Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Machinery

HAMM- COMPACTARE PROFESIONALĂ

HAMM- COMPACTARE PROFESIONALĂ

HAMM oferă o gamă largă de compactoare monocilindrice și cu role tandem pentru o compactare profesională în activități de amenajare a teritoriului și a spațiilor verzi. În acest domeniu de activitate, mașinile din seria CompactLine prezintă un interes deosebit prin faptul că ele combină dimensiunile compacte cu o vizibilitate excepțională în toate direcțiile și, de asemenea, se dovedesc extrem de simplu de utilizat și deosebit de economice.

CompactLine este un nume care vorbește de la sine, aceste mașini de compactat de la HAMM au un design foarte compact. Ele pot efectua lucrări de compactare de înaltă calitate pe suprafețe mari și mici, precum și pe căi de acces înguste. În timpul operării, articulația în trei puncte asigură o stabilitate de conducere remarcabilă și o bună traiectorie la deplasarea în linie dreaptă.

COMPACTOARELE MONOCILINDRU H 5I ȘI H 7I: COMPACTE, MANIABILE ȘI CAPABILE SĂ FACĂ FAȚĂ UNOR DECLIVITĂȚI IMPORTANTE
Compactoarele monocilindru compacte H 5i și H 7i au o gardă la sol considerabilă și, chiar și în aceste condiții, având un centru de greutate ridicat, ele pot fi utilizate pe pante chiar mai mari de 60%. Transmisia forței de tracțiune la roți se face prin motoare hidrostatice cu angrenaje, pe fiecare roată, iar distribuția cuplului între axa față și spate se face rapid, fără pierderi, prin intermediul unui dispozitiv hidraulic acționat permanent, ce împiedică patinarea. Această caracteristică, la care se adaugă inovativa articulație în 3 puncte, garantează rezultatele excepționale de deplasare în siguranță, de maniabilitate și manevrabilitate și de confort, la operarea pe terenuri foarte denivelate, pe pante abrupte sau în pasaje înguste. În plus, mașinile sunt deosebit de scurte. Cu o lungime de aproximativ 4,40 m, H 7i se dovedește cel mai scurt compactor monocilindric din lume în clasa de greutate de 8 tone.

COMPACTOARELE CU ROLE TANDEM HD COMPACTLINE: COMPACTARE 100% A SUPRAFEȚEI
Compactarea de-a lungul pereților, a bordurilor sau a altor obiecte reprezintă adesea o provocare. La asemenea lucrări. compactoarele cu role tandem de la HAMM din seria CompactLine excelează în mai multe moduri. Pe de o parte, înălțimea redusă a mașinilor permite efectuarea de lucrări sub acoperișuri sau în int eriorul halelor, iar pe de altă parte, amprenta redusă la sol face posibilă compactarea chiar și pe șantierele foarte înguste. În plus, decalajul lateral mare al rolelor face posibilă compactarea de-a lungul bordurilor și a pereților, până la marginea rolelor tandem. În acest context, modelele HD 8 și HD 10 cu sis temul inteligent «Clear Side», de montaj a suportului tamburului doar pe o singură parte a tamburului, opusă între cei doi tamburi, merită o mențiune specială. Datorită aplicării acestei soluții inteligente, rolele, la un decalaj de 56 mm, ce asigură o direcție excelentă și o manevrabilitate în orice situație, pot compacta complet suprafețele, chiar și de-a lungul pereților sau al clădirilor înalte.

OPERARE UȘOARĂ
Compactoarele monocilindrice și cele cu role tandem, din seria CompactLine de la HAMM, sunt extrem de ușor de utilizat și pot fi oper ate în siguranță fără a necesita o perioadă de acomodare. Erorile de operare sunt evitate grație accesului simplu la un număr r edus de comenzi intuitive, marcate cu simboluri clare și dispuse logic. Din punct de vedere vizual și funcțional, t ablourile de bord ale ambelor serii, H și HD, sunt foarte asemănătoare, ceea ce face foarte ușoară trecerea unui operator de pe o mașină din seria H pe una din seria HD.

CÂMP DE VIZIBILITATE OPTIM
Designul compactoarelor cu r ole tandem HD CompactLine, c aracterizat prin carenajul în f ormă de cl epsidră, asigură condiții optime de vizibilit ate asupra mașini și de jur împr ejurul acesteia. Compactoarele monocilindru H CompactLine oferă, de asemenea, un câmp de vizibilit ate excelent asupra mașinii și a șantierului, chiar dac ă sunt echipate cu cabină închisă, însă prevăzută cu geamuri lar gi. Un det aliu mic, dar import ant este de remarcat la compactoarele monocilindru H 5i și H 7i prevăzute cu c abină închisă: oglinzile retrovizoare pot fi r eglate și cur ățate facil, în interiorul cabinei, geamurile laterale, din două secțiuni, put ând culisa spre spate.

FUNCȚIONARE ECONOMICĂ
Compactoarele din seria CompactLine de la HAMM se do vedesc deosebit de economice, iar motoarele îndeplinesc, de asemenea, cele mai noi standarde privind emisiile de gaze de eșapament. Opțional, compactoarele monocilindru din seria H CompactLine pot fi echipat e cu dispozitiv de oprire automată a motorului care, în situația funcționării prelungite a motorului, îl oprește pentru a diminua consumul de combustibil și a nu mai polua mediul.

VARIANTE DE COMPACTOARE CU TAMBUR VIBRANT, OSCILANT SAU VIO
Compactoarele cu role tandem din seria HD CompactLine sunt disponibile cu lățimi de tamburi de la 80 la 138 cm, în diferite variante de echipare: cu câte un tambur vibrant, cu un tambur vibrant și unul oscilant, cu un t ambur vibrant și cu o axă cu roți cu pneuri pneumatice sau cu echipare cu roți cu pneuri pneumatice pe ambele axe. Compactoarele monocilindru din seria H Compact Line sunt echipate cu tamburi având lățimea de la 1,37 la 1,68 m. Tamburii pot fi net ezi sau cu proeminențe sau duble. În plus, modelul H 7i poat e fi echipat cu un tambur VIO, putând astfel compacta fie cu vibrații, fie cu oscilații.

NUMEROASE OPȚIUNI PENTRU FIECARE APLICAȚIE
Pentru cele mai diverse aplicații, gama HAMM oferă multe opțiuni, inclusiv o interfață telematică, un comutator pentru întreruperea de la bat erie a circuitului electric și diferite opțiuni de iluminare, cum ar fie pr oiectoare cu LED și posibilitatea de a lumina s trict marginea cilindrului compactor. În plus, pentru compactoarele monocilindru din seria H CompactLine, sunt disponibile cabine certificate ROPS, distribuitoare de criblură sau lame de nivelare. Totodată, HAMM oferă sistemul HAMM Compaction Meter (HCM), un sistem tehnic pentru măsurarea gradului de compactare, iar unele dintre compactoarele cu role tandem pot fi echipate cu un dispozitiv de măsurare a temperaturii suprafeței asfaltului ce trebuie compactat, HAMM Temperature Meter (HTM).

CUM SE ALEGE O MAȘINĂ DE COMPACTARE ÎN FUNCȚIE DE APLICAȚIE
Compactoarele cu un singur tambur sunt utilizate în principal pentru compactarea pământului, de exemplu pentru prepararea solului și dezvoltarea zonelor în construcție. Solul este compactat cu ajutorul tamburului situat în fața mașinii. Forța de tracțiune este transmisă la roțile din spate, echipate cu anvelope de mari dimensiuni, care asigură un deplasare sigură, chiar și pe terenuri dificile. Compactoarele cu role tandem compactează în mod optim terasamentele pe care se așează structura rutieră, începând cu substratul de formă, fundația, până la s tratul de asfalt. La compactoarele cu role tandem ambii cilindri sunt antrenați. Indiferent de grosimea materialului de construcție așternut și a gradului de compactare impus de proiect, utilizarea de compactoare cu tambur vibrant, oscilant sau o combinație a celor două tehnologii asigură obținerea de rezultate de top.

Machinery

Recent Posts:

Producător specializat care activează exclusiv în domeniul furnizării soluţiilor din industria de sortare cu spălare agregate şi recuperare nisip, Terex Washing Systems oferă echipamente mobile şi modulare pentru spălarea şi separarea sorturilor, decontaminări de piatră şi sisteme...


Citeste mai mult

Caterpillar își extinde gama Tilt Rotate System (TRS) – sistem cu rotator basculant, pentru a putea fi utilizate și de mini-excavatoare. Cat®. Sistemul este conceput pentru a economisi timp, ajutând operatorii să manevreze atașamentele în jurul obstacolelor fără a r...


Citeste mai mult

Powerscreen înseamnă lucruri diferite pentru diferiţi oameni. Pentru unii, înseamnă echipamente robuste şi fiabile de concasare şi sortare, proiectate, construite şi susţinute de experţi pasionaţi.Pentru alţii, Powerscreen înseamnă o vastă moştenire de experienţă şi...


Citeste mai mult

Datorită proprietăților unice ale bazaltului local și creșterii cererii, compania RF Sand-Baggerarbeiten und Steingewinnungsgesellschaft GmbH, din Germania, avea nevoie de un concasor primar mobil puternic, care să poată face față provocărilor. Pentru a crește producția, conducerea compa...


Citeste mai mult