Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Machinery

EXCAVATORUL PE ȘENILE XCMG XE300EN

EXCAVATORUL PE ȘENILE XCMG XE300EN

Excavatorul pe șenile XCMG XE300EN se bazează pe reputația sa din seria anterioară, în ceea ce privește calitatea produsului, fiabilitatea și durabilitatea. Îmbunătățirile aduse asigură reducerea emisiilor și a consumului de combustibil, fără a compromite puterea și crescând în același timp productivitatea. XE300EN oferă cel mai eficient consum de combustibil din clasa sa.

Dacă doriți să vă faceți treaba cu un utilaj de marcă durabil și să fiți susținut de o asistență de neegalat, atunci puteți avea încredere și nu trebuie să căutați mai departe de XE300EN.

FIABILITATE
Cilindri hidraulici, mari și robuști, pentru acționarea brațului principal și balansier, asigură o funcționare lină și puternică. Bolțurile ranforsate, bucșele și bailagurile din polimeri, rezistente la uzură, se potrivesc cu condițiile severe de lucru, susținând cea mai înaltă performanță cu invariabila durabilitate. Componentele majore pentru motor (Cummins), pompa hidraulică principală și supapa principală (Kawasaki), motorul-reductor hidraulic pentru rotirea turelei (Kawasaki), trenul de rulare pe șenile (Doosan) sunt toate produse ale unor mărci de top, ceea ce înseamnă fiabilitate ridicată în această industrie.

PRODUCTIVITATE ȘI EFICIENȚĂ
Puterea de săpare crescută – activarea sistemului de control al puterii crește forța de săpare cu 8,8%, capacitatea de ridicare și forța de tracțiune ridicate, toate se combină pentru performanțe excelente zi de zi. Puternice și de neegalat, forțele de excavare ale cupei (183/198 kN) și brațului (128/138 kN) îmbunătățesc productivitatea și eficiența lui XE300EN și îi oferă capacitatea impresionantă de a îndeplini o varietate de lucrări dificile. Sistemul hidraulic optimizat utilizează puterea motorului mai eficient, maximizând puterea pompei hidraulice și oferind mai mult confort, finețe și precizie de lucru.

SOLUȚII DE SIGURANȚĂ
Cameră video în spate și oglinzi laterale mari, iluminare puternică cu LED, trepte și platforme antiderapante, balustrade pe structura superioară. Cabină ROPS (Roll Over Protective Structure) și OPG (Operator Protective Guard), cu protecții superioare și frontale pentru cabină (ISO 10262).

POLIVALENȚĂ
Sunt disponibile diferite tipuri de brațe, de dimensiuni ale brațelor, configurații cu acoperire foarte lungă pentru a îndeplini în mod eficient orice sarcină, pentru orice aplicați.

ATAȘAMENTE UȘOR DE UTILIZAT
Sunt disponibile standard, linii hidraulice auxiliare cu 1 și 2 c ăi pentru deschiderea și închiderea instrumentelor (cu comandă la pedală și la joystick), împreună cu controlul debitului direct de la panoul de control.

CONFORTABILITATE
Cabina operatorului este una dintre cele mai spațioase de pe piață, cu niveluri reduse de zgomot și vibrații și vizibilitate excelentă. Scaunul operatorului dispune de suspensie pneumatică, încălzire și este complet reglabil, iar aerul condiționat cu control al climatizării este disponibil în echiparea standard.

CONTROLABILITATE
Șapte moduri de lucru și trei moduri de folosire a puterii, control proporțional, monitor color TFT LCD, ușor de utilizat, de 8".

PUTERE RIDICATĂ
Excepțional de puternic (173 kW / 232 CP la 2000 rpm), asigurând un cuplu ridicat la turații reduse, motorul Cummins QSB6.7 este compatibil UE Stage V- tehnologie de reducere catalitică (SCR) combinată cu un catalizator de oxidare (DOC) și recircularea gazelor de eșapament (EGR). Nu este prevăzut un filtru de particule diesel (DPF), deci nici sistem de regenerare asociat, ceea ce asigură motorului un consum mai eficient de combustibil, care în final conduce la reducerea costurilor și reduce impactul asupra mediului.

FILTRARE AVANSATĂ
Cele mai eficiente filtre și decantoare elimină apa, praful și particulele pentru a proteja componentele motorului și instalației hidraulice în mod optim. Totodată, confortul operatorului este menținut la un nivel ridicat.

ÎNTREȚINERE SIMPLĂ ȘI UȘOARĂ
Acces facil la punctele de întreținere și toate agregatele, grație capacelor mari. Informații despre intervalele de întreținere se obțin direct de pe panoul de control.

TREN DE RULARE PE ȘENILE ROBUST
Designul inteligent al șasiului trenului de rulare în formă de X, asigură distribuirea uniformă a masei pe șenile, sporind stabilitatea excavatorului și durabilitatea șenilelor - prin prevenirea daunele provocate de pietre și resturi.CORPORATION ROM-CONS
Calea Lugojului nr.47 A,
Ghiroda, Jud. Timiș
0768.758.695
e-mail: vanzari@crctm.ro
www.crctm.ro

Machinery

Recent Posts:

Producător specializat care activează exclusiv în domeniul furnizării soluţiilor din industria de sortare cu spălare agregate şi recuperare nisip, Terex Washing Systems oferă echipamente mobile şi modulare pentru spălarea şi separarea sorturilor, decontaminări de piatră şi sisteme...


Citeste mai mult

Caterpillar își extinde gama Tilt Rotate System (TRS) – sistem cu rotator basculant, pentru a putea fi utilizate și de mini-excavatoare. Cat®. Sistemul este conceput pentru a economisi timp, ajutând operatorii să manevreze atașamentele în jurul obstacolelor fără a r...


Citeste mai mult

Powerscreen înseamnă lucruri diferite pentru diferiţi oameni. Pentru unii, înseamnă echipamente robuste şi fiabile de concasare şi sortare, proiectate, construite şi susţinute de experţi pasionaţi.Pentru alţii, Powerscreen înseamnă o vastă moştenire de experienţă şi...


Citeste mai mult

Datorită proprietăților unice ale bazaltului local și creșterii cererii, compania RF Sand-Baggerarbeiten und Steingewinnungsgesellschaft GmbH, din Germania, avea nevoie de un concasor primar mobil puternic, care să poată face față provocărilor. Pentru a crește producția, conducerea compa...


Citeste mai mult