Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Machinery

GRUPUL WIRTGEN A PREZENTAT LA BAUMA 2022 PESTE 90 DE EXPONATE ȘI 37 DE PREMIERE MONDIALE

GRUPUL WIRTGEN A PREZENTAT LA BAUMA 2022 PESTE 90 DE EXPONATE ȘI 37 DE PREMIERE MONDIALE


Grupul Wirtgen și-a demonstrat din nou puterea imensă de inovare la München, prezentând soluții de pionierat durabile pentru construcția de drumuri, pe un spațiu expozițional de 13 000 metri pătrați. Împreună cu John Deere, Grupul Wirtgen a fost al doilea cel mai mare expozant de la salon, confirmânduși astfel titlul de motor al inovației în acest sector industrial. Motto-ul comun al prezenței lor la Bauma 2022 este: „Viitorul în construcția drumurilor – Smart. Sigur. Durabil.

ATENȚIA TUTUROR SE CONCENTREAZĂ PE CONSTRUCȚIA DURABILĂ DE DRUMURI
Grupul Wirtgen sprijină și își ajut ă clienții să implementeze proiectele tot mai ample de infrastructură rutieră într-un mod rapid și eficient din punct de vedere al costurilor, răspunzând deja cerințelor tot mai mari pr evăzute în caietele de sarcini ale licitațiilor în ceea ce privește protecția mediului, siguranța oamenilor și a naturii. Acest lucru se datorează nu numai soluțiilor pentru mașini individuale și tehnologiilor de propulsie aferente, ci și datorită sistemelor complete de producție pentru construcția drumurilor.

STAND EXPOZIȚIONAL DEDICAT PENTRU MAȘINI ȘI ECHIPAMENTE INTELIGENTE
Cele cinci mărci de produse ale grupului iau în considerare întregul proces de construcție a drumurilor, conștiente că doar într-o abordare integrată se pune accentul pe cel mai mare potențial ecologic și economic. Soluțiile de sistem ale grupului Wirtgen acoperă întreg lanțul de producție, pe care compania l-a prezentat în ansamblu într-un stand dedicat din carul zonei sale expoziționale. Aici, vizitatorii din toate domeniile industriei au putut obține o perspectivă asupra modului în care sinergiile și colaborarea eficientă dintre mașinile de construcții și tehnologiile mărcilor Wirtgen, Vögele, Hamm, Kleemann și Benninghoven pot ajuta la realizarea proiectelor de construcție a drumurilor într-un mod durabil și economic.

DIGITALIZAREA CA FORȚĂ MOTRICE PENTRU SIGURANȚĂ ȘI SUSTENABILITATE
Pe lângă eficiența mașinilor și aplicațiile și metodele alternative, digitalizarea și soluțiile de sisteme conectate sunt forțe motrice importante care vor juca un rol important în dezvoltarea ulterioară a industriei construcțiilor de drumuri. În așanumita „Zonă Tehnologică”, grupul Wirtgen a prezentat tehnologii cheie specifice aplicațiilor, precum și soluțiile și tehnologiile digitale de mâine, care sunt deja disponibile de astăzi.GRUPUL WIRTGEN CU PROPRIA STRATEGIE DE SUSTENABILITATE
Grupul Wirtgen deschide calea pentru o mai mare mobilitate în construcția de drumuri. În același timp, dezvoltarea durabilă este un pilon fundamental al strategiei de afaceri a grupului. Obiectivele grupului Wirtgen, ca parte a diviziei de construcții și silvicultură a companiei John Deere, contribuie în mod semnificativ la strategia generală de sustenabilitate. Un astfel de obiectiv este reducerea semnificativă a emisiilor de CO2 provenite din transportul și utilizarea mașinilor de construcții, precum și din funcționarea generală a propriilor fabrici și unități de producție, până în 2030. În plus, până în 2026 este planificată extinderea semnificativă a numărului de produse durabile, mașini și soluții tehnologice. Vizitatorii standului expozițional Wirtgen Group pot afla mai multe despre obiectivele de sustenabilitate vizitând un stand special situat pe terasa de pe acoperișul „Zonei Tehnologice”.

PREMIERE MONDIALE ȘI INOVAȚII PENTRU FIECARE MARCĂ DE PRODUS
Angajamentul grupului Wirtgen față de sustenabilitate se reflectă și în inovațiile și premierele mondiale ale mărcilor sale de produse. De exemplu, sistemul de control al mașinii Mill Assist de pe noua generație de mașini de frezat compacte Wirtgen garantează o productivitate și eficiență ridicate în mod constant. În ceea ce privește instalația de amestecare cu reciclare la rece KMA 240i, aceasta face posibilă producerea, pe lângă amestecul la rece de înaltă calitate din materiale de construcție reciclate și a amestecului pentru straturile de bază stabilizate cu liant hidraulic.Verdele Vögele nu este doar o culoare de mașină. El este un simbol al inovației în pavajul cu asfalt, lucru demonstrat de noile finisoare de asfalt și șapele extensibile din generația „Dash-5”. Compania Vögele a prezentat finisoarele de asfalt Highway Class SUPER 1900-5(i) și SUPER 2100-5(i), precum și cea mai recentă generație de șape extensibile AB 500 și AB 600.

Pentru aplicațiile care necesită compactare cu emisii zero, acum vor intra în joc compactoarele electrice cu role tandem din seria HD CompactLine de la Hamm. Compactoarele electrice cu role tandem sunt ideale pentru toate zonele în care compactarea trebuie să fie deosebit de silențioasă. Deoarece, în multe cazuri, acestea sunt adesea și zone în care sunt impuse sarcini de vibrație reduse, cei de la Hamm oferă, pe lângă compactoare cu role cu vibrații sau oscilații și compactoare cu role combinate vibrații și oscilații, toate cu acționare electrică. Kleemann a prezentat și el un nou pr odus, concasorul cu impact MOBIREX MR 130(i) PRO, complet electrificat. Datorită opțiunii de conectare la o sursă de alimentare externă, concasorul permite tratarea materialelor cu un consum redus de energie pe tonă de produs finit.

Benninghoven a prezentat, printre alte noutăți și inovații, sistemul inovator Revoc conceput special pentru producția durabilă de asfalt cu instalații de amestecare în procesul de producție discontinuu (în loturi). Cu arzătorul multi-combustibil EVO JET pot fi utilizați combustibili regenerativi, cum ar fi biomasă în lichid (BtL) și praful de lemn. Ambii combustibili au o amprentă neutră de carbon. Benninghoven oferă rezervoare de bitum încălzite electric, pentru depozitarea bitumului, de asemenea, cu o amprentă neutră de carbon.

În plus, odată cu iNova 2000, grupul Wirtgen a prezentat pentru prima dată în atenția comunității mondiale o instalație de mixare asfaltică de la Ciber. Ciber este principalul producător din America Latină de centrale de mixare asfaltică pentru procesul de producție continuu. Pe piețele în care sunt utilizate atât procese discontinue, cât și procese continue de mixare asfaltică, Ciber, al șaselea brand al grupului Wirtgen, completează portofoliul de produse specifice pieței pentru instalațiile de mixare asfaltică ale grupului Wirtgen.

Compania John Deere a prezentat în cadrul expoziției o selecție reprezentativă de echipamente de construcții și tehnologii corespunzătoare, adaptate pentru piața europeană, care completează în mod ideal portofoliul de produse al Grupului Wirtgen.

Machinery

Recent Posts:

În munții arizi din sudul Perului, compania Anglo American a trecut la următorul pas în industria minieră: un gigantic complex de exploatare a cuprului, la suprafață, este exploatat în mare parte cu roboți.Pe un drum de mină prăfuit din munții Anzi, un o basculantă rigid...


Citeste mai mult

Conveierele mobile cu bandă MOBIBELT de la Kleemann asigură o organizare mai flexibilă a proceselor de lucru pe șantiere, fiind utilizate pentru eficientizarea proceselor logistice. Aceste conveiere mobile extind în mod flexibil raza de acțiune a instalațiilor de concasare și sortare ș...


Citeste mai mult

Datorită proprietăților unice ale bazaltului local și creșterii cererii, compania RF Sand-Baggerarbeiten und Steingewinnungsgesellschaft GmbH, din Germania, avea nevoie de un concasor primar mobil puternic, care să poată face față provocărilor. Pentru a crește producția, conducerea compa...


Citeste mai mult

Închirierea de utilaje de construcții câștigă teren la nivel mondial și, mai ales, în rândul clienților din România. Iar motivele sunt întemeiate. Tot mai mulți constructori își pun întrebarea dacă este mai profitabil să închirieze echip...


Citeste mai mult