Follow us


Aboneaza-te la newsleter

News

Element a obținut certificarea ISO 9001

Element a obținut certificarea ISO 9001

Producătorul de piese de schimb și de uzură pentru echipamente miniere Element a trecut cu succes certificarea conformității cu standardul ISO 9001. Documentul confirmă faptul că activitățile companiei sunt conforme cu standardul internațional și compania lucrează constant pentru îmbunătățirea calității produselor sale.

Element Group a trecut cu succes auditul și a primit certificatul internațional de conformitate cu standardul ISO 9001. Domeniul de aplicare al standardului include proiectarea, dezvoltarea, managementul producției și vânzarea pieselor de schimb, a pieselor de uzură și a consumabilelor pentru echipamente utilizate în minerit, metalurgie, construcții și alte industrii.

De la înființarea sa în 2016 Element s-a dezoltat rapid, crescându-și anual personalul și introducând noi procese pentru îmbunătățirea calității produselor sale, îndreptându-se în același timp spre noi segmente de piață. Din acest motiv compania și-a creat și își îmbunătățește continuu propriul sistem de management al calității (QMS).

Conform politicii de calitate Element, care conturează prevederea de bază a unui QMS, întreaga activitate a companiei se bazează pe o strategie de îmbunătățire continuă și eficientă a proceselor. Strategia se bazează pe o analiză de risc și pe o utilizare eficientă a resurselor. "Construim parteneriate de încredere bazate pe încredere reciprocă și căutăm în mod constant soluții optime care să contribuie la succesul afacerii clienților noștri"se arată în document. 

CEO-ul Element, Marko Salmela, a remarcat că acesta este un pas foarte important pentru companie."Desigur, le putem spune clienților noștri cum monitorizăm calitatea produselor noastre, cum sunt construite procesele noastre, dar acestea vor fi doar cuvinte.Certificatul de conformitate cu cerințele standardului ISO este un document de la un auditor extern care confirmă faptul că lucrăm constant la calitatea produselor noastre. Certificatul ne obligă să respectăm principiile politicii noastre interne de calitate. Anual un auditor va evalua Element pentru a se asigura că nu ne abatem de la cursul stabilit și că ne dezvoltăm continuu conform obiectivelor și promisiunilor noastre față de piață"a spus Salmela.

Certificatul ISO 9001este un document oficial care confirmă faptul că activitățile companiei sunt conforme cu standardul internațional. Sistemul de evaluare al calității ISO este recunoscut la nivel mondial și oferă clienților încredere în calitatea produselor și a serviciilor. Pentru clienți, marca Element este o garanție de încredere a stabilității cu o bună reputație ca furnizor de piese de schimb și de uzură pentru echipamente miniere. Calitatea proceselor de producție și a serviciilor noastre au fost confirmate de compania elvețiană SGS. Eliberarea certificatului confirmă faptul căElement aplică proceduri bine stabilite și le îmbunătățește constant. De asemenea demonstrează faptul că angajații săi sunt conștienți de domeniul lor de responsabilitate și de obiectivele privind calitatea produselor furnizate.

Contactați reprezentatul companiei în România: Florin.Halmajan@element.global, romania@element.global, telefon: 0040 743020281.

 

    

News

Recent Posts:

IVECO, nume de referință în industria vehiculelor comerciale, anunță deschiderea unui nou punct de vânzare și service în orașul Deva, alături de partenerul Dutch Truck Services. Alături de echipa IVECO Romania, Dutch Truck Services și AIC Services, la ceremonia de inaugura...


Citeste mai mult

Evenimentul unde se dezbat și analizează ultimele tendințe în administrarea eficienta a flotelor auto revine cu o noua ediție pe 19 septembrie, la Crowne Plaza Bucharest. Fleet Management Conference va aduce în prim-plan cele mai bune practici pentru creșterea performanțelor flotei...


Citeste mai mult

ATP Trucks Automobile, compania românească producătoare de autovehicule de transport rutier și persoane, anunță livrarea cu succes a primului lot de 10 autobuze electrice ATP Bus către orașul Vișeu de Sus, marcând un moment important în angajamentul către o mobilitate urba...


Citeste mai mult

Podul suspendat de la Brăila, cel mai mare din România și cel mai mare de peste Dunăre, a intrat deja în topul celor mai lungi poduri din Europa, ocupând locul cinci cu o lungime totală de 1974 de metri și fiind al treilea pod suspendat după deschiderea centrală dintre pilon...


Citeste mai mult