Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Machinery

Forst ST6P, un tocător de crengi performant și rezistent

Forst ST6P, un tocător de crengi performant și rezistent

Aveți nevoie de un tocător de crengi pentru eliminarea resturilor lemnoase? Sau pentru lucrări peisagistice, defrișări și toaletări? Căutați un echipament robust și eficient? Atunci Forst ST6P este răspunsul căutărilor dumneavoastră! Fabricate în Anglia, tocătoarele Forst au devenit rapid un simbol al calității și fiabilității pe termen lung. Ca dovadă, compania producătoare Redwood Global este cel mai important furnizor de tocătoare de crengi din Europa!
Forst ST6P este un echipament ideal pentru întreținerea spațiilor verzi și pentru orice activități care au legătură cu domeniul forestier. Forst ST6P nu trebuie să lipsească din arsenalul firmelor de peisagistică, arboricultorilor sau municipalităților responsabile de întreținerea domeniului public. Forst ST6P mărunțește lemnul și vegetația într-un timp record, iar tocătura obținută poate fi utilizată în scop decorativ, ca material combustibil sau compost.

Forst ST6P este un tocător tractabil, dotat cu un motor pe benzină, de 37 de cai putere, și un rezervor cu o capacitate de 30 de litri. Greutatea acestui echipament este de 750 de kilograme, ceea ce însemnă că poate fi remorcat și dacă dețineți doar un permis de conducere categoria B. Forst ST6P are o lungime de 3.350 de milimetri, lățimea de 1.335 de milimetri și înălțimea de 2.280 de milimetri, cu evacuarea deschisă. Puteți introduce o gamă largă de material vegetal și lemnos, datorită deschiderii largi de alimentare, de 150 pe 200 de milimetri.

Tocătorul ST6P este echipat cu un motor Vanguard, companie americană cu o experiență de 36 de ani în domeniu. Acest motor este mai ușor decât unul diesel și asigură o putere mai mare, performanțe de top și o viteză ridicată de tocare. În plus, această motorizare vă asigură un consum redus de combustibil. Capota este fabricată din fibră de sticlă, ceea ce se traduce în rezistență, elasticitate și greutate redusă. Totodată, deschiderea largă a capotei vă asigură o mentenanță fără griji și un acces facil la componente.

Sistemul Auto Intelligence reglează automat viteza de tocare și de procesare a materialului lemnos, în funcție de dimensiunea setată pentru tocătura rezultată. Bucățile de lemn evacuate pot fi cuprinse între 7 și 70 de milimetri. Cuva de încărcare este prevăzută cu 4 butoane tactile, de mari dimensiuni, rezistente la apă și vibrații. Cu ajutorul acestora, veți avea un control optim asupra muncii dumneavoastră.
Gresarea tocătorului Forst ST6P este o activitate de rutină pe care o veți face cu plăcere, pentru că toate punctele de ungere se află într-un singur loc. Astfel, aveți certitudinea că nu ați ratat niciun punct de gresare și utilajul va funcționa la parametri maximi.

Dacă acest echipament v-a convins, tot ce trebuie să faceți este să contactați compania UTILBEN, care este dealer autorizat al tocătoarelor Forst. Primiți 3 ani garanție, suport pe partea de piese și service, precum și livrare rapidă. Tocătoarele Forst sunt dotate cu motoare Stage V, ceea ce le face perfecte pentru piața din România, întrucât sunt în conformitate cu reglementările europene în ceea ce privește emisiile poluante.

UTILBEN, garanția utilajelor fiabile!
Adresă: Bulevardul Muncii, nr. 36, Cluj-Napoca
Telefon: 0733 040 000
Email: contact@utilben.ro
Website: www.utilben.ro

Machinery

Recent Posts:

Liebherr a prezentat noul său graifer GMM 50-5, destinat celor mai solicitante aplicații din industria de reciclare și manipulare a deșeurilor. Proiectat inteligent, graiferul tip portocală cu cinci gheare nu a fost dezvoltat doar pentru clienți, ci și mai ales în colaborare cu aceștia...


Citeste mai mult

Bazându-se pe succesul încărcătoarelor frontale compacte Cat® M-Series, noile încărcătoare frontale Cat® 906, 907 și 908 de următoarea generație se prezintă cu o cabină a operatorului reproiectată, care valorifică la maximum tehnologiile Cat exclusive ce îm...


Citeste mai mult

Cu instalațiile deplasabile de concasare și sortare din seria NW Rapid™, nu mai este necesar să se facă compromisuri între timp, mobilitate și capacitate de producție și se poate profita de noi oportunități de afaceri. Echipamentele deplasabile sunt concepute special pentru prod...


Citeste mai mult

Valoarea brandului Hyundai constă în promisiunea şi e fortul de a livra mai multă performanţă şi beneficii prin produsele şi serviciile oferite. Cu investiţii masive în calitate şi inginerie inovativă, Hyundai oferă clienţilor săi tehnologie superioară de nivel mondial, sus...


Citeste mai mult