Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Industry

Ford Trucks, partenerul pe care poţi conta

Ford Trucks, partenerul pe care poţi conta

Ford Trucks rămâne în topul preferinţelor clienţilor din segmentul de construcţii, cu o gamă performantă de produse specializate industriei dar şi de s ervicii integrate care aduc plus valoare adăugată aferente procesului de vânzare.

Compania Cefin Trucks activează de 25 de ani în sectorul auto, ca furnizor de produse și servicii integrate pentru lumea transportatorilor profesioniști, fiind cunoscută ca unul dintre cei mai mari distribuitori de vehicule comerciale din România. Începând cu anul 2017, Cefin Trucks a fost numit unicul importator și distribuitor în România al Ford Trucks.

În anul 2022, Ford Trucks atinge pragul de 3000 de unități vândute în România, urmând
să seteze un nou obiectiv de creștere în acest sens. Păstrează poziția de lider în segmentul de construcții, în cel al vehiculelor specializate și defineşte obiective noi pentru creștere în cota de piață pentru segmentul reprezentat de F-Max.

Acest obiectiv și multe altele sunt posibile datorită implementării unei strategii complexe și a unei viziuni pe termen lung, care are la bază nevoile clienților, din zona de achiziții, servicii after sales din România și internațional, servicii financiare și informațiile despre flotă (localizare, gestiune transport, stil de condus, consum, tahograf etc.). Extinderea rețelei de service este una dintre priorități. Rețeaua națională deține 23 de centre în acest moment,din care opt proprii, restul reprezintă rețeaua de parteneri.

CAMIOANE PENTRU CONSTRUCȚII FORD TRUCKS

Puterea adevărată, stabilitatea în toate condițiile și consumul redus de combustibil sunt caracteristicile care transformă camioanele pentru construcții Ford Trucks în partenerul pe care puteți conta. Consumul redus de combustibil, sistemul puternic de frânare a motorului și durabilitatea extremă în toate condițiile de încărcare vin să depășească exigențele clienților noștri, iar cabina ergonomică reînnoită sporește confortul și randamentul șoferului.

Durabilitatea este ADN-ul Seriei Gamei de Vehicule pentru Construcții Ford Trucks. Toate vehiculele de construcții Ford Trucks au fost concepute și testate pentru șantiere de construcții dificile. Șasiul lor consolidat, le definește ca unul dintre cei mai buni jucători pentru terenurile de excavare dificilă. Șasiul puternic și diferitele variante de axe asigură performanță în orice situație iar sistemul de suspensie facilitează și oferă siguranța condusului pe orice tip de teren

CONFORTUL PE CARE ÎL MERITAȚI, ÎN ECHIPAREA STANDARD

Funcționalitatea întâlnește estetica în cazul vehiculelor pentru construcții Ford Trucks, asigurând o călătorie confortabilă pentru cei care transportă o încărcătură mare. În timp ce motorul puternic depășește obstacolele provocatoare unul câte unul, un mediu total ergonomic asigură confortul în interiorul cabinei. Bucurați-vă de confortul cabinei extinse, în timp ce aerul condiționat standard și sistemul de ventilație mențin temperatura ideală pentru dumneavoastră. Scaunele confortabile sunt esențiale pentru o călătorie plăcută, în timp ce scaunul șoferului, încălzit, cu suspensie pneumatică, menține confortul optim de conducere tot drumul.

Volanul ajustabil pe ambele direcții poate fi ușor reglat pentru toți șoferii. Toate caracteristicile pot fi ușor de controlat, datorită tabloului de bord ergonomic. Vehiculele pentru construcții Ford Trucks vă oferă soluții flexible pentru diverse proiecte, datorită opțiunii de transmisie automată cu diferite moduri de utilizare pentru șosea și teren.

TRANSMISIE AUTOMATĂ

Transmisia automată în 12 trepte este furnizată ca opțional pentru vehiculele de 420 CP. Sistemul selectează în mod automat viteza adecvată pentru fiecare situație și oferă confortul vitezei.

AER CONDIȚIONAT

Sistemul de aer condiționat îmbunătățit, furnizat ca o caracteristică standard, menține temperatura ideală a cabinei în orice condiții meteo.

CONSOLĂ FRONTALĂ ERGONOMICĂ

Consola frontală ergonomică asigură un control absolut al tuturor caracteristicilor vehiculului cu un câmp vizual excelent.

TABLOU ȘI COMPUTER DE BORD

Accesați toate informațiile de care aveți nevoie în timp ce conduceți, deoarece tabloul de bord electronic și computerul de bord sunt luminate de îndată ce porniți contactul. Computerul de bord afișează date importante de la nivelul de Adblue la consumul de combustibil instantaneu, și de la informații legate de viteză la orele de funcționare a motorului.


Industry

Recent Posts:

PARTENER MAJOR PENTRU INDUSTRIA ENERGETICĂ Societatea PESADO Transport a îndeplinit recent dificila sarcina de a livra un compresor de gaz de 218 tone de la Veracruz la rafinăria Miguel Hidalgo din Tula.  Situată în statul Hidalgo, rafinăria este în curs de renovare și e...


Citeste mai mult

Atragerea și păstrarea clienților are un impact direct asupra profitabilității. O afacere îndreptată spre clienți ajută compania să păstreze clienții și să genereze venituri repetate. Succesul în păstrarea clienților înseamnă mai mult decât să le oferi acesto...


Citeste mai mult

Începând cu 1 martie, mateco România are un nou CEO, Dl. Anthony Pille originar din Belgia. Cu o experiență profesională internațională de peste 12 ani în busine ss management și planificare strategică și organizațională corporativă, Dl. Pille preia conducerea mate...


Citeste mai mult

Cu unitățile MB Crusher aplicate la excavator, deșeurile provenite din extracție și de prelucrare, revin la ciclul de producție.Intreținerea drumurilor în cariere, ca în toate locațiile îndepărtate și greu accesibile, este adesea costisitoare, laborioasă și consumatoare...


Citeste mai mult