Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Industry

DOOSAN INFRACORE PREMIERĂ MONDIALĂ A PRIMULUI ÎNCĂRCĂTOR PE ROŢI PREVĂZUT CU O "CUPĂ TRANSPARENTĂ"

DOOSAN INFRACORE PREMIERĂ MONDIALĂ A PRIMULUI ÎNCĂRCĂTOR PE ROŢI PREVĂZUT CU O

Doosan Infracore Europe a lansat pe piața mașinilor pentru construcții, ceea ce se spune că este, primul sistem din lume tip „cupă transparentă” instalat pe un încărcător frontal pe roți. „Cupa transparentă” este un sistem care sporește siguranța în operare, permițând operatorului încărcătorului cu roți să vadă punctele oarbe din fața cupei de pe mașină, folosind monitorul din cabină.

“Cupa transparentă” este un sistem de asistență inovator, propus de Doosan pentru ultimele modele de încărcătoare pe roți din seria DL-7. Sistemul care îmbunătățește radical vizibilitatea imediat din fața cupei încărcătorului pe roți, reprezintă o soluție de siguranță exclusivă la manipularea utilajului și sporește productivitatea lucrului, prin eliminarea unghiurile moarte de vizibilitate cauzate de mărimea cupei.

Datorită zonelor moarte de vizibilitate cauzate de cupele încărcătoarelor pe roți, zona din fața încărcătoarelor cu roți, mai ales a celor mari, a fost întotdeauna considerată o zonă periculoasă din punct de vedere al siguranței. Cu noua funcție de „cupă transparentă” Doosan, operatorul poate verifica cu ușurință unghiurile de vizibilitate moarte din fața cupei prin intermediul monitorului de 8'' din cabină, pentru a spori siguranța și a preveni accidentele.

Un alt avantaj al sistemului este acela că poate îmbunătăți semnificativ eficiența muncii oferind șoferului o perspectivă spre înainte în timpul încărcării/descărcării sau atunci când transportă materiale vrac precum agregate, nisip și pământ. Cu o „cupă transparentă”, operatorii vor avea mai multă încredere când se deplasează, cunoscând din vreme când trebuie să se oprească în fața unui obstacol, să conducă înainte sau să-l ocolească.

Sistemul înregistrează imagini cu camere video frontale, superioară și inferioară, și transmite în timp real imaginile combinate pe monitorul din cabină, suprapunând obiectele, echipamentele sau persoanele din fața cupei, peste o „cupă transparentă” virtuală, prin utilizarea metodei proiecției radiale.

FUNCȚII DISPONIBILE CU SISTEMUL „CUPĂ TRANSPARENTĂ”:
• Vedere frontală generală largă;
• Vedere cupă transparentă;
• Detectarea obiectelor în mișcare;
• Crearea vizualizărilor personalizate;
• Linii de ghidare, cu indicarea distanței față de cupă sau roată.

Doosan Infracore este prima companie din lume care a dezvoltat și a introdus în producția de serie o funcție de proiecție frontală cu „cupa transparentă” pentru mașini de construcții, solicitând pentru aceasta brevete în Coreea de Sud, America de Nord, Europa și China. De asemenea, compania a expus această tehnologie și a primit recenzii favorabile la cel mai influent show tehnologic din lume, CES 2020, desfășurat la Las Vegas anul trecut.

De asemenea, Doosan a de zvoltat și alte sisteme sofisticate de sig uranță de ultimă generație pentru gama sa de mașini pentru construcții, care au primit răspunsuri favorabile din p artea clienților, precum sistemul de monit orizare a imaginilor din jurul ma șinii (AVM), care permite observarea împrejurimilor și un sistem de a vertizare spate, care utilizează senzori cu ultrasunete.

Un purtător de cuvânt al companiei Doosan Infracore a declarat: „Deoarece standardele de siguranță ale mașinilor pentru construcții și ale șantierelor continuă să fie tot mai înalte în întreaga lume, sistemele avansate de siguranță au devenit un factor de importanță majoră în selectarea echipamentelor. Ne propunem să dezvoltăm în continuare caracteristici de siguranță care pot proteja operatorii și ceilalți lucrători pe șantier și ne propunem să ne situăm în topul constructorilor de mașini. pe șantiere de construcții mai sigure și fără accidente.”

Industry

Recent Posts:

Goodyear TPMS Heavy Duty este soluția care permite monitorizarea în timp real a presiunii și temperaturii anvelopelor, cât și localizarea vehiculelor. Include un GPS încorporat care le permite managerilor de flote să-și urmărească vehiculele, precum și să primească notifi...


Citeste mai mult

La un an de la semnarea parteneriatului între KEESTRACK şi CTE SOLUTION ca dealer unic pentru vânzarea de utilaje şi service echipamente KEESTRACK în România, poziţionarea acestui brand în piaţă de utilaje mobile de sortare-concasare începe să se consolideze...


Citeste mai mult

Hiarom Invest a livrat un utilaj destinat sudării cap la cap a șinei prin presiune și contact care include un camion 8X4 echipat cu toate componentele auxiliare necesare.Specializată în proiectarea, dezvoltarea și realizarea utilajelor cu deplasare atât pe șosea cât și pe ca...


Citeste mai mult

\HAMM a lansat pe piață o nouă generație de role tandem cu direcție pivotantă: seria HX. Aceasta înlocuiește seria DV+ anterioară și se remarcă prin comenzile intuitive Easy Drive, parametri de înaltă performanță, numeroase caracteristici de confort și funcționare durabil...


Citeste mai mult