Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Machinery

EPIROC UNIGROUT, CEA MAI BUNĂ SOLUŢIE DE CIMENTARE

EPIROC UNIGROUT, CEA MAI BUNĂ SOLUŢIE DE CIMENTARE

Cele mai bune metode de tratare a solului pentru etanșarea structurilor subterane și a tunelurilor, pentru a îmbunătăți proprietățile solului și pentru a asigura stabilitatea lucrărilor miniere.

Epiroc Unigrout, o soluție de injectare a cimentului – asigură cele mai bune metode de tratare a solului pentru etanșarea structurilor subterane și a tunelurilor și pentru a îmbunătăți proprietățile solului.

Suport invizibil – Epiroc se ocupă de sistemele de cimentare, din anul 1921. De-a lungul anilor, conceptele noastre despre cimentare au evoluat treptat spre gama de echipamente de injectare a cimentului de astăzi. Cu Epiroc, obțineți dintr-o singură sursă toate echipamentele de care aveți nevoie pentru forare și cimentare.

O gamă largă de aplicații – Echipamentele de cimentare de la Epiroc sunt utilizate în mii de proiecte din întreaga lume. Epiroc asigură suportul tehnic părților interesate în selectarea, operarea și întreținerea echipamentelor lor, pentru a obține c ele mai bune rezultate globale. Cimentarea este cel mai des utilizată în aplicații de etanșare împotriva apei, umplerea golurilor și a fisurilor, întărirea/stabilizarea masei de roci în zone foarte importante, precum: stabilizarea terenurilor, securizarea tunelurilor; a lucrărilor miniere și a digurilor.

Gama echipamentelor de cimentare Epiroc – asigură o acoperire universală, și este caracterizată de robustețe și siguranță în funcționare, servind nevoilor unei baze largi de clienți. Echipamentele noastre Unigrout reprezintă o soluție completă și flexibilă de injectare a cimentului, concepută pentru a minimiza cerințele de mobilizare pe șantier, pentru a simplifica utilizarea și întreținerea lor și a maximiza eficiența operațiunii de cimentare.

Echipamentele Unigrout, pot fi configurate modular pentru a fi utiliz ate în toate aplicațiile de cimentare. Presiunea de injectare a cimentului este cuprinsă între 55 și 200 bar, la un debit de l a 60 la 200 l/min. Sunt disponibile două linii de ciment are: Flex și Smart.

Unigrout Flex – sisteme universale de cimentare, cu control manual al proceselor de dozare și injecție. Sunt oferite în variantele Flex S și Flex M, cu volume totale de mortar complet diferite.

Unigrout Smart – sisteme automate de cimentare, polivalente și extrem de precise datorită procesului automat de dozare a componentelor prin sistemul DOSAC, integrat. Pentru înregistrarea procesului de injecție de ciment, echipamentul este echipat cu sistem automat de gestionare computerizată a informațiilor LOGAC, care înregistrează toți parametri procesului de cimentare pentru procesarea și documentarea ulterioară a acestora. Este oferit în variantă Smart M2 cu două circuite independente de cimentare și propriul buncăr de ciment.

Machinery

Recent Posts:

Producător specializat care activează exclusiv în domeniul furnizării soluţiilor din industria de sortare cu spălare agregate şi recuperare nisip, Terex Washing Systems oferă echipamente mobile şi modulare pentru spălarea şi separarea sorturilor, decontaminări de piatră şi sisteme...


Citeste mai mult

Caterpillar își extinde gama Tilt Rotate System (TRS) – sistem cu rotator basculant, pentru a putea fi utilizate și de mini-excavatoare. Cat®. Sistemul este conceput pentru a economisi timp, ajutând operatorii să manevreze atașamentele în jurul obstacolelor fără a r...


Citeste mai mult

Powerscreen înseamnă lucruri diferite pentru diferiţi oameni. Pentru unii, înseamnă echipamente robuste şi fiabile de concasare şi sortare, proiectate, construite şi susţinute de experţi pasionaţi.Pentru alţii, Powerscreen înseamnă o vastă moştenire de experienţă şi...


Citeste mai mult

Datorită proprietăților unice ale bazaltului local și creșterii cererii, compania RF Sand-Baggerarbeiten und Steingewinnungsgesellschaft GmbH, din Germania, avea nevoie de un concasor primar mobil puternic, care să poată face față provocărilor. Pentru a crește producția, conducerea compa...


Citeste mai mult