Follow us


Aboneaza-te la newsleter

News

Compania UTILBEN a vândut primul concasor Anaconda J12 în România

Compania UTILBEN a vândut primul concasor Anaconda J12 în România

Anaconda Equipment este un producător american de concasoare, recunoscut la nivel global pentru utilajele puternice și robuste pe care le fabrică. Clienții apreciază performanțele de top ale concasoarelor Anaconda și rezistența de care dau dovadă aceste utilaje în cele mai dure condiții de muncă. Motive suficiente pentru compania UTILBEN să le furnizeze aceste produse clienților săi din România.

UTILBEN este compania care a vândut primul concasor Anaconda J12 în România, iar acest lucru reprezintă o premieră notabilă pentru industrie, pentru că Anaconda Equipment este un nume sinonim cu cel mai înalt standard de calitate. Concasoarele Anaconda sunt fabricate integral în Irlanda de Nord, o garanție a excelenței în execuție și a folosirii de componente premium.

Fabrica din Irlanda este echipată cu aparatură de ultimă generație și personal calificat, care vă asigură o calitate peste medie a produselor Anaconda care ies de pe linia de producție. Dovadă a performanțelor fără egal care definesc utilajele de concasare Anaconda este prezența acestor produse pe piețele din America de Nord, America Centrală și America de Sud. Aceste zone sunt definite de condiții grele de lucru și pretenții ridicate din partea clienților, iar prezența Anaconda acolo vorbește de la sine.

Concasorul cu fălci Anaconda J12 a fost special creat pentru cele mai dificile aplicații, acolo unde forța, rezistența și profitabilitatea sunt imperioase. Anaconda J12 este un concasor mobil, pe șenile, care este apreciat ca fiind un utilaj agresiv și feroce, perfect pentru sarcinile care necesită o putere maximă. Acest concasor este dotat cu un sistem hidraulic impresionant, care se remarcă prin forță și printr-un consum redus de resurse. Datorită acestui sistem hidraulic performant, Anaconda J12 atinge niveluri superioare de productivitate în cariere, reciclare și construcții.

Anaconda J12 se distinge de concurență prin mărimea sa, timpul mic de instalare și comenzile intuitive. Adăugăm aici ușurința prin care acest concasor poate fi transportat și ne rezultă utilajul ideal în materie de concasare. Capacitatea buncărului de alimentare este de 6,5 metri cubi, iar concasorul este dotat cu vibrații, ceea ce crește simțitor viteza de lucru.

Specificații tehnice ale concasorului Anaconda J12:

 • Capacitate de sfărâmare de 400 de tone pe oră
 • Motor Cummins Stage V, de 385 de cai putere
 • Greutate proprie de 45.350 de kilograme
 • Buncăr de alimentare de 1.100 mm x 700 mm


Utilajele Anaconda beneficiază de suport global și de mecanisme de livrare la nivel mondial. Ce înseamnă asta? Un exemplu elocvent este că, odată ce ați cumpărat un concasor Anaconda, un specialist al fabricii din Irlanda se va deplasa în România și va instrui personalul care va folosi utilajul respectiv. Vă va răspunde la orice întrebare și vă va învăța cum să scoateți ce e mai bun din concasorul pe care l-ați achiziționat.

Lista de avantaje ale utilajelor Anaconda poate continua, însă vă invităm să accesați site-ul www.utilben.ro sau să luați legătura cu un consultant UTILBEN la numărul de telefon 0733 040 000, pentru a afla toate beneficiile pe care vi le pot aduce aceste concasoare excepționale.

   

Sediul UTILBEN Cluj-Napoca
Adresa: Bulevardul Muncii, nr. 36, Cluj-Napoca, jud. Cluj
Sediul UTILBEN Baciu
Adresa: Strada Transilvaniei, nr. 446, Baciu, jud. Cluj
Sediul UTILBEN București
Adresa: Strada Ithaca, nr. 400, Bolintin-Deal, jud. Giurgiu
Sediul UTILBEN Iași
Adresa: Strada Transagropolis, nr. 4, Lețcani, jud. Iași

Telefon: 0733 040 000
Email: contact@utilben.ro
Website: www.utilben.ro

UTILBEN, garanția utilajelor fiabile

 • 16 ani de experiență în industrie
 • 3.300 de utilaje vândute
 • 120 de angajați profesioniști
 • 500 de furnizori parteneri
 • 30.000 de produse pe website
 • 100.000 followers pe social media


Servicii UTILBEN:

 • Vânzare de utilaje noi și second-hand
 • Vânzare de piese și accesorii
 • Licitații de utilaje și atașamente
 • Închiriere de utilaje
 • Rețea națională de service
 • Unități de service mobil
 • Finanțare achiziție

 

News

Recent Posts:

Un nou trend a apărut de câţiva ani referitor la modul de a f ace business. În timp ce acum 10 ani, să zicem, ideea de business era sinonimă cu structură, rigiditate, costum la patru ace şi cravată, stilou Montblanc şi leadership dictatorial, în prezent ideea de business a ...


Citeste mai mult

Hyundai Doosan Infracore (HDI) înlocuiește marca DOOSAN pe echipamentele sale de construcții și introduce noua sa marcă numită „DEVELON”. Schimbarea are loc la un an și jumătate din august 2021, când HDI a devenit o subsidiară a HD Hyundai. HDI va schimba numele măr...


Citeste mai mult

Fabricate la Brașov, gama de ascensoare ELMAS pentru persoane, lifturi pentru materiale și ascensoare auto vin echipate cu componente fiabile, care asigură o durată îndelungată de funcționare. De la comenzi în cabină sau de palier cu funcții capacitive, cabine integral panoramice...


Citeste mai mult

Cu o lansare în premieră în America de Nord, JCB se pregătește să prezinte pe scena internațională, pentru prima dată în istorie, tehnologia sa super-eficientă de combustie a hidrogenului într-un motor cu ardere internă. Noul motor OEM cu combustie cu hidrogen &ndash...


Citeste mai mult