Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Machinery

EXCAVATOARELE SUNWARD SWE 150F și SUNWARD SWE 210F O ALEGERE INSPIRATĂ

EXCAVATOARELE SUNWARD SWE 150F și SUNWARD SWE 210F O ALEGERE INSPIRATĂ

Excavatorul este utilajul ideal pentru săpături, demolări și manipularea materialelor grele. Este puternic, rezistent și compact. Recomandarea noastră este să alegeți un echipament care să îmbine fiabilitatea cu performanța, fără să vă curețe de bani. Pentru că rolul unui utilaj este să vă aducă profit, nu o gaură în buget. Iar soluția cea mai potrivită nu poate fi decât Sunward. Producătorul chinez se află într-o companie selectă. În top 50 producători de utilaje de construcții, la nivel mondial! Totodată, Sunward este unul dintre puținii producători chinezi care are succes pe o piața pretențioasă, așa cum este cea europeană. Rețeta reușitei: performanțe superioare, costuri mici de întreținere și confort în utilizare. Totul, la prețuri accesibile. În plus, utilajele Sunward au dotări premium standard. Confortul nu mai trebuie să fie un lux!

UTILBEN își alege cu atenție partenerii, după o verificare atentă și îndeplinirea unor condiții riguroase. Tocmai de aceea, compania clujeană este unic importator al utilajelor Sunward în România. Această relație s-a construit în timp și a devenit solidă, datorită seriozității serviciilor și eficienței produselor Sunward. Totodată, grație calităților și performanțelor dovedite în timp de echipamentele producătorului chinez, UTILBEN este pe locul 3 în Europa la vânzarea de echipamente Sunward! Compania Sunward are o viziune progresistă și pune accent pe dezvoltare tehnologică.

Combinat cu 20 de ani de experiență în domeniu, producătorul chinez a dezvoltat o gamă largă de utilaje fiabile. Sunward dispune de echipamente de ultimă generație, care asigură producția de utilaje de o calitate superioară. Bineînțeles, tehnologia este susținută de experți în domeniu și o selecție atentă a personalului. Avantajele Sunward în detrimentul concurenței constau în folosirea unor motoare de anduranță și a unor sisteme hidraulice fiabile. Producătorul chinez colaborează cu furnizori internaționali de componente renumiți și de încredere. greutate de operare de 14,8 tone și 127 de cai putere. Motorul Isuzu este puternic și, totodată, economic.

Forța cupei de excavare ajunge la 100 de kiloNewtoni și are o capacitate de 0,6 metri cubi. Comparativ, Sunward SWE 210F cântărește 21,3 tone și are un motor ce produce 172 de cai putere. Cupa de excavare are o forță de până la 155 de kiloNewtoni și o capacitate de 0,95 metri cubi. Toți parametrii aceștia se traduc într-o productivitate ridicată și ușurință în operare. Excavatoarele Sunward sunt robuste și adoptă ideea de integrare a inovației. Dedicate construcțiilor urbane, asigură o eficiență mărită în lucru și un consum redus al resurselor. De la așezarea primei componente pe linia de producție până la ieșirea pe poarta fabricii, Sunward SWE 150F și SWE 210F sunt atent construite și inspectate, pentru a vă garanta obținerea unui produs de înaltă calitate.

Excavatoarele Sunward respectă toate standardele de siguranță și normele în vigoare. Sunt perfect adaptate pentru piața europeană și au fost special concepute pentru comercializarea la nivel internațional. Pornind de la cabina care asigură standardul FOPS – structură de protecție împotriva obiectelor externe – și ROPS – structură de protecție în caz de răsturnare –, până la respectarea normelor ISO de vizibilitate în timpul operării. Nu este loc de compromisuri, atunci când vorbim de siguranță!
Confortul nu este de neglijat, așa că scaunul este unul ergonomic și permite reglarea în funcție de înălțimea și greutatea utilizatorului, grație sistemului cu suspensie. Conferă un mediu spațios și are rolul de a reduce oboseala operatorului. Comenzile interioare sunt ușor de folosit și deosebit de practice. Joystick-urile sunt intuitive și atent proporționate, astfel încât sunt facilitate mișcările delicate și controlul de precizie.

Excavatoarele Sunward SWE 150F și Sunward SWE 210F sunt dotate cu sistem de încălzire și aer condiționat, pentru asigurarea stării de bine a utilizatorului. Costurile de mentenanță sunt reduse, datorită folosirii de componente fiabile. Toate piesele care alcătuiesc un excavator Sunward sunt de o reală calitate și vă asigură achiziția unui echipament de încredere. Totodată, accesul la componente și subcomponente, felul în care sunt distribuite și așezate la locul potrivit, fac din utilajele Sunward alegerea cea mai inspirată.

Beneficiul cel mai mare este reducerea costurilor cu întreținerea și reparații mai rapide. Eficiența este cuvântul de ordine! Acum, să vorbim despre avantajele majore care vin la pachet cu achiziția unui excavator Sunward. Toate utilajele producătorului chinez au garanție standard 2 ani, cu posibilitate de extindere. Livrarea produselor este rapidă, datorită unui management eficient al stocului, ce garantează timpi record de livrare. Costurile de întreținere sunt mici, pentru că toate echipamentele Sunward sunt gândite pentru a fi ușor de servisat. Producătorul chinez și-a luat angajamentul de a oferi un raport calitate-preț excepțional pentru utilajele comercializate, promisiune pe deplin respectată! Dovadă stau cele peste 10.000 de unități vândute în întreaga Europă. Așadar, dacă sunteți în căutarea unui excavator performant, versatil și fiabil, la un preț corect și accesibil, Sunward este legerea firească. Avantajele și beneficiile care vin la pachet cu alegerea unui echipament Sunward au fost dovedite în timp și stau mărturie pentru numărul exponențial de vânzări. UTILBEN recomandă utilajele Sunward și garantează pentru fiabilitatea lor.

Machinery

Recent Posts:

Kobelco Construction Machinery Europe B.V. (KCME) relansează mini-excavatoarele SK45SRX-6E și SK55SRX-6E, acum echipate cu noi motoare, conforme cu norma europeană de emisii poluante UE Stage V.În calitate de producător de mașini pentru construcții, specializat în dezvoltarea de ex...


Citeste mai mult

Mașinile de pavat cu șenile, precum finisorul de beton cu cofraj glisant model SP 62i, se dovedesc soluția ideală pentru pavarea economică a suprafețelor din beton de mari dimensiuni utilizând tehnologia „inset”, în principal pentru construcția autostrăzilor și piste...


Citeste mai mult

Pentru compania Steypustöðin ehf., cel mai mare contractor de servicii de concasare din Islanda, energia electrică se dovedește esențială în ceea ce privește rentabilitatea afacerii. Într-o carieră din apropriere de Reykjavik, această companie operează cu concasoare elec...


Citeste mai mult

Boki este un vehicul municipal special conceput de compania REFORM pentru efectuarea de lucrări comunale specifice intregului an. El se remarcă prin polivalența sa, putând îndeplini cele mai diverse cerințe grație multitudini de atașamante cu care poate fi echipat. Gama largă de v...


Citeste mai mult