Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Machinery

Forst ST6P, un tocător de crengi performant și rezistent

Forst ST6P, un tocător de crengi performant și rezistent

Aveți nevoie de un tocător de crengi pentru eliminarea resturilor lemnoase? Sau pentru lucrări peisagistice, defrișări și toaletări? Căutați un echipament robust și eficient? Atunci Forst ST6P este răspunsul căutărilor dumneavoastră! Fabricate în Anglia, tocătoarele Forst au devenit rapid un simbol al calității și fiabilității pe termen lung. Ca dovadă, compania producătoare Redwood Global este cel mai important furnizor de tocătoare de crengi din Europa!
Forst ST6P este un echipament ideal pentru întreținerea spațiilor verzi și pentru orice activități care au legătură cu domeniul forestier. Forst ST6P nu trebuie să lipsească din arsenalul firmelor de peisagistică, arboricultorilor sau municipalităților responsabile de întreținerea domeniului public. Forst ST6P mărunțește lemnul și vegetația într-un timp record, iar tocătura obținută poate fi utilizată în scop decorativ, ca material combustibil sau compost.

Forst ST6P este un tocător tractabil, dotat cu un motor pe benzină, de 37 de cai putere, și un rezervor cu o capacitate de 30 de litri. Greutatea acestui echipament este de 750 de kilograme, ceea ce însemnă că poate fi remorcat și dacă dețineți doar un permis de conducere categoria B. Forst ST6P are o lungime de 3.350 de milimetri, lățimea de 1.335 de milimetri și înălțimea de 2.280 de milimetri, cu evacuarea deschisă. Puteți introduce o gamă largă de material vegetal și lemnos, datorită deschiderii largi de alimentare, de 150 pe 200 de milimetri.

Tocătorul ST6P este echipat cu un motor Vanguard, companie americană cu o experiență de 36 de ani în domeniu. Acest motor este mai ușor decât unul diesel și asigură o putere mai mare, performanțe de top și o viteză ridicată de tocare. În plus, această motorizare vă asigură un consum redus de combustibil. Capota este fabricată din fibră de sticlă, ceea ce se traduce în rezistență, elasticitate și greutate redusă. Totodată, deschiderea largă a capotei vă asigură o mentenanță fără griji și un acces facil la componente.

Sistemul Auto Intelligence reglează automat viteza de tocare și de procesare a materialului lemnos, în funcție de dimensiunea setată pentru tocătura rezultată. Bucățile de lemn evacuate pot fi cuprinse între 7 și 70 de milimetri. Cuva de încărcare este prevăzută cu 4 butoane tactile, de mari dimensiuni, rezistente la apă și vibrații. Cu ajutorul acestora, veți avea un control optim asupra muncii dumneavoastră.
Gresarea tocătorului Forst ST6P este o activitate de rutină pe care o veți face cu plăcere, pentru că toate punctele de ungere se află într-un singur loc. Astfel, aveți certitudinea că nu ați ratat niciun punct de gresare și utilajul va funcționa la parametri maximi.

Dacă acest echipament v-a convins, tot ce trebuie să faceți este să contactați compania UTILBEN, care este dealer autorizat al tocătoarelor Forst. Primiți 3 ani garanție, suport pe partea de piese și service, precum și livrare rapidă. Tocătoarele Forst sunt dotate cu motoare Stage V, ceea ce le face perfecte pentru piața din România, întrucât sunt în conformitate cu reglementările europene în ceea ce privește emisiile poluante.

UTILBEN, garanția utilajelor fiabile!
Adresă: Bulevardul Muncii, nr. 36, Cluj-Napoca
Telefon: 0733 040 000
Email: contact@utilben.ro
Website: www.utilben.ro

Machinery

Recent Posts:

Keestrack are o reputație solidă în ceea ce privește echipamentele inovatoare și eficiente din punct de vedere al costurilor, fiind într-o căutare continuă a celor mai bune performanțe la cel mai mic cost pe tonă produsă.Producătorul de echipamente mobile de concasare și sorta...


Citeste mai mult

În lume, milioane de kilometri de drumuri poartă semnătura BOMAG. Timp de peste 60 de ani, istoria companiei BOMAG a fost sinonimă cu istoria construcției de drumuri. Cu know-how-ul acumulat, BOMAG a stabilit ritmul pentru întreaga industrie de infrastructură rutieră.Societatea Gen...


Citeste mai mult

Compania FPM.BV continuă să-și consolideze poziția în domeniul utilajelor industriale, extinzându-și portofoliul pentru a răspunde cererii crescute din domeniul construcțiilor și al agriculturii. Cu o experiență de peste 19 ani în industrie și un angajament ferm față d...


Citeste mai mult

Compania Keohane Readymix din comitatul irlandez Cork, este o afacere de familie ce se desfășoară de-a lungul a trei generații. Compania s-a dezvoltat rapid fiind astăzi un furnizor prosper de beton gata de amestec, blocuri de beton, agregate și nisip. Toate materialele de construcție sunt pr...


Citeste mai mult