP555. Garanția proporțională de patru ani ajută la asigurarea antreprenorilor că beneficiază de durata de viață așteptată de la șenilele de cauciuc. Sistemul unic cu patru boghiuri prevăzute cu dispozitive acumulatoare cu auto-tensionare și saboți centrali de ghidare ajută la prevenirea alunecării șenilelor și la reducerea uzurii, în timp ce roțile oscilante ale boghiurilor ajută la obținerea unor tranziții netede la ieșirea din tăietură peste rosturile transversale din aplicațiile de frezare și umplere.

Modelele AP455 și AP555 cu șenile din oțel (Steel Track) oferă multe dintre aceleași caracteristici excelente utilizate pe versiunile Mobil-trac™, dar cu viteze de deplasare ușor mai reduse. Acest design robust utilizează un sistem de auto-tensionare pentru obținerea unor performanțe excelente de tracțiune, menținând în același timp uzura la un nivel minim.

Pentru antreprenorii care preferă designul simplu al trenului de rulare cu roți, opțiunile de anvelope de tracțiune includ deopotrivă anvelope radiale și, dintre cele cu caneluri pentru nisip. AP400 poate fi echipat cu opțiunea de asistare a roților din față, în timp ce AP500 poate fi echipat cu asistare a roților din față sau cu opțiunea de tracțiune integrală pentru performanțe sporite pe suprafețe de bază moi sau atunci când sunt împinse sarcini grele. Trenul de rulare pe roți oferă o mobilitate excepțională și viteze rapide de deplasare pentru o manevrabilitate de neegalat la locul de muncă.

Machinery

Recent Posts:

În ceea ce privește profilurile de fălci ale concasorului cu fălci, cele mai utilizate sunt fălcile cu profil Quarry (de carieră). De asemenea, Quarry este și camera de concasare cel mai des instalată din fabrică la noile livrări de concasoare cu fălci Nordberg din Seria C™.Cu ...


Citeste mai mult

Compania Develon, fostă Doosan Construction Equipment, a lansat noul excavator pe șenile DX140LC-7K de 14,6 tone, care înlocuiește modelul de succes DX140LC-7 al companiei.Chiar dacă performanțele și gama de lucru sunt aceleași ca la vechiul model DX140LC-7, noul utilaj încorporea...


Citeste mai mult

Miniîncărcătoare? Sunward! Miniexcavatoare, midiexcavatoare și excavatoare? Sunward! Nacele? Sunward!Sunward produce o gamă completă de echipamente de construcții, apreciate la nivel european datorită performanțelor pe care le asigură, precum și datorită unui excelent raport calitat...


Citeste mai mult

JCB și-a prezentat primul încărcător pe roți complet electric, care oferă cele mai bune performanțe din clasa sa și o utilizare pe întreaga durată a zilei de lucru, cu un nivel redus de zgomot și cu emisii zero, fiind ideal pentru lucrul în fermele de animale și în ...


Citeste mai mult