Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Machinery

Excavatoarele Sunward, în armonie cu așteptările clienților din România

Excavatoarele Sunward, în armonie cu așteptările clienților din România

Șantierele din România necesită utilaje fiabile, dure și manevrabile, pe care să te poți baza indiferent de situație. Nu este deloc ușor de găsit un excavator care să întrunească toate aceste condiții, mai ales la un bun raport calitate-preț. Compania Sunward s-a remarcat la nivel global pentru că produce o gamă largă de excavatoare care întrunesc 4 calități esențiale: ușurință în operare, mentenanță facilă, versatilitate și rezistență.
În cele ce urmează, vă vom prezenta X dintre cele mai apreciate excavatoare Sunward de către clienți din toată lumea. De la cel mai mic până la cel mai mare!

Miniexcavatorul Sunward SWE 25 UF are o greutate de 2.650 de kilograme și este dotat cu un motor de 20 de cai putere. Motorul poartă semnătura producătorului japonez Yanmar, este silențios și emite un grad redus de vibrații, ceea ce îl face foarte popular în rândul celor care preferă gama de echipamentele compacte. Componentele principale ale miniexcavatorului Sunward SWE 25 UF sunt ușor de accesat și, de asemenea, ușor de întreținut. Acest utilaj este deosebit de ușor de manevrat și de manipulat, ceea ce înseamnă că este ușor de folosit și, totodată, ușor de transportat.
Interiorul este spațios și îi oferă operatorului tot ce are nevoie pentru a-și duce misiunea la îndeplinire. Cabina este generoasă, iar câmpul vizual larg este asigurat de parbrizul de mari dimensiuni. În plus, scaunul este prevăzut cu un sistem performant de atenuare a șocurilor, care îi garantează operatorului un confort sporit. Iar sistemul audio, suportul pentru pahare și lumina ambientală asigură o experiență plăcută de operare.
Operarea miniexcavatorului Sunward SWE 25 UF este facilă și datorită comenzilor simple și la obiect. Comutatoarele urmează tiparul standard și sunt ușor de folosit, iar utilajul este prevăzut cu un monitor performant de control. Acesta afișează informații diverse, între care temperatura lichidului de răcire, presiunea uleiului, nivelul combustibilului, orele de lucru, starea motorului, precum și un sistem de avertizare în caz de supraîncălzire.Midiexcavatorul Sunward SWE 60 UF este un utilaj robust și eficient, care se remarcă datorită dimensiunilor sale compacte și forței impresionante de muncă. Toate acestea, pe lângă fiabilitate și un raport corect calitate-preț. Brațul ajunge la o înălțime maximă de 561 de centimetri, are o alonjă de 623 de centimetri, iar adâncimea maximă de săpare este de 371 de centimetri. Midiexcavatorul Sunward SWE 60 UF este prevăzut cu o lamă care poate fi ridicată la 455 de milimetri și poate coborî la 415 milimetri. Cupa standard de excavare are o capacitate de 0,18 metri cubi, dar poate fi înlocuită cu una de 0,26 metri cubi.
Datorită rotației cabinei la 360 de grade fără ca aceasta să depășească amprenta la sol a utilajului, Sunward SWE 60 UF se dovedește a fi de un real ajutor în spațiile greu accesibile, unde sunteți obligat să faceți multe manevre. Alături de pivotarea facilă a brațului, operarea midiexcavatorului Sunward SWE 60 UF reprezintă o reală plăcere pentru orice operator. Sistemul hidraulic suplimentar și cupla rapidă completează suita de avantaje pe care vi le oferă acest utilaj performant.
În ceea ce privește comenzile de bord, acestea sunt intuitive și ușor de folosit. Cele două joystick-uri ergonomice vă fac munca mai ușoară și facilitează operarea utilajului. Midiexcavatorul Sunward SWE 60 UF este dotat cu un ecran tactil de mari dimensiuni, pe care sunt afișate informațiile esențiale pentru bunul mers al utilajului. Scaunul operatorului este unul deosebit de confortabil - pentru că este prevăzut cu tetieră și cotiere - și poate fi reglat în funcție de preferințele ocupantului.Midiexcavatorul Sunward SWE 90 UF este un utilaj eficient și rezistent, creat parcă special pentru șantierele din țara noastră. Este echipat cu un puternic motor Yanmar, de 62 de cai putere, care respectă standardele de emisii Euro 5. Asta înseamnă că motorul Yanmar Stage V este prietenos atât cu mediul înconjurător, cât și economic în ceea ce privește consumul de carburant. Compania japoneză Yanmar a fost fondată în anul 1912, așa că vă puteți baza pe acest motor fiabil.
Cabina midiexcavatorului Sunward SWE 90 UF este confortabilă și spațioasă și îi oferă ocupantului o vizibilitate excelentă. Scaunul operatorului este ergonomic și beneficiază de suspensie reglabilă, pentru ajustarea acestuia în funcție de înălțimea și greutatea ocupantului. Să nu uităm de cele două joystick-uri performante, care vă oferă un control de neegalat asupra întregului utilaj și un maxim confort în operare. Totodată, în interior, vă întâmpină un display de mari dimensiuni, pe care sunt afișate informații care să vă facă viața mai ușoară.
Rotația cabinei de-abia dacă depășește amprenta la sol a utilajului, ceea ce face ca midiexcavatorul Sunward SWE 90 UF să fie ideal pentru lucrul în zone înguste. Obțineți, astfel, confort în operare și o productivitate crescută a muncii. Un aspect deloc de neglijat este accesibilitatea și designul inovator al midiexcavatorului Sunward SWE 90 UF. Accesul la componentele acestui utilaj se face foarte ușor, datorită elementelor cu deschidere largă, ceea ce vă permite o mentenanță fără bătăi de cap.Excavatorul Sunward SWE 215 F este un utilaj robust, rezistent și puternic. Sunward SWE 215 F a fost creat pentru a rezista cu brio trecerii timpului și pentru face față celor mai solicitante sarcini. Acest excavator prezintă siguranță în funcționare și ușurință în manevrare, totul la un excelent raport calitate-preț. Sunward SWE 215 F punctează și la capitolul confort în operare, grație spațiului interior generos și comenzilor intuitive.
Sunward SWE 215 F este utilajul optim pentru efectuarea de săpături sau demolări, precum și pentru manipularea materialelor grele sau voluminoase. Sunward SWE 215 F cântărește 21,8 tone și este echipat cu un motor Cummins de 173 de cai putere. Adâncimea maximă de săpare a acestui colos industrial este de 6.750 de milimetri, iar cupa de excavare ajunge la o înălțime de lucru de 9.750 de milimetri. Așadar, caracteristici demne de un lider al clasei sale.
Excavatorul Sunward SWE 215 F a fost creat în spiritul productivității și rezistenței crescute, indiferent de situație. Acest utilaj vă oferă performanțele de care aveți nevoie într-un mediu de lucru ostil, costuri mici de întreținere și confort în utilizare. Consumul de combustibil este unul redus, mai ales în raport cu rezultatele generate. Totodată, când vine vorba de îngrijire, Sunward SWE 215 F este un etalon în materie de accesibilitate și mentenanță facilă.Excavatorul Sunward SWE 365 F este, fără urmă de îndoială, un colos care își are locul la categoria grea, dacă te uiți la puterea pe care o produce acesta, la felul în care este construit și la componentele sale. Deosebit de importante sunt modul în care se manevrează, confortul în operare și gradul de productivitate pe care îl asigură. Cu o greutate operațională de 36 de tone și un motor de 338 de cai putere, puteți fi sigur că Sunward SWE 365 F va îndeplini cu succes orice sarcină pe șantier, oricât de solicitantă ar fi aceasta. Excavatorul Sunward SWE 365 F este ideal pentru construcțiile rezidențiale, decopertări și o gamă largă de lucrări de infrastructură.
În construcția excavatorului Sunward SWE 365 F, intră unele dintre cele mai performante subansambluri de pe piață. Motorul american Cummins și pompa hidraulică japoneză Kawasaki sunt doar câteva exemple. Sunward SWE 365 F este dotat standard cu o cupă de 1,6 metri cubi, care ajunge la o adâncime de excavare de 7.465 de milimetri. Adâncimea impresionantă de săpare nu este o surpriză, dacă luăm în calcul că Sunward SWE 365 F are o lungime de 11.330 de milimetri cu brațul extins, lățimea de 2.960 de milimetri și înălțimea de 3.400 de milimetri.
Sunward SWE 365 F este un excavator de forță, ideal pentru sarcinile cele mai solicitante: săpături adânci sau încărcături mari. Fie că încărcați sau descărcați materiale de construcții, Sunward SWE 365 F își va face treaba cu brio. Prin urmare, renumele de „colos industrial” este pe drept atribuit. Totuși, acest gigant poate fi îmblânzit cu ușurință, dacă luăm în calcul modul facil și prietenos de operare.Compania Sunward Intelligent Equipment Group este pe locul 31 în clasamentul mondial al producătorilor de utilaje de construcții, renumitul Yellow Table. Sunward s-a impus rapid pe piața din Europa și a vândut aici peste 15.000 de utilaje, un aspect care denotă încrederea și siguranța pe care o au clienții europeni în acest brand. Sunward pune un accent deosebit pe calitatea motoarelor montate pe utilajele sale. Ca urmare, fabricantul asiatic își dotează utilajele cu motoare ale unor producători consacrați: Yanmar (Japonia), Kubota (Japonia), Cummins (Statele Unite ale Americii).
Sunward este producătorul din China care le furnizează clienților săi din Europa cel mai mare număr de utilaje dotate cu motoare Stage V. Acest aspect reprezintă un real avantaj, în contextul noilor prevederi în materie de clasă de emisii. Legislația europeană este tot mai strictă și au fost impuse noi limitări în ceea ce privește emisiile de noxe și dioxid de carbon produse de motoarele utilajelor. Astfel, Sunward este alegerea firească pentru orice client care respectă normele în vigoare și, totodată, protejează mediul înconjurător.
Excavatoarele Sunward sunt importate direct de către UTILBEN, companie aflată în topul vânzărilor de utilaje în România. UTILBEN are o experiență de 16 ani în domeniul furnizării de echipamente fiabile, timp în care a stabilit relații solide cu peste 500 de parteneri din întreaga lume. Oferta de utilaje și atașamente agricole și de construcții cuprinde peste 30.000 de produse, pe care le găsiți pe site-ul www.utilben.ro.
Prin colaborarea cu UTILBEN, aveți parte de beneficii unice la achiziționarea unui excavator Sunward. Garanție de până la 3 ani, condiții avantajoase de finanțare, livrare rapidă din stoc, piese de schimb și service profesionist în maximum 48 de ore.
Beneficiile achiziției unui excavator Sunward:

  • Garanție extinsă de până la 3 ani
  • Livrare rapidă din stoc
  • Finanțare în 48 de ore și dobândă preferențială
  • Service cu acoperire națională
  • Intervenție service în maximum 48 de ore
  • Stoc de piese cu livrare rapidă
  • Stoc de atașamente cu livrare rapidă
  • Închiriere utilaje cu posibilitate de achiziție
  • Buyback pentru utilajele Sunward achiziționate de la UTILBEN


UTILBEN, garanția utilajelor fiabile!
Adresă: Bulevardul Muncii, nr. 36, Cluj-Napoca
Telefon: 0733 040 000
Email: contact@utilben.ro
Website: www.utilben.ro

Machinery

Recent Posts:

Alegerea unui tocător de crengi nu este o sarcină ușoară, mai ales pentru că oferta este destul de vastă în acest sector. Trebuie să luați în calcul forța și viteza de tocare a materialului lemnos, ușurința în operare și rezistența la uzură. Forst este un tocător de...


Citeste mai mult

Excavatoarele CASE au fost întotdeauna foarte apreciate pentru fiabilitatea lor excelentă, cea mai bună potrivire din sector între viteză și controlabilitate, confort optim și consum foarte scăzut de combustibil. Lansate în UE la începutul lunii martie 2023 și în...


Citeste mai mult

Stewart Gregory, director comercial la compania FAUN-Zoeller (FZ UK), prezintă argumentele pro pentru echipamentul Rotopress. Din interviurile revistei britanice LAPV (Local Authority Plant & Vehicles).Text: Ing. Valeriu BEZDEDEANUEchipamentul Rotopress de colectare a deșeurilor produs de comp...


Citeste mai mult

Toți antreprenorii doresc să-și maximizeze profiturile într-un mod durabil. Pentru producătorii de agregate, provocarea cheie este de a minimiza cheltuielile și de a maximiza producția la cel mai mic cost posibil pe tona de agregate produsă. Dar care sunt toate aceste provocări de prod...


Citeste mai mult