Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Machinery

HYUNDAI UN BRAND ASOCIAT CU INOVAŢIA ŞI TEHNOLOGIA

HYUNDAI UN BRAND ASOCIAT CU INOVAŢIA ŞI TEHNOLOGIA

Valoarea brandului Hyundai constă în promisiunea şi e fortul de a livra mai multă performanţă şi beneficii prin produsele şi serviciile oferite. Cu investiţii masive în calitate şi inginerie inovativă, Hyundai oferă clienţilor săi tehnologie superioară de nivel mondial, susţinută de expertiză locală şi proximitate în servicii.

PERFORMANŢĂ PENTRU APLICAŢII GRELE
În oricare dintre aplicaţiile de lucru din şantierele de construcţii, excavare de masă în lucrări de infrastructură, producţia de agregate în balastiere şi cariere, extracţia minereurilor sau managementul deşeurilor, excavatoarele Hyundai sunt cunoscute pentru performanţa de top pe care o livrează oriunde pe glob.

Excavatoarele Hyundai oferă stabilitate superioară şi o distribuţie optimizată a greutăţii în aplicaţiile pe teren accidentat. De la 13 la 120 tone, excavatoarele Hyundai sunt optimizate pentru excavări grele, ridicări şi aplicaţii de nivelare şi sunt cocepute pentru a funcţiona cu timpi de intervenţie reduşi.

NOUA SERIE A DE LA HYUNDAI
Noua serie A de excavatoare Hyundai, care răspunde normelor de emisii EU S tage V merge chiar mai departe de atât.
• vizibilitate şi manipulare îmbunătăţite asigură operarea sigură şi productivă în orice condiţii de mediu;
• evaluarea performanţei maşinii este la o atingere de buton prin intermediul Hi MATE Advanced Telematics System;
• motorizările Cummins X12 Euro Stage V livrează performanţă la o eficienţă energetică sporită în cele mai solicitante aplicaţii.

Excavatoarele Hyundai din seria A sunt concepute ca maşini economice şi durabile, cu durata de viaţă îndelungată, costuri de operare reduse şi productivitate sporită. O serie de tehnologii inteligente sunt incluse pentru managementul precis al puterii motorului şi al debitului de ulei.

EPIC (ELECTRIC PUMP INDEPENDENT CONTROL)
Un sistem de îmbunătăţire a eficienţei consumului prin controlul automat al pompelor hidraulice individuale. Sistemul ajută la reducerea pierderilor din debitul hidraulic şi maximizează productivitatea. Prin intermediul sistemului EPIC, nouă serie A realizează cicluri mai rapide, cu
productivitate sporită.

ECO GAUGE
Monitorizarea ECO oferă un feedback instant cu privire la eficienţa de combustibil, în timpul lucrului. De asemenea, monitorizează informaţii detaliate despre consumul de combustibil mediu, orar şi zilnic, oferind astfel operatorului un ajutor real pentru adaptarea la un lucru cât mai economic.

AAVM (ADVANCED AROUND VIEW MONITORING)
Sistemul Advanced Around View Monitoring (AAVM) oferă vizibilitate 360° a spaţiului de lucru din jurul maşinii pentru a preîntâmpina accidentele. De asemenea include tehnologia Intelligent Moving Object Detection (IMOD) care sesizează şi atenţionează operatorul când oameni sau obiecte în spaţiul de până la 5 m de maşină.

O PREZENŢĂ ACTIVĂ ÎN ROMÂNIA
Hyundai este prezent în România prin intermediul CTE Solution Utilaje Specializate. Gama de utilaje cu care Hyundai este prezent în România cuprinde de la miniexcavatoare şi excavatoare compacte pe şenile, excavatoare pe roţi, până la excavatoarele de mare capacitate pentru infrastructură, cariere şi minerit.

În asociere cu o serie largă de excavatoare, încărcătoarele frontale Hyundai completează oferta de utilaje de construcţii pentru aplicaţii diverse din cele mai întâlnite şantiere. Printr-o reţea naţională de ingineri de service, toate utilajele aflate în operarea partenerilor CTE Solution sunt activ monitorizate, pentru asigurarea unei funcţionări şi utilizări optime şi garantarea unei satisfacţii totale pentru utilizatorii de utilaje Hyundai.

Machinery

Recent Posts:

Producător specializat care activează exclusiv în domeniul furnizării soluţiilor din industria de sortare cu spălare agregate şi recuperare nisip, Terex Washing Systems oferă echipamente mobile şi modulare pentru spălarea şi separarea sorturilor, decontaminări de piatră şi sisteme...


Citeste mai mult

Caterpillar își extinde gama Tilt Rotate System (TRS) – sistem cu rotator basculant, pentru a putea fi utilizate și de mini-excavatoare. Cat®. Sistemul este conceput pentru a economisi timp, ajutând operatorii să manevreze atașamentele în jurul obstacolelor fără a r...


Citeste mai mult

Powerscreen înseamnă lucruri diferite pentru diferiţi oameni. Pentru unii, înseamnă echipamente robuste şi fiabile de concasare şi sortare, proiectate, construite şi susţinute de experţi pasionaţi.Pentru alţii, Powerscreen înseamnă o vastă moştenire de experienţă şi...


Citeste mai mult

Datorită proprietăților unice ale bazaltului local și creșterii cererii, compania RF Sand-Baggerarbeiten und Steingewinnungsgesellschaft GmbH, din Germania, avea nevoie de un concasor primar mobil puternic, care să poată face față provocărilor. Pentru a crește producția, conducerea compa...


Citeste mai mult