Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Machinery

DUMPERELE ARTICULATE AUSA

DUMPERELE ARTICULATE AUSA

AUSA D 100 A, D 120 A ȘI D 150 A
Dumperele AUSA sunt caracterizate de robustețe, siguranță, eficiență și productivitate. Echipamentele se remarcă printr-o durabilitate excepțională și capacitatea de a se adapta pe orice suprafață. Indiferent de cât de ostil este terenul sau cât de limitat este spațiul de operare, există un dumper AUSA pentru orice muncă și orice mediu de lucru. În funcție de modelul ales, capacitatea buncărului variază de la o tonă la zece tone. AUSA creează modele care combină estetica și funcționalitatea. Producătorul spaniol oferă utilaje care garantează cea mai bună performanță și cele mai înalte niveluri de siguranță, confort, manevrabilitate, vizibilitate, ergonomie, capacitate de încărcare și rezistență. Iar când toate aceste concepte sunt combinate, rezultatul este o rentabilitate mai mare a investiției dumneavoastră.

Dumperele articulate AUSA sunt disponibile cu tracțiune integrală selectabilă (4WD), transmisie hidrostatică, convertizor de cuplu (la modele cu o capacitate mare), buncăr cu descărcare în față, precum și diverse accesorii adaptabile. Astfel, gama de dumpere AUSA oferă o gamă largă de soluții de transport. Cea mai mică linie de dumpere articulate – AUSA D 100 A, D 120 A și D 150 A – este definită de dimensiuni reduse, ce combină manevrabilitatea fără egal cu o capacitate mare de încărcare, atât în ceea ce privește volumul, cât și tonajul. Totul, fără a face compromisuri în ceea ce privește siguranța operatorului. Acest avantaj este obținut datorită designului AUSA și a centrului redus de greutate pe care îl au dumperele producătorului spaniol.

Toate cele trei modele AUSA sunt robuste și eficiente. Principalele caracteristici care contribuie la performanțele de top sunt transmisia hidrostatică 4WD, raza redusă de întoarcere și capacitatea de a lucra pe pante abrupte sau teren neuniform. Echiparea standard include sisteme avansate de siguranță, scaun ergonomic și reglabil, centură retractabilă de siguranță, joystick multifuncțional, bară pliabilă pentru protejarea operatorului în caz de răsturnare (standard ROPS), baliză rotativă, oglinzi retrovizoare și alertare marșarier.

Vă propunem să intrăm în detalii. Scaunul șoferului este încăpător și permite manevrarea confortabilă a dumperului. Scaunul este, totodată, ergonomic și facilitează vizibilitatea în operare. Dumperele AUSA au o structură protectoare pentru utilizator, astfel încât orice muncă să fie făcută în condiții de maximă siguranță. Designul utilajului permite accesul facil la componentele interne, pentru a reduce timpul necesar lucrărilor de întreținere. Acest factor contribuie și la reducerea costurilor, necesare manoperei. Joystick-ul vine echipat cu funcția All-in-One, care permite controlul perfect al funcțiilor dumperului. Joystick-ul este ergonomic și facilitează mișcările rapide și precise.

Dumperele AUSA D 100 A, D 120 A și D 150 A sunt alegerea perfectă pentru lucrul în spații mici și înguste, pentru că au o lățime cuprinsă între 99 de centimetri și 148 de centimetri. Au un grad ridicat de manevrabilitate și se pot strecura cu ușurință în zonele urbane sau clădirile care sunt renovate. În ciuda dimensiunilor mici, în funcție de model, încărcătura maximă este cuprinsă între 1.000 de kilograme și 1.500 de kilograme.

AUSA D 250 A, D 350 A ȘI D 450 A
Dumperele articulate AUSA D 250, D 350 A și D 450 A suportă o încărcătură maximă de 2.500 de kilograme, 3.500 de kilograme și, respectiv, 4.500 de kilograme. Versatile și puternice, acestea se remarcă prin designul inovator, șasiul robust și un nivel ridicat de confort în timpul condusului. Toate acestea, datorită transmisiei hidrostatice și a articulației AUSA. Combinat cu motorul puternic, de 36,5 kW, dumperele pot gestiona pante abrupte, cu un consum redus de combustibil. AUSA D 250 A, D 350 A și D 450 A sunt, fără îndoială, cea mai bună variantă pentru munca în situații extreme, datorită rezistenței și tehnologiei avansate. Sunt utilaje versatile și puternice, în ciuda dimensiunilor reduse. Cele trei dumpere AUSA sunt eficiente chiar și pe un teren deosebit de dur și dificil, datorită transmisiei 4WD, care conferă, totodată, stabilitate pe orice tip de drum. Sunt adecvate, în special, pentru lucrările pe pante abrupte. Cele trei atribute definitorii ale dumperelor AUSA D 250 A, D 350 A și D 450 A sunt confort, siguranță și ergonomie.

Pe lângă faptul că sunt puternice și robuste, dumperele AUSA reprezintă cea mai echilibrată opțiune în ceea ce privește capacitatea de încărcare, volumul și caracteristicile off-road. Ușurința în utilizare și nivelul ridicat de confort în timpul condusului le fac să fie unele dintre cele mai apreciate utilaje de pe piață. Recomandate transportului de încărcături mari, dumperele articulate AUSA D 250 A, D 350 A și D 450 A au fost special concepute pentru operațiuni pe scară largă, pe toate terenurile. Echiparea standard include sisteme avansate de siguranță, scaun ergonomic reglabil, centură de siguranță, joystick, bară pliabilă ROPS, oglinzi retrovizoare, alarmare marșarier și transmisie hidrostatică.

Accesul la componentele interne este facil, pentru a reduce timpul și costul lucrărilor de întreținere. Scaunul ergonomic este foarte confortabil și asigură condiții de siguranță în operare, precum și o vizibilitate foarte bună în timpul condusului. Cele trei dumpere din această categorie beneficiază de noi accesorii pentru creșterea siguranței în timpul utilizării: senzori de prezență a utilizatorului și sistem de vizibilitate maximă. Alături de structura de protecție a utilizatorului, bara pliabilă ROPS facilitează transportul, iar amortizoarele pe gaz ajută la plierea mecanismului și la desfășurarea acestuia. În plus, joystickul All-in-One, marcă înregistrată AUSA, asigură un control perfect și mișcări rapide în operare.

AUSA D 601 A
Este momentul să trecem la categoria grea. Dumperul AUSA D 601 A are o sarcină utilă de 6.000 de kilograme și este un utilaj rentabil, sigur și de înaltă tehnologie. Cu o înclinare a balastului de 180 de grade, eficiența este cuvântul de ordine. Pentru confort maxim și siguranță, transmisia este hidrostatică. În plus, AUSA D 601 A este un utilaj ecologic, pentru că este echipat standard cu sistemul ECO Mode, care reglează automat rotațiile pe minut la viteze reduse, și cu sistemul opțional Smart Stop, care oprește motorul atunci când dumperul nu este utilizat. Astfel, veți obține un consum de combustibil cu mult îmbunătățit și veți înregistra emisii reduse de dioxid de carbon.

Și în materie de siguranță sunteți pe mâini bune. Dumperul AUSA D 601 A dispune de un nou sistem Hill Holder, care activează automat frâna atunci când luați piciorul de pe accelerație, la viteze apropiate de zero. Operarea utilajului este acum o joacă de copii, pe orice pantă. Diferențialul cu alunecare limitată pe ambele axe oferă cea mai bună tracțiune pe toate tipurile de teren dintre toate utilajele disponibile pe piață. Capota combină designul eficient cu funcționalitatea. Inovația constă în faptul că deschiderea largă permite întreținerea radiatorului, ușor accesibil datorită grilajului de protecție care este de mari dimensiuni și rapid detașabil. AUSA vine cu o nouă abordare a dumperelor și a informațiilor pe care le oferă. Cu un display digital integrat în tabloul de bord, toate informațiile necesare desfășurării activității sunt afișate în timp real. Printre acestea, modul de funcționare, viteza, rotațiile pe minut, nivelul combustibilului și al lichidelor vitale, temperaturile, diagnosticarea motorului, orele de funcționare, precum și alte informații suplimentare.

AUSA D 1000 A
Dumperul articulat AUSA D 601 A sau dumperul suprem, dacă vreți, transportă o încărcătură maximă de nu mai puțin de 10 mii de kilograme. Concepute pentru operațiuni la scară largă, puterea lor, transmisia prin convertizor de cuplu și tracțiunea 4WD le fac un produs de neegalat atunci când vine vorba de manipularea cantităților mari de balast, în condiții geografice nefavorabile. Sistemul opțional Full Visibility, prin circuitul său de camere și detectoare de obstacole, oferă un nivel excepțional de siguranță, atât pentru șofer, cât și pentru mediul în care se lucrează, ceea ce duce la o operare mai relaxată și mai eficientă. Producătorul spaniol oferă două opțiuni de motorizare: cu COD (Catalizator de Oxidare Diesel) pentru cea mai mică putere și cu FPD (Filtru de Particule Diesel) pentru o putere mai mare.

Gama largă de accesorii include posibilitatea de a echipa dumperul AUSA D 1000 A cu o cabină închisă, extrem de confortabilă, cu aer condiționat și sistem de încălzire. Aceasta este dotată cu radio și sistem Bluetooth. Se poate opta, totodată, pentru axe cu diferențial cu autoblocare și sistem auxiliar de frânare. AUSA D 601 A este dumperul cu cea mai mare capacitate de încărcare a liniei articulate și cu cea mai bună benă de pe piață. Echipat cu motoare de mare putere și un cuplu excelent, asigură performanțe de
top, cu cel mai mic impact asupra mediului  Iar cele două opțiuni de descărcare, frontală și laterală, ce asigură o vizibilitate ridicată, îl fac un utilaj cu adevărat versatil.

Machinery

Recent Posts:

În ceea ce privește profilurile de fălci ale concasorului cu fălci, cele mai utilizate sunt fălcile cu profil Quarry (de carieră). De asemenea, Quarry este și camera de concasare cel mai des instalată din fabrică la noile livrări de concasoare cu fălci Nordberg din Seria C™.Cu ...


Citeste mai mult

Compania Develon, fostă Doosan Construction Equipment, a lansat noul excavator pe șenile DX140LC-7K de 14,6 tone, care înlocuiește modelul de succes DX140LC-7 al companiei.Chiar dacă performanțele și gama de lucru sunt aceleași ca la vechiul model DX140LC-7, noul utilaj încorporea...


Citeste mai mult

Miniîncărcătoare? Sunward! Miniexcavatoare, midiexcavatoare și excavatoare? Sunward! Nacele? Sunward!Sunward produce o gamă completă de echipamente de construcții, apreciate la nivel european datorită performanțelor pe care le asigură, precum și datorită unui excelent raport calitat...


Citeste mai mult

JCB și-a prezentat primul încărcător pe roți complet electric, care oferă cele mai bune performanțe din clasa sa și o utilizare pe întreaga durată a zilei de lucru, cu un nivel redus de zgomot și cu emisii zero, fiind ideal pentru lucrul în fermele de animale și în ...


Citeste mai mult