Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Industry

Excavatoarele și finisoarele de asphalt Sumitomo - Nr. 1 în Japonia

Excavatoarele și finisoarele de asphalt Sumitomo - Nr. 1 în Japonia

Conceput în secolul 17 și cu o istorie de peste 400 de ani, Sumitomo a dezvoltat mai multe sub-companii de succes, printre care și Sumitomo Heavy Industries.

Înființată în anul 1888 cu scopul confecționării și reparării utilajelor, Sumitomo Heavy Industries s-a dezvoltat mai întâi în Japonia, țara sa de origine, pentru a facilita colectarea cuprului din minele Besshi. Sumitomo Construction Machinery, sub-divizie a grupului Sumitomo Heavy Industries, a preluat în responsabilitate sectorul producției și al întreținerii utilajelor, aplicând cu rigurozitate experiența acumulată, dar păstrând tradiția SUMITOMO: producerea și livrarea utilajelor de construcții calitative.

Utilajele SUMITOMO sunt recunoscute și apreciate atât la nivel național cât și internațional datorită îmbinării productivitații ridicate cu performanțele de economisire a energiei, reușind astfel o reducere majoră a impactului negativ asupra mediului.

De asemenea, fiind o prioritate în planul de producție, Sumitomo adaugă utilajelor sisteme de control a zonei de lucru (FVM - field view monitor), care monitorizeaza împrejurimile permanent. Aceste dispozitive au fost dezvoltate constant, încă de la lansarea lor, și au fost unul dintre punctele care au captat atenția în industrie. Datorită conceptelor unice de proiectare, precum cele aferente finisoarelor de asfalt, a excavatoarelor de mari dimensiuni, între 8 și 80 tone, și diferitelor alte echipamente, SUMITOMO satisface o gamă largă de nevoi ale pieței, fiind utilizate în cariere, minerit, infrastructură, porturi, construcții civile, agricultură.

Proiectat în Japonia
Renumele produselor proiectate și fabricate în Japonia este demonstrat prin calitatea superioară în comparație cu piața existentă, acest lucru fiind îndeosebi pentru produsele industriale. Așadar, nici pentru excavatoarele hidraulice SUMITOMO nu se face excepție, deoarece viziunile și nevoile utilizatorilor vor fi complet integrate în lucrările de proiectare care implică: componentele cheie, ingineria de fabricație și asigurarea calității produsului în fabrică.

Diversele utilaje SUMITOMO sunt concepute astăzi pentru a îndeplini solicitările utilizatorilor la nivel mondial, respectând cu promptitudine conceptele proprii Sumitomo: Performanța, Fiabilitatea și Eficiența consumului de combustibil.

Durabilitate și întreținere
Fiabilitatea și longevitatea sunt aspecte esențiale în cresterea performantelor excavatoarului dumneavoastră. Capacitățile utijalelor SUMITOMO au fost amplificate prin îmbunatățirea sustenabilității și a capacității de răcire a circuitelor.

Motor și sistemul hidraulic
Noile generații de motoare ISUZU și sisteme hidraulice se dovedesc a fi net superioare atât modelelor precedente, cât și față de multe alte modele din această clasă, datorită consumului redus de combustibil cu 7%, fiind cel mai mic consum per tonă de material excavat.

Siguranța și confortul operatorului
Cabina este construită astfel ca operatorul să se simtă confortabil, în siguranță și să aibă o vedere clară asupra câmpului de lucru din șantier. Totodată, sunt aplicate normele de protecție împotriva răsturnării (ROPS/FOPS), iar scaunul utilizatorului este prevăzut cu suspensii pentru prevenirea mișcărilor bruște.

Modelele SUMITOMO comercializate de MEM IMPEX SRL, firmă consacrată pentru importul utilajelor Japoneze YANMAR.

Excavatoare mari - SUMITOMO

SH130-7 (13.800 kg)
Concepute pentru a funcționa eficient până și în cele mai dificile condiții de lucru, excavatoarele SH130-7 sunt soluția perfecta pentru proiectul dumneavoastră de construcții. Cu motorul puternic și ecologic excavatorul are are un consum redus de combustibil.

SH 145x-7 (15.100 kg)
Excavatoarele SUMITOMO din seria SH145X-7 sunt destinate pentru zonele înguste și șantierele urbane. Datorită design-ului ergonomic, coada scurtă de tip SR și structura compactă, SH145X-7 este aliatul perfect în proiecte de: excavări, lucrări agricole, grădinărit, silvicultură și lucrări de infrastructură.

SH210-7 (22.200 kg) Datorită designului excelent al excavatoarelor SH210-7, operatorii pot acționa eficient în orice tip de șantier. Diferențiindu-se prin capacitatea și viteza mare, excavatoarele din seria SH210-7 demonstrează performanțe ridicate pe soluri dificile cu ajutorul sistemelor de rulare robuste.

SH360LC-7 (38.100 kg)

Excavatoarele din seria SH360LC-7 se evidențiază prin capacitatea mare a cupei, forța de excavare și viteza lor. Având costuri de întreținere reduse, excavatoarele prezintă un avantaj major față de concurenții cu același tonaj.Finisor Sumitomo:
HA60C-11

Singurul finisor din lume cu grinda extensibilă hidraulic de la 2,3 la 6 m, fără extensie adaugată adițional. Noua generație Sumitomo HA60-11 este rezultatul a peste 60 de ani de perfecționare și îndeplinește cele mai recente standarde de emisii UE - Stage V. Finisoarele SUMITOMO sunt proiectate cu 3 scopuri în minte: usor de utilizat, sustenabile si eco-friendly, fiabile.
"Prin intermediul implicării noastre constante și a viziunii clare, îmbunătățim societatea și pe toți cei din ea cu empatie. În vederea realizării acestui obiectiv al grupului Sumitomo Heavy Industries, noi, cei de la Sumitomo Construction Machinery, ne străduim să dezvoltăm și să producem utilaje de construcții care să fie compatibile cu ultimele generații de sisteme informative (TIC), cât mai automatizate și cu sisteme electrice performante. De asemenea, reducem emisiile de CO2 (dioxid de carbon) în procesele de producție și diminuăm cantitatea totală de deșeuri. Continuând să reducem impactul negativ asupra mediului și îmbunătățind eficiența muncii în vederea creșterii productivității și siguranței, contribuim la crearea unei societăți mai prospere și mai sustenabile, în care oamenii pot trăi liniștiți." - Mitsuhashi Isamu, Președinte și director general Sumitomo Construction Machinery Co., Ltd.

Industry

Recent Posts:

GENCO’93 a participat pentru al doilea an consecutiv la târgul - festival de utilaje și tehnologii pentru construcții CoBuild 2024, desfășurat în perioada 16-18 mai 2024, la Ciugud, Județul Alba. CoBuild este principalul eveniment dedicat sectorului utilajelor și tehnologiil...


Citeste mai mult

Grupul CTE a organizat în luna Mai Ziua Porților Deschise eveniment dedicat prezentării celor mai noi utilaje pentru construcții, reciclare, sortare, salubritate, semiremorci noi și uzate, trailere, precum și a serviciilor de carosare, service și piese de schimb. În cadrul evenime...


Citeste mai mult

În era construcțiilor inteligente, buldoexcavatoarele moderne de la JCB se remarcă prin inovație și fiabilitate. Aceste utilaje, dotate cu tehnologie de ultimă generație și caracteristici avansate, transformă modul în care sunt realizate lucrările pe șantier. De la eficiența c...


Citeste mai mult

Cu o tradiţie de peste 28 de ani, AIC Trucks dezvoltă permanent serviciile integrate pe care le oferă,bdovedind că este permanent aproape de client, reușind nu numai să asigure servicii de calitate de vânzare camioane noi sau uzate, respectiv de întreţinere și reparaţii, dar și...


Citeste mai mult