Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Industry

DOOSAN INFRACORE PREMIERĂ MONDIALĂ A PRIMULUI ÎNCĂRCĂTOR PE ROŢI PREVĂZUT CU O "CUPĂ TRANSPARENTĂ"

DOOSAN INFRACORE PREMIERĂ MONDIALĂ A PRIMULUI ÎNCĂRCĂTOR PE ROŢI PREVĂZUT CU O

Doosan Infracore Europe a lansat pe piața mașinilor pentru construcții, ceea ce se spune că este, primul sistem din lume tip „cupă transparentă” instalat pe un încărcător frontal pe roți. „Cupa transparentă” este un sistem care sporește siguranța în operare, permițând operatorului încărcătorului cu roți să vadă punctele oarbe din fața cupei de pe mașină, folosind monitorul din cabină.

“Cupa transparentă” este un sistem de asistență inovator, propus de Doosan pentru ultimele modele de încărcătoare pe roți din seria DL-7. Sistemul care îmbunătățește radical vizibilitatea imediat din fața cupei încărcătorului pe roți, reprezintă o soluție de siguranță exclusivă la manipularea utilajului și sporește productivitatea lucrului, prin eliminarea unghiurile moarte de vizibilitate cauzate de mărimea cupei.

Datorită zonelor moarte de vizibilitate cauzate de cupele încărcătoarelor pe roți, zona din fața încărcătoarelor cu roți, mai ales a celor mari, a fost întotdeauna considerată o zonă periculoasă din punct de vedere al siguranței. Cu noua funcție de „cupă transparentă” Doosan, operatorul poate verifica cu ușurință unghiurile de vizibilitate moarte din fața cupei prin intermediul monitorului de 8'' din cabină, pentru a spori siguranța și a preveni accidentele.

Un alt avantaj al sistemului este acela că poate îmbunătăți semnificativ eficiența muncii oferind șoferului o perspectivă spre înainte în timpul încărcării/descărcării sau atunci când transportă materiale vrac precum agregate, nisip și pământ. Cu o „cupă transparentă”, operatorii vor avea mai multă încredere când se deplasează, cunoscând din vreme când trebuie să se oprească în fața unui obstacol, să conducă înainte sau să-l ocolească.

Sistemul înregistrează imagini cu camere video frontale, superioară și inferioară, și transmite în timp real imaginile combinate pe monitorul din cabină, suprapunând obiectele, echipamentele sau persoanele din fața cupei, peste o „cupă transparentă” virtuală, prin utilizarea metodei proiecției radiale.

FUNCȚII DISPONIBILE CU SISTEMUL „CUPĂ TRANSPARENTĂ”:
• Vedere frontală generală largă;
• Vedere cupă transparentă;
• Detectarea obiectelor în mișcare;
• Crearea vizualizărilor personalizate;
• Linii de ghidare, cu indicarea distanței față de cupă sau roată.

Doosan Infracore este prima companie din lume care a dezvoltat și a introdus în producția de serie o funcție de proiecție frontală cu „cupa transparentă” pentru mașini de construcții, solicitând pentru aceasta brevete în Coreea de Sud, America de Nord, Europa și China. De asemenea, compania a expus această tehnologie și a primit recenzii favorabile la cel mai influent show tehnologic din lume, CES 2020, desfășurat la Las Vegas anul trecut.

De asemenea, Doosan a de zvoltat și alte sisteme sofisticate de sig uranță de ultimă generație pentru gama sa de mașini pentru construcții, care au primit răspunsuri favorabile din p artea clienților, precum sistemul de monit orizare a imaginilor din jurul ma șinii (AVM), care permite observarea împrejurimilor și un sistem de a vertizare spate, care utilizează senzori cu ultrasunete.

Un purtător de cuvânt al companiei Doosan Infracore a declarat: „Deoarece standardele de siguranță ale mașinilor pentru construcții și ale șantierelor continuă să fie tot mai înalte în întreaga lume, sistemele avansate de siguranță au devenit un factor de importanță majoră în selectarea echipamentelor. Ne propunem să dezvoltăm în continuare caracteristici de siguranță care pot proteja operatorii și ceilalți lucrători pe șantier și ne propunem să ne situăm în topul constructorilor de mașini. pe șantiere de construcții mai sigure și fără accidente.”

Industry

Recent Posts:

Conectivitatea este o caracteristică definitorie a economiei moderne. Unitățile MB Crusher se află în prima linie a conectării comunităților, economiilor și țărilor. conomia are nevoie din ce în ce mai mult de infrastructură pentru a conecta lanțurile de aprovizionare î...


Citeste mai mult

Bianchi Casseforme srl își consolidează prezența în România prin instalarea unei piste universale pentru producția de grinzi prefabricate TLR/I/T.SW Umwelttechnik a fost fondată în Klagenfurt în 1910 și apoi să extins de-a lungul anilor mai întâi &ici...


Citeste mai mult

Mammoet este o companie specializată ce oferă soluții pentru orice provocare de ridicare sau transport greu și agabaritic. Provocările logistice din această industrie cresc zilnic, așa că Mammoet dispune de o rețea globală unică și o flotă de echipamente de neegalat. De peste două sute...


Citeste mai mult

Goodyear a pornit în turneul European Drive Results Tour iar pe parcursul anului 2022 va prezenta valoarea adăugată a ofertei Goodyear Total Mobility în majoritatea țărilor Europene, urmând calendarul Goodyear FIA European Truck Racing Championship precum și o serie de evenime...


Citeste mai mult