Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Machinery

EPIROC ÎȘI PREZINTĂ NOUA SERIE DE CIOCANE DE FORAJ – COP M

EPIROC ÎȘI PREZINTĂ NOUA SERIE DE CIOCANE DE FORAJ – COP M

Noua serie de ciocane de foraj de la Epiroc, de 6, 7 și 8 inch, sunt pr oiectate și fabricate pentru execuția unor foraje perfecte. Ciocanele de foraj din noua serie C OP M, sunt mai rapide, mai ușoare, mai ușor de întreținut și mai durabile ca niciodată. Este cel mai rapid ciocan de foraj de 6'' de pe piaț ă. Ea acoperă cele mai comune diametre de găuri de foraj, de la 165 mm la 171 mm, dar poat e lucra cu diametre ale coroanei sapei de foraj de până la 216 mm.

COP M7
Ciocanul de foraj de 7'' este un produs complet nou, conceput pentru a reduce decalajul de productivitate dintre ciocanele de foraj de 6'' și 8''. Diametr ele ideale ale găurilor de foraj pentru COP M7 sunt cuprinse între 200 mm și 229 mm, dar pot ajunge la 254 mm. T estele comparative de forare cu COP M6 și COP M7, realizate cu coroana sapei de foraj cu diametrul de 203 mm, ar ată că COP M7 este cu 27% mai rapidă.

COP M8
Este cel mai puternic ciocan de foraj din seria M. COP M8 este un ciocan de 8'' conceput pentru diametre uzuale ale coroanei sapei de foraj de la 229 mm la 254 mm, chiar și până la 305 mm.

COMPARABILITATE CU TOATE DIAMETRELE COROANEI SAPEI DE FORAJ
Alegând ciocanul de foraj potrivit din seria COP M, utilizatorii pot fi siguri c ă ating viteza de lucru și pr oductivitatea maximă de foraj pentru fiecare diametru al găurii de foraj, de la 165 mm până la 305 mm.

DOUĂ CIOCANE DE FORAJ ÎNTR-UNUL SINGUR: LOWFLOW (LF) SAU HIGHFLOW (HF)
Prin simpla schimbare a unuia sau a două componente, fiecare ciocan de foraj din seria COP M poate fi rapid adaptat la diferite presiuni de aer și debite de fluid ale diverselor echipamente de forare. Această caracteristică „doi în unu” permite adaptarea ciocanelor de foraj de la Epiroc la oricare echipament de forare, indiferent de variate sunt altitudinea și clima.

TEHNOLOGIE REVOLUȚIONARĂ
Ciocanele de foraj din seria COP M integrează o tehnologie nouă, inovatoare și patentată. Un ciclu unic de circulație a aerului și un design nou al c oroanei sapei de foraj asigură avantaje deosebite operațiunilor de forare, în ceea ce privește creșterea performanțelor și a randamentului investițiilor.

CICLUL UNIC DE AER, PATENTATĂ
Noul ciclu de aer brevetat al ciocanelor de foraj din seria COP M înlocuiește un design care a dominat piața sculelor de foraj mai bine de 40 de ani. Noua tehnologie, inovatoare, asigură acum un ciclu de aer mult mai rapid, care permite construcția unui ciocan de foraj mai compact, mai ușor și mai rapid decât ciocanele de foraj similare de pe piață. Ciocanele de foraj de la Epiroc sunt cu 25% mai compacte decât înainte.

MAI UȘOARE ȘI MAI SIGURE
Ciocanele de foraj din seria COP M cântăresc cu aproximativ 30% mai puțin decât alte ciocane din clasa lor. Aceasta înseamnă manevrare ușoară și siguranță sporită pentru utilizator.

CEL MAI RAPID CIOCAN DE FORAJ DE PÂNĂ ACUM
Concepția unică a pistonului permite ciocanelor de foraj din seria COP M să lovească roca cu o frecvență mult mai mare decât alte ciocane similare de foraj. Aceasta însemnă un consum de combustibil mai scăzut care, la final, reprezintă costuri de exploatare considerabil mai mici.

DURATĂ DE FUNCȚIONARE CRESCUTĂ
Noul design al seriei COP M asigură, cu mai puține piese, o performanță echivalentă sau chiar mai bună. Materialele de înaltă calitate folosite, construcția precisă și concepția simplă, dar robustă, oferă acestor ciocane de foraj o întreținere redusă și o durată lungă de viață.

COROANĂ DURABILĂ A SAPEI DE FORAJ
Noile coroane reproiectate ale sapelor de foraj disponibile pentru seria COP M sunt prevăzute cu un ax plin, brevetat, din oțel mai dur și mai r ezistent, cu un nou și inovator sistem de circulație a aerului, de asemenea patentat, și pastile speciale de tăiere, tratate termic cu tehnologia brevetată Enduro Extra, ce oferă o rezistență mai mare la impact și la uzură. În consecință, coroanele sapelor de foraj pentru noua serie C OP M sapă mai repede, durează mai mult și of eră intervale mai lungi între reascuțiri, cu până la 20%, fiind superioar e celor ale concurenței.

ORICARE AR FI CONDIȚIILE DE EXPLOATARE, PERFORMANȚELE SUNT SUPERIOARE CONCURENȚEI PRODUCTIVITATE DE EXCEPȚIE
Până în prezent, cel mai de succes test comparativ arată o creștere cu 64% a penetrării rocilor cu ciocanul de foraj COP M7, față de unul al concurenței, de aceeași clasă. Ciocanele de foraj din seria COP M s-au dovedit a fi foarte eficiente pentru o gamă largă de platforme de foraj, indiferent de tipul de rocă și în toate condițiile climaterice.

FIABILITATEA ESTE ESENȚIALĂ
Ciocanele de foraj din seria COP M sunt mult mai fiabile datorită folosirii unui număr mai mic de piese, e xecutate din materiale de calitate superioară, mai robuste. Totul este conceput să asigure o durată de viață extinsă.

ÎNTREȚINERE SIMPLĂ ȘI RAPIDĂ
Datorită designului mai compact și mai ușor, manipularea este mai ușoară și mai sigură. Un exemplu este și faptul că, coroana sapei de foraj poate fi schimbată în câteva minute, iar acest lucru, în comparație cu modelele concurenței, reprezintă o economie considerabilă de timp. Prin folosirea kiturilor de reparație livrate de Epiroc, se poate repara rapid un ciocan de foraj, la un preț mult redus, schimbând doar piesele exterioare și păstrându-le pe cele interioare. Iar productivitatea scade foarte puțin sau deloc.

TEHNOLOGIE PRIETENOASĂ CU MEDIUL
Pentru fabricarea ciocanelor de foraj din seria COP M se folosește mai puțin material și mai puțină energie. În plus, ciocanele de foraj din seria COP M consumă semnificativ mai puțin combustibil pe metru forat.

Machinery

Recent Posts:

Producător specializat care activează exclusiv în domeniul furnizării soluţiilor din industria de sortare cu spălare agregate şi recuperare nisip, Terex Washing Systems oferă echipamente mobile şi modulare pentru spălarea şi separarea sorturilor, decontaminări de piatră şi sisteme...


Citeste mai mult

Caterpillar își extinde gama Tilt Rotate System (TRS) – sistem cu rotator basculant, pentru a putea fi utilizate și de mini-excavatoare. Cat®. Sistemul este conceput pentru a economisi timp, ajutând operatorii să manevreze atașamentele în jurul obstacolelor fără a r...


Citeste mai mult

Powerscreen înseamnă lucruri diferite pentru diferiţi oameni. Pentru unii, înseamnă echipamente robuste şi fiabile de concasare şi sortare, proiectate, construite şi susţinute de experţi pasionaţi.Pentru alţii, Powerscreen înseamnă o vastă moştenire de experienţă şi...


Citeste mai mult

Datorită proprietăților unice ale bazaltului local și creșterii cererii, compania RF Sand-Baggerarbeiten und Steingewinnungsgesellschaft GmbH, din Germania, avea nevoie de un concasor primar mobil puternic, care să poată face față provocărilor. Pentru a crește producția, conducerea compa...


Citeste mai mult