Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Industry

Compania UTILBEN are o nouă identitate și o nouă imagine

Compania UTILBEN are o nouă identitate și o nouă imagine

UTILBEN, unul dintre liderii industriei de utilaje din România, a trecut printr-un amplu proces de rebranding pentru a sprijini dezvoltarea sa accelerată. Compania are 17 ani de experiență în domeniul utilajelor agricole și de construcții, 4 sedii în Cluj, București și Iași și o echipă profesionistă de 120 de angajați. Ruben Marian, CEO-ul și fondatorul UTILBEN, explică de ce a fost nevoie de schimbarea imaginii organizației pe care o conduce.

Ruben, ce stă în spatele deciziei de rebranding?

UTILBEN a creat un ecosistem unic de produse, servicii și tehnologie, prin care clienții găsesc tot ce au nevoie într-un singur loc: utilaje noi și second-hand, atașamente și accesorii, piese de schimb, service, închiriere de utilaje și soluții de finanțare. Polivalența de care dă dovadă UTILBEN trebuie să reiasă și din imaginea noastră și din felul în care ne prezentăm în fața clienților, furnizorilor, colaboratorilor și partenerilor noștri.
Nu trebuie să uităm că am înființat UTILBEN în urmă cu 17 ani și că foarte multe lucruri s-au schimbat de atunci. Procesul de rebranding prin care am trecut nu a produs modificări doar la nivel de imagine, ci la un nivel mult mai profund. Ne-am analizat atent identitatea și modul în care suntem percepuți de către actorii din industrie. În 2006, UTILBEN importa utilaje second-hand din străinătate, iar acum, suntem furnizor de echipamente noi și prestăm servicii de profil. Noile valori, logo, motto, scopul, viziunea și misiunea reflectă întocmai cine suntem și arată clar cum ne diferențiem de concurență.Cum arată noile repere ale companiei UTILBEN?

Scopul nostru este să inspirăm oamenii să integreze valorile creștine în afacerea lor, pentru bunăstarea societății.
De ce facem ceea ce facem? Pentru că vrem să fim mai mult decât un model de bune practici, vrem să devenim un standard de urmat. Ne dorim să inspirăm și să motivăm, prin includerea valorilor creștine în business. Suntem deciși să convingem oamenii de afaceri de pretutindeni să fie ei înșiși inițiatorii schimbărilor pe care vor să le vadă în lume și să pună la loc de cinste în lista lor de priorități progresul societății.
Viziunea noastră este să transformăm piețe emergente prin prezența noastră.
Ce facem? Pe scurt, ajutăm țările emergente să se dezvolte. Asta a făcut UTILBEN în România în urmă cu 17 ani - când am demonstrat că există o perspectivă diferită pentru a achiziționa un utilaj - și asta vom face și în țări din estul Europei, nordul Africii și Orientul Mijlociu. Avem curaj să ne îndeplinim viziunea și le vom oferi oamenilor speranță și încredere că etica în afaceri este singura cale spre dezvoltare sustenabilă.
Misiunea noastră este să creăm un ecosistem unic de produse, servicii și tehnologie, care să le ofere clienților cea mai bună experiență din industrie.
Cum facem asta? Deja, produsele din portofoliul UTILBEN le asigură clienților noștri un înalt grad de satisfacție, însă această experiență nu ar fi deplină fără serviciile conexe pe care le oferim și ultimele tehnologii pe care le folosim. Este o relație strânsă între vânzarea propriu-zisă a unui produs și felul în care ne tratăm clienții după ce au cumpărat un utilaj, atașamente sau piese de schimb de la noi.Valorile pe care le respectă o companie definesc modul de lucru al acesteia și reflectă reputația dobândită în timp. Care sunt valorile UTILBEN?

Rezolvăm probleme. Nu lăsăm nicio problemă nerezolvată. Suntem dedicați să găsim în maximum 24 de ore soluția oricărei probleme pe care o întâmpină clienții noștri.
Asta înseamnă că le răspundem clienților noștri cu promptitudine atunci când apelează la noi, iar aceștia au siguranța că problema lor nu va rămâne nerezolvată. Mentalitatea noastră ține de găsirea de soluții la cele mai diverse situații. Este imperios ca aceștia să știe că suntem 100% implicați și că înțelegem seriozitatea problemei și urgența în rezolvarea acesteia.
Încredere. Suntem onești și spunem întotdeauna adevărul, pentru ca un client să rămână alături de noi cel puțin 20 de ani.
Suntem onești și punem mai presus de orice sinceritatea, chiar și atunci când riscăm să pierdem bani din cauza asta. Suntem deschiși față de clienții noștri și îi tratăm cu respectul cuvenit. Nu le ascundem eventualele situații neplăcute care pot apărea în orice relație tranzacțională și nu lucrăm pe la spatele clienților noștri. Tot ceea ce facem facem cu integritate și ne respectăm întotdeauna promisiunile. Fără excepții și fără compromisuri.
Inovare. Ne perfecționăm continuu și investim în ultimele tehnologii pentru a îmbunătăți experiența clienților noștri.
Compania UTILBEN este într-un continuu proces de transformare. Nu ne oprim niciodată din digitalizare și automatizare. Facem totul pentru a găsi soluții mai simple și mai rapide, care să vină în sprijinul clienților noștri. Ne perfecționăm mereu și investim în ultimele tehnologii, de la tool-uri, la software-uri. La nivel individual, punem accent pe dezvoltare personală și pe învățare constantă, pentru că este singura cale către evoluția întregului colectiv.Ce urmează pentru UTILBEN?

Ne dorim să depășim constant așteptările clienților noștri. Lucrul bine făcut este acel aspect care ne diferențiază de concurență și ne scoate în față. Este o calitate absolut necesară pentru evoluția companiei UTILBEN, pentru creșterea portofoliului de clienți și pentru extinderea la nivel internațional. Vrem să devenim excelenți în ceea ce facem și chiar să depășim așteptările clienților noștri.
Punem clientul în centrul a tot ceea ce facem și reușim asta printr-o abordare promptă și serviabilă. Comunicarea este transparentă și se bazează pe empatie față de nevoile imediate ale clientului, precum și pe relaționare sinceră. Viteza de reacție ne ajută să creăm o reală conexiune cu partenerii noștri, clienții.

Garanția că vom exista mâine este dacă astăzi reușim să depășim așteptările clienților noștri.
Telefon: 0733 040 000
Email: contact@utilben.ro
Website: www.utilben.ro

Sediul UTILBEN Cluj-Napoca
Adresa: Bulevardul Muncii, nr. 36, Cluj-Napoca, jud. Cluj
Sediul UTILBEN Baciu
Adresa: Strada Transilvaniei, nr. 446, Baciu, jud. Cluj
Sediul UTILBEN București
Adresa: Strada Ithaca, Bolintin-Deal, jud. Giurgiu
Sediul UTILBEN Iași
Adresa: Strada Transagropolis, nr. 4, Lețcani, jud. Iași

UTILBEN, garanția utilajelor fiabile

  • 17 ani de experiență în industrie
  • 3.500 de utilaje vândute
  • 120 de angajați profesioniști
  • 500 de furnizori parteneri
  • 30.000 de produse pe website
  • 100.000 followers pe social media

Industry

Recent Posts:

PARTENER MAJOR PENTRU INDUSTRIA ENERGETICĂ Societatea PESADO Transport a îndeplinit recent dificila sarcina de a livra un compresor de gaz de 218 tone de la Veracruz la rafinăria Miguel Hidalgo din Tula.  Situată în statul Hidalgo, rafinăria este în curs de renovare și e...


Citeste mai mult

Atragerea și păstrarea clienților are un impact direct asupra profitabilității. O afacere îndreptată spre clienți ajută compania să păstreze clienții și să genereze venituri repetate. Succesul în păstrarea clienților înseamnă mai mult decât să le oferi acesto...


Citeste mai mult

Începând cu 1 martie, mateco România are un nou CEO, Dl. Anthony Pille originar din Belgia. Cu o experiență profesională internațională de peste 12 ani în busine ss management și planificare strategică și organizațională corporativă, Dl. Pille preia conducerea mate...


Citeste mai mult

Ford Trucks rămâne în topul preferinţelor clienţilor din segmentul de construcţii, cu o gamă performantă de produse specializate industriei dar şi de s ervicii integrate care aduc plus valoare adăugată aferente procesului de vânzare.Compania Cefin Trucks activează de 25 d...


Citeste mai mult