Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Machinery

EPIROC UNIGROUT, CEA MAI BUNĂ SOLUŢIE DE CIMENTARE

EPIROC UNIGROUT, CEA MAI BUNĂ SOLUŢIE DE CIMENTARE

Cele mai bune metode de tratare a solului pentru etanșarea structurilor subterane și a tunelurilor, pentru a îmbunătăți proprietățile solului și pentru a asigura stabilitatea lucrărilor miniere.

Epiroc Unigrout, o soluție de injectare a cimentului – asigură cele mai bune metode de tratare a solului pentru etanșarea structurilor subterane și a tunelurilor și pentru a îmbunătăți proprietățile solului.

Suport invizibil – Epiroc se ocupă de sistemele de cimentare, din anul 1921. De-a lungul anilor, conceptele noastre despre cimentare au evoluat treptat spre gama de echipamente de injectare a cimentului de astăzi. Cu Epiroc, obțineți dintr-o singură sursă toate echipamentele de care aveți nevoie pentru forare și cimentare.

O gamă largă de aplicații – Echipamentele de cimentare de la Epiroc sunt utilizate în mii de proiecte din întreaga lume. Epiroc asigură suportul tehnic părților interesate în selectarea, operarea și întreținerea echipamentelor lor, pentru a obține c ele mai bune rezultate globale. Cimentarea este cel mai des utilizată în aplicații de etanșare împotriva apei, umplerea golurilor și a fisurilor, întărirea/stabilizarea masei de roci în zone foarte importante, precum: stabilizarea terenurilor, securizarea tunelurilor; a lucrărilor miniere și a digurilor.

Gama echipamentelor de cimentare Epiroc – asigură o acoperire universală, și este caracterizată de robustețe și siguranță în funcționare, servind nevoilor unei baze largi de clienți. Echipamentele noastre Unigrout reprezintă o soluție completă și flexibilă de injectare a cimentului, concepută pentru a minimiza cerințele de mobilizare pe șantier, pentru a simplifica utilizarea și întreținerea lor și a maximiza eficiența operațiunii de cimentare.

Echipamentele Unigrout, pot fi configurate modular pentru a fi utiliz ate în toate aplicațiile de cimentare. Presiunea de injectare a cimentului este cuprinsă între 55 și 200 bar, la un debit de l a 60 la 200 l/min. Sunt disponibile două linii de ciment are: Flex și Smart.

Unigrout Flex – sisteme universale de cimentare, cu control manual al proceselor de dozare și injecție. Sunt oferite în variantele Flex S și Flex M, cu volume totale de mortar complet diferite.

Unigrout Smart – sisteme automate de cimentare, polivalente și extrem de precise datorită procesului automat de dozare a componentelor prin sistemul DOSAC, integrat. Pentru înregistrarea procesului de injecție de ciment, echipamentul este echipat cu sistem automat de gestionare computerizată a informațiilor LOGAC, care înregistrează toți parametri procesului de cimentare pentru procesarea și documentarea ulterioară a acestora. Este oferit în variantă Smart M2 cu două circuite independente de cimentare și propriul buncăr de ciment.

Machinery

Recent Posts:

Eficiență garantată până și în cele mai grele condiții de lucru! Este dificil să anticipezi fiecare pas pe care un nou proiect te îndeamnă să îl faci. Cu ce tip de teren va trebui să lucrezi? Va trebui să utilizezi cilindrul în pantă? Vei putea controla grad...


Citeste mai mult

Compania germană de închiriere CR Construction Rental GmbH, cu sediul central în Urmitz, în apropriere de Coblenz și o sucursală în Stuttgart, tocmai și-a întărit flota sa de mașini pentru construcții cu 50 de utilaje Hyundai, de la un mini-excavator de 1 tonă p...


Citeste mai mult

Încă de la început, intenția celor de la JCB a fost de a construi o nouă gamă de excavatoare pe șenile, avansate din punct de vedere tehnic și adaptate la cerințele clienților săi. Seria X de la JCB, lansată în 2018, se concentrează pe fiabilitate. Primul model al noii s...


Citeste mai mult

Nacelele sunt echipamente absolut necesare pentru lucrări de construcții, de întreținere, mentenanță, renovări, inspecții, amenajări și alte activități conexe. Când deții o nacelă pe autoșasiu, devii și mai productiv pentru că te poți deplasa cu utilajul de ridicat oriun...


Citeste mai mult