Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Machinery

EXCAVATORUL HIDRAULIC PE ROŢI XCMG XE160W

EXCAVATORUL HIDRAULIC PE ROŢI XCMG XE160W

Excavatorul hidraulic cu roți XE160W poate face față cu succes la o multitudine de situații de lucru, dovedindu-se deosebit de robust și durabil. Utilajul are o stabilitate excelentă și o mobilitate ridicată, ceea ce îi asigură îndeplinirea cerințelor pentru o varietate de medii de lucru. Dimensiunile produsului sunt conforme cu reglementările rutiere și cerințele de transport. Prin aplicarea unei serii de tehnologii de vârf din industrie și implementarea multor funcții practice pe XE160W, clienților li se garantează venitul global și cel mai scăzut cost de utilizare.

ECOLOGIC ȘI ECONOMIC
Motorul diesel cu injecție directă, cu o putere netă de 104 kW la 2000 rpm și un cuplu motor de 620 Nm la 1500 rpm, are un consum redus de combustibil și, foarte important, un nivel scăzut al zgomotului exterior, ceea ce îl face foarte potrivit pentru construcții în mediul urban. - Sistemul hidraulic de ultimă generație poate utiliza la maxim puterea motorului. Potrivirea dintre sistemul hidraulic și motor duce la o putere de săpare și de ridicare mai mare și la economisirea combustibilului.
De asemenea, acesta facilitează manevrabilitatea și îmbunătățește viteza de răspuns operațională, rezultatul fiind creșterea eficienței și siguranței operaționale. - Operațiunile efectuate în modulul ECO asigură economii suplimentare de combustibil.

CONTROL INTELIGENT
- Panoul de control integrat, împreună cu display-ul de 8 inch, oferă informații multiple despre funcționarea excavatorului.
- Sistemul de control automat al vitezei de deplasare reduce oboseala la volan.
- Designul modular al șasiului îmbunătățește adaptabilitatea utilajului: poate funcționa în conformitate cu diferitele configurații ale suportului de așezare a cupei, stabilizatorului auxiliar și lamelor, răspunzând cerințelor personalizate ale clientului și îmbunătățind adaptabilitatea utilajului.

APLICAȚII MULTIPLE
- Brațul principal, compus din două piese, maximizează capacitatea de utilizare a excavatorului. Cu o forță de săpare ridicată (103,5 kN la cupă / 76 kN la braț), utilajul poate fi utilizat pentru cele mai complexe lucrări.
- Cu vitezele de deplasare optime pe care le realizează (35 / 8 / 3 km/h), utilajul poate fi utilizat atât la drumuri amenajate cât și pe terenuri dificile, datorită tracțiunii 4x4.
- Configurațiile suplimentare multiple, alături de atașamentele opționale, satisfac o varietate de cerințe de operare.

OPERARE CONFORTABILĂ ȘI SIGURĂ
- Cabina certificată ROPS, este încăpătoare, iar zgomotul interior este scăzut. În cabină, scaunele cu suspensie mecanică pot fi ajustate la o poziție confortabilă în raport cu joystick-urile și pedala de comandă. Sistemul de aer condiționat, panoul de control integrat, display-ul mare, pedala confortabilă, covorașele ușor de curățat, multiplele spații de depozitare, inclusiv cutiile de depozitare la cald/rece, și volanul reglabil formează un mediu de comandă ergonomic pentru operatori.
- Proiectoarele de lucru (2 pe brațul de excavare, 2 în fața cabinei și una în spatele cabinei), sistemele de iluminare și semnalizare luminoasă ale utilajului (iluminare, direcție, frânare, marșarier, girofaruri), sonerie de rezervă, oglinzile retrovizoare și sistem de camere video - toate sunt realizate special pentru a putea funcționa atât pe timp de zi, cât și noaptea, conferind mai multă siguranță operatorului.

SIGURANȚĂ ȘI FIABILITATE
- Robustețea, durabilitatea și extinderea duratei de viață a componentelor de forță este asigurată prin utilizarea metodelor avansate de proiectare, a tehnologiei forjării structurilor de bază și prin sudarea robotizată.
- Transmisia și axele de marcă – ZF, asigură o manevrabilitate și capacitate de deplasare superioare.
- Design-ul șasiului și carcasei în forma literei D facilitează o creștere a forței și reduce riscul de deformare la impact.
- Cupa este echipată cu plăci de tăiere, dinți frontali și dinți laterali - toate fabricate din oțel foarte rezistent la uzură.
- Lama de buldozer și stabilizatorii auxiliari asigură stabilitatea utilajului.

MENTENANȚĂ UȘOARĂ
- Întreg designul excavatorului XE160W este gândit pentru a asigura o întreținere facilă utilajului. Accesul la toate filtrele se face de la sol.
- Lubrifierea centralizată cu comandă electrică ușurează întreținerea zilnică.
- Balustradele mari și treptele antiderapante de acces fac ca întreținerea compartimentului motorului să fie mai sigură și mai ușoară.
- Este asigurat un sistem global after-sales, cu răspuns rapid. Consultanța tehnică se face în timp real, în timpul operațiunilor de mentenanță.

Machinery

Recent Posts:

Liebherr a prezentat noul său graifer GMM 50-5, destinat celor mai solicitante aplicații din industria de reciclare și manipulare a deșeurilor. Proiectat inteligent, graiferul tip portocală cu cinci gheare nu a fost dezvoltat doar pentru clienți, ci și mai ales în colaborare cu aceștia...


Citeste mai mult

Bazându-se pe succesul încărcătoarelor frontale compacte Cat® M-Series, noile încărcătoare frontale Cat® 906, 907 și 908 de următoarea generație se prezintă cu o cabină a operatorului reproiectată, care valorifică la maximum tehnologiile Cat exclusive ce îm...


Citeste mai mult

Cu instalațiile deplasabile de concasare și sortare din seria NW Rapid™, nu mai este necesar să se facă compromisuri între timp, mobilitate și capacitate de producție și se poate profita de noi oportunități de afaceri. Echipamentele deplasabile sunt concepute special pentru prod...


Citeste mai mult

Valoarea brandului Hyundai constă în promisiunea şi e fortul de a livra mai multă performanţă şi beneficii prin produsele şi serviciile oferite. Cu investiţii masive în calitate şi inginerie inovativă, Hyundai oferă clienţilor săi tehnologie superioară de nivel mondial, sus...


Citeste mai mult