Follow us


Aboneaza-te la newsleter

News

CoBuild 2023, unicul târg de utilaje de construcții din România - 11-13 mai 2023, Ciugud, Alba-Iulia

CoBuild 2023, unicul târg de utilaje de construcții din România - 11-13 mai 2023, Ciugud, Alba-Iulia

CoBuild este principalul eveniment anual naţional dedicat sectorului utilajelor și tehnologiilor pentru construcții. Scopul evenimentului este de a aduce împreună jucătorii pieței de construcții într-un cadru informal.

CoBuild este organizat pe durata a 3 zile: joi, vineri și sâmbătă, într-un format tip festival, în care participanții – atât expozanți, parteneri, cât și vizitatori, vor putea discuta, vor putea testa utilajele în zona special dedicată demo, vor putea savura preparatele delicioase gătite pe loc în food-truck-urile amplasate în zona food&drinks, vor putea veni împreună cu copiii pentru care vor fi pregătite surprize și zonă special amenajată.Misiunea echipei CoBuild este aceea de a crea o experiență unică de relaționare, informare și colaborare pentru toți pasionații de utilaje și tehnologie.

Rolul Expoziției CoBuild este de a crea un spațiu comun și un context unic în care pasionații de utilaje de construcții să descopere ultimele apariții în domeniu și să se pună la curent cu cele mai noi tehnologii.
CoBuild aduce împreună un număr mare de producători/distribuitori de utilaje pentru construcţii, astfel că actorii din sectorul construcțiilor au oportunitatea de a vedea și testa personal o gamă largă de produse de interes.
CoBuild este cadrul ideal în care producători/distribuitori de echipamente de construcții, antreprenori, operatori și actori implicați în sectorul construcțiilor se întâlnesc, se informează și colaborează în scopul de a inova și de a se perfecționa.

DE CE SĂ VIZITEZI COBUILD?

 • Vei avea oportunitatea de a discuta cu specialiști din domeniul utilajelor de construcții;
 • Vor avea loc demonstrații cu utilajele expuse în cadrul cărora vei putea vedea echipamentele dorite în plină acțiune;
 • Vei fi la curent cu cele mai noi modele de utilaje de la brand-uri de top;
 • Vei putea solicita oferte direct în cadrul târgului, după ce ai văzut și testat utilajul dorit;
 • Vei avea posibilitatea de a stabili colaborări de durată cu parteneri de încredere din domeniul construcțiilor;
 • CoBuild va aduce o varietate de dealeri de utilaje în cadrul expoziției. Astfel, vei putea găsi toate echipamentele de care ai nevoie în șantierul tău.


DE CE SĂ DEVII EXPOZANT?

 • Zona expozițională în aer liber, într-un mediu de lucru realist;
 • Posibilitatea de a amplasa utilajele în zona demo;
 • Puteți prezenta avantajele echipamentelor dumnevoastră direct către clienții potriviți;
 • Creșteți notorietatea companiei;
 • Aveți oportunitatea de a atrage potențiali clienți și parteneri, de a stabili noi colaborări, cât și de a vă consolida parteneriatele actuale.

CoBuild este compus din 4 zone de interes: Zona Expo, Zona Demo, Zona Chill&Family, Zona Food&Drinks

Zona Expo este dedicată expunerii utilajelor de construcții, tehnologiilor și produselor conexe, cum ar fi uleiuri, scule, piese de schimb, accesorii și atașamente.
Zona Demo va fi special amenajată pentru demonstrații cu utilaje efectuate de operatori profesioniști, cât și pentru testarea de utilaje de către participanți.
Zona Chill & Family este locul unde cei prezenți se pot relaxa, pot participa la diverse jocuri și activități și se pot bucura de mâncăruri delicioase și băuturi alese.
Zona Food&Drinks este locul unde vom putea savura bunătăţile preparate pe loc în zona de food truck-uri special amenajata.

Despre locaţie
Comună Ciugud, din județul Alba, reprezintă un etalon în România în ceea ce privește integrarea noilor tehnologii și utilizarea eficientă a fondurilor europene pentru dezvoltarea durabilă. Ciugud este exemplu de bune practici la nivel european pentru absorbția record de fonduri europene: aproximativ 35 de milioane de euro, ceea ce reprezintă, la o populație de circa 3500 de locuitori, 10.000 de euro pe cap de locuitor.

Ciugud este promotorul conceptului „smart village” și din 2020 este studiul de caz folosit de Guvernul României pentru dezvoltarea acestui concept în întreaga țară. La Ciugud funcționează și prima școală „smart” din mediul rural din România, deschisă în anul 2019.

Ciugud reprezintă și o destinație de business având o zonă de dezvoltare economică în care funcționează peste 40 de companii, care oferă aproape 1000 de locuri de muncă. Zona de Dezvoltare Economică Ciugud – Drâmbar este una dintre cele mai bine conturate zone industriale de tip „greenfield” din centrul României, cu o atractivitate în continuă creștere pentru companiile autohtone și străine.
Pentru toate aceste motive, dar mai ales pentru faptul că este o comunitate deschisă și prietenoasă cu mediul de afaceri, am ales Comună Ciugud ca localitate – gazdă pentru CoBuild.Program eveniment:
Joi - Vineri, 10:00 - 18:00
Sâmbătă, 10:00 - 16:00

Website: www.cobuild.ro
Adresa: Comună Ciugud, județul Alba

Contact:
Oana PATACHE
+40 728 851 100
oana.patache@masinisiutilaje.ro

News

Recent Posts:

Eneria Romania, divizia Bergerat Monnoyeur specializată în soluții de producere a energiei, aduce pe piața locală inovatoarele generatoare de energie pe bază de hidrogen GEH2. Acest model de generator, cu o putere de 100 KW, garantează zero emisii de CO2 și NOx și este silențios. Util...


Citeste mai mult

”CEO Conference – Shaping the Future”, cel mai prestigios eveniment dedicat liderilor de afaceri, ajunge la ediția 20în 2023 București, Romania (10 mai 2023): ”CEO Conference – Shaping the Future”, cel mai important eveniment dedicat top executivilor, mem...


Citeste mai mult

A venit şi săptămâna de după vacanţa de 1 mai, săptămâna de dinaintea celei cu CoBuild. Mă simt ca dinaintea împlinirii unui vis care, pas cu pas, începe să se materializeze. Din punct de vedere organizatoric, de când am început să implementăm proiectul...


Citeste mai mult