Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Machinery

Cu instalaţiile portabile Metso NW RapidTM concasezi și pleci

Cu instalaţiile portabile Metso NW RapidTM concasezi și pleci

Instalațiile portabile de concasare și sortare NW Rapid de la Metso sunt concepute pentru a oferi o rentabilitate mai rapidă a investiției. Metso a optimizat toate etapele importante din parcursul de viață al sistemelor portabile de concasare și sortare - începând de la achiziție și continuând până la suportul post-vânzare.
Instalațiile portabile de concasare și sortare NW Rapid sunt proiectate modular pentru a reduce timpul necesar pentru a obține valoare, prin livrare și configurare rapidă. Instalațiile de concasare și sortare portabile sunt ideale pentru 1-2 ani de funcționare într-o singură locație. Echipamentele pot fi relocate la fața locului și transportat pe șosea către o nouă locație cu un autotractor cu șa. În multe cazuri, un permis de concasare este mai ușor de obținut pentru o instalație portabilă în comparație cu o instalație staționară.

Echipamentele NW Rapid sunt special concepute pentru o instalare rapidă pentru întreaga instalație de concasare și sortare. Datorită picioarelor de susținere cu reglaj și a altor funcții, nu necesită macarale grele la montaj. O instalație portabilă de concasare și sortare poate fi demontată, ambalată și instalată pe un nou amplasament în câteva săptămâni, în loc de luni. Timpul rapid de instalare și transportabilitatea către un nou șantier deschid noi oportunități de afaceri pentru antreprenorii de agregate și operatorii de cariere și oferă mai multă flexibilitate în aplicațiile miniere.

Caracteristicile și aspectele cheie sunt următoarele:

  • Mai mult timp de funcționare;
  • Mobilitate și flexibilitate;
  • Cea mai bună performanță din clasă;
  • Ușor și rapid de instalat;
  • Rapid și simplu de achiziționat.
  • Oferta NW Rapid include instalații portabile de concasare și sortare a agregatelor cu o capacitate de 250 - 350 de tone pe oră.


Clienții își pot alege combinația câștigătoare

Designul modular al instalațiilor portabile NW Rapid permite alegerea combinației optime de echipamente pentru nevoile clienților. Cincisprezece configurații gata făcute, cu fișa de fluxuri asociată, sunt ofertate de Metso clienților pentru ca aceștia să-și poată defini cu ușurință instalația optimă.

Modularitatea și automatizarea fac, de asemenea, ca produsele din seria NW Rapid să fie extrem de adaptabile; se pot adăuga module chiar pe șantierele de lucru ori de câte ori se schimbă cerințele clienților sau se poate modifica echipamentul pentru a răspunde unor nevoi și șantiere diferite.

Controlul procesului de producție Metso IC™ pentru seria NW Rapid

Controlul procesului IC™ este o caracteristică standard pentru soluțiile portabile NW Rapid de la Metso. Atunci când sistemul de control al procesului și echipamentele sunt furnizate de același partener, clienții pot fi încrezători că obțin maximum de eficiență din procesul de concasare.

Sistemul de control al procesului din seria IC™ de la Metso automatizează, monitorizează și controlează procesul de concasare, optimizându-l în același timp.
Spre deosebire de alte sisteme de control al procesului, Metso IC™ oferă o interfață de utilizator de la distanță (RUI) care este integrată în echipamentele NW Rapid, fără costuri suplimentare de licență. În loc să fie controlat procesul de producție pornind de la instalațiile de pe șantier, întregul proces poate fi controlat de la distanță, din camera de control,cu ajutorul unui PC. Nu este necesar niciun alt program sau software suplimentar, deoarece interfața RUI este afișată pe un browser. Controlul automat al procesului crește productivitatea și întreținerea preventivă, îmbunătățind în același timp calitatea și stabilitatea produsului final.

Acest aspect are un impact direct asupra nivelului de siguranță de pe șantier și asupra stării de bine a angajaților, deoarece aceștia nu trebuie să se deplaseze la stația de concasare pentru a o porni și opri sau pentru a schimba setările.Controlul de proces din seria IC™ de la Metso, o soluție dovedită pe teren

Seria IC de control al procesului este ușor de configurat pentru a satisface cerințele alternative de lucru:
Dispozitivele pot fi activate sau dezactivate din secvența automată;
Comutarea între circuit închis și circuit deschis.

Metso Metrics

Prin intermediul monitorizării datelor de la distanță, serviciul Metso Metrics Services oferă acces la informații critice privind performanțele flotei și nevoile de întreținere ale acesteia, cu acces opțional la informații de specialitate care pot ajuta clientul să analizeze datele pentru a putea optimiza eficiența operațională și reduce timpul de nefuncționare neplanificat.
Prin integrarea serviciului Metso Metrics clienții pot obține:
acces 24/7 la date prin intermediul computerului sau tabletei, folosind o platformă securizată bazată pe cloud;
vizibilitate asupra principalelor date de funcționare a echipamentelor, inclusiv ratele de utilizare, energia consumul de energie, alarmele și modificările de parametri;
date de localizare pentru întreaga dvs. flotă în format de hartă;
acces la planurile de întreținere specifice echipamentelor și la listele de piese necesare.

"Noi definim instalația de concasare NW Rapid ca fiind ușor de reparat și ușor de mutat, ceea ce rezolvă cea mai mare problemă a mobilității în domeniul construcțiilor. Este potrivită pentru cei care lucrează la proiecte succesive, deoarece mutarea de la un proiect la altul este foarte critică și implică costuri, care pot fi reduse la minimum cu NW Rapid." - Udit MITTAL, Director M/s M G Contractors Pvt Ltd.

Machinery

Recent Posts:

Grupul Manitou, recunoscut la nivel mondial în domeniul echipamentelor specializate de manipulare și stivuire, a platformelor de lucru la înălțime și a utilajelor terasiere și de manipulare compacte, a anunțat la sfârșitul lunii februarie lansarea unei noi game de platforme ...


Citeste mai mult

HD Hyundai Construction Equipment (CE) a dezvăluit alte opt mini-excavatoare, cu greutăți de operare cuprinse între 1,7 și 5,5 tone, ce vor completă o gamă de 12 modele. Mini-excavatoarele din seria A, câștigătoare ale premiului RED DOT DESIGN, stabilesc noi niveluri de performan...


Citeste mai mult

Încărcătorul pe șenile este singura mașină pentru lucrări terasiere care poate face totul - curăță, încarcă, sapă, transportă, astupă și multe altele - chiar și în condiții de teren dificil, dur sau alunecos.Noul încărcător pe șenile Cat® 973 oferă o p...


Citeste mai mult

Un suflu energetic inovator impulsionează industria construcțiilor. Utilizarea pe scară tot mai largă a echipamentelor de concasare, sortare și transport acționate 100% de energia electrică este o veste bună pentru toată lumea. Investițiile în asemenea echipamente reprezintă o inves...


Citeste mai mult