Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Machinery

EXCAVATOARELE CASE CX-E SCHIMBARE DE IMAGINE CU EVOLUŢIE MAJORĂ A EXPERIENŢEI OPERATORULUI

EXCAVATOARELE CASE CX-E SCHIMBARE DE IMAGINE CU EVOLUŢIE MAJORĂ A EXPERIENŢEI OPERATORULUI

Excavatoarele CASE au fost întotdeauna foarte apreciate pentru fiabilitatea lor excelentă, cea mai bună potrivire din sector între viteză și controlabilitate, confort optim și consum foarte scăzut de combustibil. Toate aceste avantaje fac ca excavatoarele cu șenile CASE să fie favorite pe șantierele din întreaga lume, ca rezultat și expresie ale căutării constante a perfecțiunii legendarului brand CASE. Iar actualizările aduse de CASE generează o productivitate îmbunătățită, satisfacție și eficiență a operatorului, reducând în același timp costul total de proprietate pe durata de viață a mașinii.

După lansarea cu succes în Europa a noilor excavatoare pe șenile CX din seria E, în primăvară, CASE Construction Equipment a continuat să atragă atenția cu lansări majore, de astă dată în America de Nord, astfel că, după ce a lansat primul buldozer-încărcător compact Minotaur™  DL550 de acest fel, producătorul și-a modernizat și întreaga linie de excavatoare destinată pieței nord-americane. Astfel, la sfârșitul lunii septembrie, compania a lansat șapte noi modele de excavatoare din seria E (inclusiv două în noi clase de dimensiuni) axate pe îmbunătățirea experienței totale a operatorului în cea ce privește performanța și controlul, pentru a oferi o productivitate superioară, sporirea satisfacției operatorului și a e ficienței sale operaționale, reducând în același timp costul total de proprietate pe durata de viata a mașinii.

Noua serie E de la CASE este rezultatul a 180 de ani de inovație în domeniul terasărilor și se bazează pe mulți ani de experiență în producția de excavatoare pe șenile și pe feedback-ul clienților statornici. Noile modele de excavatoare, destinate pieței nord-americane, reprezintă, de asemenea, un nivel îmbunătățit de performanță și precizie hidraulică, o putere și o capacitate de reacție mai mare a motorului, intervale de service prelungite și o mai mare conectivitate pentru gestionarea și service-ul simplificat al flotei.

Noua ofertă include, de asemenea, una dintre cele mai extinse oferte din industrie de sisteme de control al utilajelor 2D și 3D adaptate OEM pentru a simplifica adoptarea și extinderea soluțiilor de excavare de precizie. Noua gamă înlocuiește cinci modele cheie din gama de excavatoare CASE disponibilă pe piața nord-americană, introducând în același timp două modele complet noi: CX190E și CX365E SR. De asemenea, lama de buldozer și brațul cu rază lungă de acțiune sunt disponibile în anumite configurații. Totodată, anumite modele de excavatoare din seria D vor rămâne în oferta de produse CASE – urmând ca versiunile de ultimă generație ale acestor utilaje să fi introduse ulterior.

„CX190E este un utilaj de 18 600 de kilograme care se potrivește unei zone foarte importante de cerere pentru antreprenorii din întreaga Americă de Nord, iar CX365E SR reprezintă ceva ce partenerii noștri au spus clar că își doresc - un excavator cu rază minimă de r otație a consolei spate, ca cele din clasa de 3,5 tone sau mai mare”, explica Stemper.

„Dimensiunea, puterea și performanța acestui utilaj cu o amprentă mai mică a spațiului de lucru vor transforma fluxul de lucru și productivitatea pe șantierele cu
restricții de spațiu.” „Între elaborarea unei oferte de produse mai cuprinzătoare și furnizarea uneia dintre cele mai largi oferte de soluții de origine ale utilajelor, de control 2D și 3D, excavatoarele CASE din seria E sunt proiectate pentru a crește performanța și eficiența întreprinderilor ce se ocupă cu lucrări de excavare, de toate formele și dimensiunile.”



MAI MULT CONTROL ȘI MAI MULTĂ SIGURANȚĂ ÎN SPAȚIUL DE LUCRU

Îmbunătățirea controlului total și a experienței operatorului depinde în esență de felul cum se combină mediul de operare al operatorului și performanțele generale ale mașinii - iar toate acestea se îmbină prin intermediul interfeței operatorului mașinii. Una dintre cele mai notabile îmbunătățiri aduse cabinei noilor excavatoare CASE din seria E este ecranul LCD de 10 inch, care oferă un acces și o vizibilitate și mai mare la camerele de video exterioare, la datele și comenzile utilajului. Aceasta include posibilitatea de a afișa în permanență camerele video din spate și laterale, accesând în același timp datele și comenzile utilajului, asigurând astfel o vizibilitate optimă și cunoașterea locului de muncă.

Totodată, include și popularul afișaj opțional CASE Max View™, care garantează o vizibilitate și mai mare și o operare mai sigură, oferind o vizibilitate de 270 de grade în jurul utilajului.

Noul afișaj permite o personalizare excelentă a comenzilor, grație a cinci butoane configurabile care pot fi setate pe funcțiile cele mai utilizate de fiecare operator - inclusiv, dar fără a se limita la, consumul de combustibil, informații despre utilaj, sistemul hidraulic auxiliar și controlul emisiilor. Noul sistem de control al regulatorului de debit pentru circuitul hidraulic, precum și noile comenzi pentru atașamente, sunt, de asemenea, controlate prin intermediul acestui afișaj.

De asemenea, CASE a sporit confortul operatorului și a extins ergonomia postului de operare, care au fost un semn distinctiv al excavatoarelor din seria D, cu o nouă stație de operare suspendată care menține scaunul și consola împreună, astfel încât, indiferent de mărimea operatorului, acesta să aibă aceeași experiență în ceea ce privește orientarea spre cotiere și comenzi. Atât consola, cât și cotiera pot fi acum reglate în continuare pentru a satisface preferințele operatorului.


MOTOR ȘI SISTEM HIDRAULIC DE ÎNALTĂ TEHNICITATE

Datorită sistemului hidraulic inteligent dezvoltat de CASE, excavatoarele CASE au fost întotdeauna recunoscute pentru sistemul hidraulic omogen și cu reacție rapidă, iar integrarea noilor motoare FPT Industrial în întreaga linie de produse, împreună cu noile îmbunătățiri aduse sistemelor hidraulice, oferă putere și performanțe mai ridicate.

Motoarele FPT Industrial oferă o cilindree, o putere și un cuplu mai mari decât modelele anterioare din gama CASE (cu două excepții: CX140E, care are aceeași putere și CX300E, care are aceeași cilindree), ceea ce conferă operatorului mai multă forță și capacitate de reacție. Patru noi moduri de lucru (SP pentru «Super Power», P pentru «Power», E pentru «Eco» și L pentru «Lifting») sunt disponibile și pot fi setate într-o gamă de până la 10 poziții ale accelerației, permițând operatorilor să adapteze performanța la nevoile lor. În plus, noul mod Eco determină un consum de combustibil mai mic cu până la 18 procente față de excavatoarele CASE anterioare, funcție de model
și aplicație.

Adăugarea motoarelor FPT Industrial la linia de produse CASE aduce cu sine moștenirea producătorului de soluții inovatoare în materie de emisii, care nu necesită întreținere și care sporesc eficiența pentru proprietar/operator. Noile excavatoare CASE din seria E dispun de o combinație inovatoare de tehnologii ce utilizează catalizatorul de oxidare diesel (DOC), sistemul de reducere catalitică selectivă (SCR) și filtrul de particule diesel (DPF), care asigură în continuare o mai mare eficiență a consumului de combustibil, o fiabilitate ridicată a sistemelor și nu necesită înlocuirea sistemului de post-tratament a gazelor de evacuare sau întreținere mecanică de-a lungul timpului.

Sistemul dispune de 13 brevete care asigură conformitatea și performanțe eficiente în materie de emisii de gaze în toate mediile de lucru. Noile capabilități hidraulice prioritare permit operatorului să seteze performanțele și capacitatea de reacție a mașinii în funcție de propriile preferințe. CASE numește această capacitate „Echilibrarea regulatorului de debit hidraulic – Hydraulic Flow Control Balance”, iar aceasta permite operatorului să regleze debitul pentru poziția braț întins și braț balansier în sus și braț întins și balansare a brațului balansier, după bunul său plac.

Acum, excavatorul va reacționa mai repede și mai eficient, în mod direct, în funcție de preferințele operatorului. De asemenea, utilizarea accesoriilor a fost ameliorată, existând posibilitatea de a regla, prin intermediul noului afișaj de 10 inch, debitele hidraulice în funcție de tipurile specifice de accesorii și de a regla debitul maxim pentru fiecare accesoriu, pentru o performanță optimă a acestuia.

ÎMBUNĂTĂȚIREA TIMPULUI DE FUNCȚIONARE, A CAPACITĂȚII DE REACȚIE ȘI A COSTURILOR DE OPERARE ȘI DE PROPRIETATE PE TOATĂ DURATA DE VIAȚĂ

Pe lângă progresele în materie de service și întreținere pe toată durata de viață - cum ar fi prelungirea intervalelor de service pentru uleiul de motor și filtrele de combustibil - CASE a adus aceste utilaje și mai departe, prin introducerea de noi capacități de conectivitate și telematică în întreaga gamă de produse, pentru o gestionare mai eficientă a flotei, ce nu se poate realiza decât printr-o comunicare clară și o colaborare fără întreruperi între operatori, mecanici și manageri.

CASE realizează acest lucru prin intermediul noului modul SiteConnect împreună cu noua aplicație SiteManager (iOS și Android). Această aplicație conectează smartphoneul operatorului cu utilajul pentru a permite analiza de la distanță. Tehnicienii CASE certificați diagnostichează apoi starea fiecărei mașini conectate, prin diverse citiri de parametri și coduri de eroare, iar tehnicianul stabilește dacă problema poate fi rezolvată de la distanță (cum ar fi ștergerea codurilor sau actualizarea software-ului) sau dacă este necesară o deplasare la mașină.

De asemenea, CASE folosește modulul SiteConnect pentru a îmbunătăți și mai mult datele și performanțele telematice, precum și colaborarea dintre proprietarul echipamentului, dealer și producător. Această conectivitate îmbunătățită permite
proprietarului utilajului să partajeze, la discreția sa, informații în timp real despre utilaj cu dealerul și cu Centrul CASE Uptime din Racine, Wisconsin, S.U.A.

Totodată, modulul SiteConnect îmbunătățește volumul, fluxul și integrarea datelor către platforma telematică CASE SiteWatch pentru monitorizare în timp real, gestionarea intervalelor de întreținere și service, examinarea utilizării echipamentelor și evidența de ansamblu a utilajelor.

CASE CE susține pe deplin această nouă linie, așa că fiecare excavator nou din seria E este livrat standard cu programul CASE ProCare care propune un abonament pentru servicii telematice CASE SiteWatch™ pe trei ani, o garanție din fabrică de trei ani sau 3 000 de ore pentru întreaga mașină și un contract de întreținere planificată de trei ani sau 2 000 de ore. ProCare permite proprietarilor de afaceri să investească în echipamente noi, făcând în același timp previzibile costurile de proprietate și de operare pentru primii trei ani de leasing sau de proprietate.

MAI UȘOR CA NICIODATĂ SĂ BENEFICIAȚI DE EXCAVAREA DE PRECIZIE

CASE și-a extins, de asemenea, soluțiile de origine de control ale mașinilor, 2D, 3D și semiautomate, adaptate la o gamă și mai largă de modele. Acest lucru asigură că combinația optimă de mașină și soluție de control este instalată și testată pe teren de specialiști de precizie, certificați CASE. De asemenea, se simplifică procesul de achiziție și se permite ca tehnologiile să fie grupate odată cu achiziția utilajului - combinând aprobarea finanțării sau leasingului, rata și plata într-un singur pachet. Totodată, se permite proprietarului și operatorului utilajului respectiv să înceapă să se familiarizeze mai repede cu comenzile mașinii.

Machinery

Recent Posts:

În ceea ce privește profilurile de fălci ale concasorului cu fălci, cele mai utilizate sunt fălcile cu profil Quarry (de carieră). De asemenea, Quarry este și camera de concasare cel mai des instalată din fabrică la noile livrări de concasoare cu fălci Nordberg din Seria C™.Cu ...


Citeste mai mult

Compania Develon, fostă Doosan Construction Equipment, a lansat noul excavator pe șenile DX140LC-7K de 14,6 tone, care înlocuiește modelul de succes DX140LC-7 al companiei.Chiar dacă performanțele și gama de lucru sunt aceleași ca la vechiul model DX140LC-7, noul utilaj încorporea...


Citeste mai mult

Miniîncărcătoare? Sunward! Miniexcavatoare, midiexcavatoare și excavatoare? Sunward! Nacele? Sunward!Sunward produce o gamă completă de echipamente de construcții, apreciate la nivel european datorită performanțelor pe care le asigură, precum și datorită unui excelent raport calitat...


Citeste mai mult

JCB și-a prezentat primul încărcător pe roți complet electric, care oferă cele mai bune performanțe din clasa sa și o utilizare pe întreaga durată a zilei de lucru, cu un nivel redus de zgomot și cu emisii zero, fiind ideal pentru lucrul în fermele de animale și în ...


Citeste mai mult