Follow us


Aboneaza-te la newsleter

News

Element a obținut certificarea ISO 9001

Element a obținut certificarea ISO 9001

Producătorul de piese de schimb și de uzură pentru echipamente miniere Element a trecut cu succes certificarea conformității cu standardul ISO 9001. Documentul confirmă faptul că activitățile companiei sunt conforme cu standardul internațional și compania lucrează constant pentru îmbunătățirea calității produselor sale.

Element Group a trecut cu succes auditul și a primit certificatul internațional de conformitate cu standardul ISO 9001. Domeniul de aplicare al standardului include proiectarea, dezvoltarea, managementul producției și vânzarea pieselor de schimb, a pieselor de uzură și a consumabilelor pentru echipamente utilizate în minerit, metalurgie, construcții și alte industrii.

De la înființarea sa în 2016 Element s-a dezoltat rapid, crescându-și anual personalul și introducând noi procese pentru îmbunătățirea calității produselor sale, îndreptându-se în același timp spre noi segmente de piață. Din acest motiv compania și-a creat și își îmbunătățește continuu propriul sistem de management al calității (QMS).

Conform politicii de calitate Element, care conturează prevederea de bază a unui QMS, întreaga activitate a companiei se bazează pe o strategie de îmbunătățire continuă și eficientă a proceselor. Strategia se bazează pe o analiză de risc și pe o utilizare eficientă a resurselor. "Construim parteneriate de încredere bazate pe încredere reciprocă și căutăm în mod constant soluții optime care să contribuie la succesul afacerii clienților noștri"se arată în document. 

CEO-ul Element, Marko Salmela, a remarcat că acesta este un pas foarte important pentru companie."Desigur, le putem spune clienților noștri cum monitorizăm calitatea produselor noastre, cum sunt construite procesele noastre, dar acestea vor fi doar cuvinte.Certificatul de conformitate cu cerințele standardului ISO este un document de la un auditor extern care confirmă faptul că lucrăm constant la calitatea produselor noastre. Certificatul ne obligă să respectăm principiile politicii noastre interne de calitate. Anual un auditor va evalua Element pentru a se asigura că nu ne abatem de la cursul stabilit și că ne dezvoltăm continuu conform obiectivelor și promisiunilor noastre față de piață"a spus Salmela.

Certificatul ISO 9001este un document oficial care confirmă faptul că activitățile companiei sunt conforme cu standardul internațional. Sistemul de evaluare al calității ISO este recunoscut la nivel mondial și oferă clienților încredere în calitatea produselor și a serviciilor. Pentru clienți, marca Element este o garanție de încredere a stabilității cu o bună reputație ca furnizor de piese de schimb și de uzură pentru echipamente miniere. Calitatea proceselor de producție și a serviciilor noastre au fost confirmate de compania elvețiană SGS. Eliberarea certificatului confirmă faptul căElement aplică proceduri bine stabilite și le îmbunătățește constant. De asemenea demonstrează faptul că angajații săi sunt conștienți de domeniul lor de responsabilitate și de obiectivele privind calitatea produselor furnizate.

Contactați reprezentatul companiei în România: Florin.Halmajan@element.global, romania@element.global, telefon: 0040 743020281.

 

    

News

Recent Posts:

Marso Targu Mures si Total Trading inaugurează o nouă linie rapid ergonomică pentru service-urile de roţi, la distanţa de 1 an după ce a fost implementat acelaşi concept la punctul de lucru din Bucureşti. În cadrul evenimentului organizat joi, 4 iulie, invitaţi din ţară au avut ocaz...


Citeste mai mult

ATP Trucks Automobile, compania românească recunoscută pentru vehiculele sale utilitare robuste și performante, a lansat noua generație de autotractoare ATP Trucks. Aceste modele de generație a doua sunt proiectate pentru a oferi performanțe superioare, eficiență crescută și confort ...


Citeste mai mult

Hillhead s-a desfăşurat în perioada 25 – 27 iunie în UK în zona Buxton, la 3 ore de mers cu maşina înspre nord-vest de Londra. Hillhead este un târg anual care se desfăşoară într-o carieră dezafectată şi se afla anul acesta la a 42-a ediţie. După ...


Citeste mai mult

Agora Robotics, companie deep tech și pionier în domeniul roboticii, creată în România de specialiști în cercetare și dezvoltare în domeniul tehnologiei, a lansat Sweep – primul robot autonom dezvoltat și produs în România. Sweep este un robot ind...


Citeste mai mult