Follow us


Aboneaza-te la newsleter

News

CoBuild 2023 îşi va deschide porţile în curând, intre 11-13 mai 2023 la Ciugud, în centrul ţării!

CoBuild 2023 îşi va deschide porţile în curând, intre 11-13 mai 2023 la Ciugud, în centrul ţării!

CoBuild este principalul eveniment dedicat sectorului utilajelor și tehnologiilor pentru construcții din România. Scopul evenimentului este de a aduce împreună jucătorii pieței de construcții într-un cadru relaxat şi informal. Misiunea echipei CoBuild este aceea de a crea o experiență unică de relaționare, informare și colaborare pentru toți pasionații de utilaje și tehnologie.

CoBuild este organizat pe durata a 3 zile: joi, vineri și sâmbătă, într-un format tip festival, în care participanții – atât expozanți, parteneri, cât și vizitatori, vor putea discuta, vor putea testa utilajele în zona special dedicată demo, vor putea savura preparatele delicioase gătite pe loc în food-truck-urile amplasate în zona food&drinks, vor putea veni împreună cu copiii pentru care vor fi pregătite surprize și zonă special amenajată.
CoBuild - eveniment destinaţie

Conceptul CoBuild este gândit că un eveniment destinaţie care targeteaza atât B2B - companiile care doresc să se informeze cu privire la noutăţile din piaţa utilajelor şi tehnologiilor de construcţii, dar şi B2C – focusandu-se pe nevoile familiilor (zona kids, zona food&drinks). Chiar şi zona demo poate fi interesantă atât pentru operatorii care vor să testeze utilaje şi camioane, dar şi pentru persoanele pasionate care nu neapărat lucrează în domeniu.

Comună Ciugud ca alegere de locaţie
* Comună Ciugud, reprezintă un etalon în România în ceea ce privește integrarea noilor tehnologii și utilizarea eficientă a fondurilor europene pentru dezvoltarea durabilă. Ciugud este exemplu de bune practici la nivel european pentru absorbția record de fonduri europene: aproximativ 35 de milioane de euro, ceea ce reprezintă, la o populație de circa 3500 de locuitori, 10.000 de euro pe cap de locuitor.
* Ciugud este promotorul conceptului „smart village” și din 2020 este studiul de caz folosit de Guvernul României pentru dezvoltarea acestui concept în întreaga țară. La Ciugud funcționează și prima școală „smart” din mediul rural din România, deschisă în anul 2019.
* Ciugud reprezintă și o destinație de business având o zonă de dezvoltare economică în care funcționează peste 40 de companii, care oferă aproape 1000 de locuri de muncă. Zona de Dezvoltare Economică Ciugud – Drâmbar este una dintre cele mai bine conturate zone industriale de tip „greenfield” din centrul României, cu o atractivitate în continuă creștere pentru companiile autohtone și străine.
Pentru toate aceste motive, dar mai ales pentru faptul că este o comunitate deschisă și prietenoasă cu mediul de afaceri, am ales Comună Ciugud ca localitate – gazdă pentru CoBuild.

Highlights zone: Zona Expo, Zona Demo, Zona Chill&Family, Zona Food&Drinks

 • Zona Expo este dedicată expunerii utilajelor de construcții, tehnologiilor și produselor conexe, cum ar fi uleiuri, scule, piese de schimb, accesorii și atașamente.
 • Zona Demo va fi special amenajată pentru demonstrații cu utilaje efectuate de operatori profesioniști, cât și pentru testarea de utilaje de către participanți.
 • Zona Chill & Family este locul unde cei prezenți se pot relaxa, pot participa la diverse jocuri și activități și se pot bucura de mâncăruri delicioase și băuturi alese.
 • Zona Food&Drinks este locul unde vom putea savura bunătăţile preparate pe loc în zona de food truck-uri special amenajata.


Highlights vizitatori

 • Vei avea oportunitatea de a discuta cu specialiști din domeniul utilajelor de construcții.
 • Vor avea loc demonstrații cu utilajele expuse în cadrul cărora vei putea vedea echipamentele dorite în plină acțiune.
 • Vei fi la curent cu cele mai noi modele de utilaje de la brand-uri de top.
 • Vei putea solicita oferte direct în cadrul târgului, după ce ai văzut și testat utilajul dorit.
 • Vei avea posibilitatea de a stabili colaborări de durată cu parteneri de încredere din domeniul construcțiilor.
 • La CoBuild vei găsi o varietate de producători/distribuitori de utilaje în cadrul expoziției. Astfel, vei putea găsi echipamentele potrivite de care ai nevoie pentru șantierul tău.


Highlights Expozanţi

 • Zona expozițională în aer liber, într-un mediu de lucru realist.
 • Posibilitatea de a amplasa utilajele în zona demo.
 • Puteți prezenta avantajele echipamentelor dumnevoastră direct către clienții potriviți.
 • Creșteți notorietatea companiei.

Aveți oportunitatea de a atrage potențiali clienți și parteneri, de a stabili noi colaborări, cât și de a vă consolida parteneriatele actuale.
www.cobuild.ro

Program eveniment:
joi - vineri, 10:00 - 18:00,
sâmbătă, 10:00 - 18:00
Adresa: comună Ciugud, județul Alba

Contact:
Oana PATACHE
+40 728 851 100
oana.patache@cobuild.ro

News

Recent Posts:

IVECO, nume de referință în industria vehiculelor comerciale, anunță deschiderea unui nou punct de vânzare și service în orașul Deva, alături de partenerul Dutch Truck Services. Alături de echipa IVECO Romania, Dutch Truck Services și AIC Services, la ceremonia de inaugura...


Citeste mai mult

Evenimentul unde se dezbat și analizează ultimele tendințe în administrarea eficienta a flotelor auto revine cu o noua ediție pe 19 septembrie, la Crowne Plaza Bucharest. Fleet Management Conference va aduce în prim-plan cele mai bune practici pentru creșterea performanțelor flotei...


Citeste mai mult

ATP Trucks Automobile, compania românească producătoare de autovehicule de transport rutier și persoane, anunță livrarea cu succes a primului lot de 10 autobuze electrice ATP Bus către orașul Vișeu de Sus, marcând un moment important în angajamentul către o mobilitate urba...


Citeste mai mult

Podul suspendat de la Brăila, cel mai mare din România și cel mai mare de peste Dunăre, a intrat deja în topul celor mai lungi poduri din Europa, ocupând locul cinci cu o lungime totală de 1974 de metri și fiind al treilea pod suspendat după deschiderea centrală dintre pilon...


Citeste mai mult