Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Machinery

EVERUN ER 425 UN ÎNCĂRCĂTOR FRONTAL COMPACT ȘI VERSATIL

EVERUN ER 425 UN ÎNCĂRCĂTOR FRONTAL COMPACT ȘI VERSATIL

Everun ER425 este încărcătorul frontal ideal pentru lucrări municipale, de construcții și chiar agricole. Este ajutorul potrivit atunci când trebuie să încărcați, transportați pe distanțe scurte și descărcați cantități mari de materiale, cereale sau alte materii. Unul dintre avantajele notabile pe care le oferă încărcătorul frontal Everun ER425 este numărul mare de atașamente compatibile.

Everun ER425 are o capacitate de încărcare de 2.500 de kilograme, iar puterea motorului este de 70 de kilowați. Utilajul cântărește 5.500 de kilograme, iar dimensiunile sale sunt: 5.696 de centimetri lungime, 1.970 de centimetri lățime și 2.736 de centimetri înălțime. Motorul este în 4 cilindri, transmisia este hidraulică, iar viteza maximă este de 15 kilometri pe oră. Atât rezervorul de combustibil, cât și rezervorul de ulei hidraulic au capacitatea de 94 de litri fiecare.

Cupa standard are o capacitate de 0,67 metri cubi, dar sunt și alt e cupe disponibile care permit o încărcătură de 2 metri cubi. Înălțimea maximă de ridicare ajunge la peste 4,5 metri, iar distanța
de basculare este de 844 de milimetri. Încărcătorul frontal Everun ER425 este definit de rapiditate și precizie în operare. Ca urmare a acestui aspect, brațul se extinde complet în 4,8 secunde, iar un ciclu întreg - ridicare, basculare, așezare pe sol - se derulează în exact 9,3 secunde. Încărcătorul frontal Everun ER425 a fost gândit și construit în spiritul simplității și al eficienței. Capota motorului se deschide cu ușurință și accesul la piese nu este restricționat de elemente ale caroseriei sau alte componente. Cabina respectă normele FOPS și ROPS, de protecție în caz de răsturnare și de protecție împotriva pericolelor externe. Bordul are un design unic ce facilitează procesul de acomodare cu modul de operare a utilajului și absolut toate comenzile sunt intuitive. În plus, confortul în operare este asigurat de scaunul ergonomic și de spațiul interior generos. Everun ER425 este dotat standard cu o cuplă rapidă ce permite schimbarea atașamentelor cu un minimum de efort. Între acestea, cupă standard, cupă de taluzare, cupă malaxor, cupă multifuncțională, furci, lamă de zăpadă, perie stradală, tocător de vegetație, braț de excavare, foreză și multe altele. Practic, doar imaginația este limita a ceea ce poate face acest încărcător frontal și ce accesorii îi puteți atașa.

Duritatea și robustețea sunt doar două dintre atributele încărcătorul frontal Everun ER425 care îl fac să fie un utilaj remarcabil.

Everun ER425 este dotat cu 3 sisteme esențiale care îl diferențiază de concurență. Sistemul Everun de verificare a presiunii în sistemul hidraulic, osii special concepute pentru terenul accidentat și transmisia hidraulică ce conferă putere superioară și eficiență ridicată. Toate, pentru o productivitate de neegalat.

Everun ER425 este un încărcător frontal articulat, ceea ce vă permite o deplasare în teren fără probleme. Este un utilaj deosebit de mane vrabil, care se poate strecura în cele mai înguste și inaccesibile locuri. Este o adevărată plăcere să operezi un astfel de încărcător frontal, pentru că focusul cade pe confortul și satisfacția utilizatorului. Everun ER425 este stabil și vă oferă siguranță în operare, chiar și pe un t eren foarte dificil.

Confortul operatorului este asigurat și de nivelul scăzut de zgomot și vibr ațiile reduse. Caroseria este construită dintrun aliaj rezistent, care suportă cu brio loviturile din exterior și protejează operatorul. Datorită poziției cabinei și înălțimii la care se află operatorul, vizibilitatea este practic absolută și nu
există impedimente în îndeplinirea celei mai dificile misiuni.

Compania Everun investește constant în cercetare și dezvoltare și în identificarea de noi metode de optimizare a utilajelor și atașamentelor comercializate. Toate produsele respectă normele internaționale și sunt în c onformitate cu specificațiile Uniunii Europene privind siguranța și securitatea consumatorului, precum și a mediului înc onjurător. În plus, utilajele marca Everun sunt atent inspectate și poartă cu mândrie renumita certificare TÜV Rheinland.

Istoria producătorului Everun este una recentă, dar asta nu înseamnă că în cei 13 ani de existență realizările au fost puține. Dimpotrivă! Everun a devenit rapid unul dintre cei mai importanți producători de încărcătoare frontale și excavatoare din China. Orașul portuar Qingdao găzduiește fabrica Everun, care se întinde pe 20 de mii de metri pătrați și produce peste 5 mii de utilaje în fiecare an.

În 2014, s-au pus bazel e companiei Everun Europe, cu sediul în Germania, care are rolul de furnizor de piese pentru clienții din Europa. Astfel, compania lucrează cu ingineri germani c are asigură un standard înalt de c alitate a produselor și perfecțiune în execuție. Grație acestei divizii, piesele ajung rapid la clienți și suportul t ehnic este mai eficient. Acum, produsele Everun ajung în peste 50 de ț ări din toată lumea, între care și România.

Utilajele Everun sunt importate direct de către UTILBEN, companie aflată în topul vânzărilor de utilaje în România. UTILBEN are o experiență de 14 ani în domeniul furnizării de echipamente fiabile, timp în care a stabilit relații solide cu peste 500 de furnizori din întreaga lume. Oferta de utilaje și atașamente agricole și de construcții cuprinde peste 30.000 de produse, pe care le găsiți pe site-ul www.utilben.ro.

Parteneriatul dintre UTILBEN și Everun a fost încheiat în urma orient ării producătorului chinez către Europa, strategia de dezvoltare pe termen lung, precum și datorită disponibilității pieselor pe stoc în Germania. Pentru clienții din România, contează costurile mici cu mentenanța utilajelor Everun și faptul că piesele și componentele sunt unele premium, produse de Deutz, Kohler, Yanmar, Cummins.

UTILBEN este unicul importator din Europa care oferă 3 ani garanție extinsă pentru utilajele Ev erun comercializate, rețea națională de service, intervenție service în maximum 48 de ore, stoc de piese de schimb și utilaj la schimb pe întreaga perioadă de garanție.

Machinery

Recent Posts:

Liebherr a prezentat noul său graifer GMM 50-5, destinat celor mai solicitante aplicații din industria de reciclare și manipulare a deșeurilor. Proiectat inteligent, graiferul tip portocală cu cinci gheare nu a fost dezvoltat doar pentru clienți, ci și mai ales în colaborare cu aceștia...


Citeste mai mult

Bazându-se pe succesul încărcătoarelor frontale compacte Cat® M-Series, noile încărcătoare frontale Cat® 906, 907 și 908 de următoarea generație se prezintă cu o cabină a operatorului reproiectată, care valorifică la maximum tehnologiile Cat exclusive ce îm...


Citeste mai mult

Cu instalațiile deplasabile de concasare și sortare din seria NW Rapid™, nu mai este necesar să se facă compromisuri între timp, mobilitate și capacitate de producție și se poate profita de noi oportunități de afaceri. Echipamentele deplasabile sunt concepute special pentru prod...


Citeste mai mult

Valoarea brandului Hyundai constă în promisiunea şi e fortul de a livra mai multă performanţă şi beneficii prin produsele şi serviciile oferite. Cu investiţii masive în calitate şi inginerie inovativă, Hyundai oferă clienţilor săi tehnologie superioară de nivel mondial, sus...


Citeste mai mult