Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Machinery

HYUNDAI UN BRAND ASOCIAT CU INOVAŢIA ŞI TEHNOLOGIA

HYUNDAI UN BRAND ASOCIAT CU INOVAŢIA ŞI TEHNOLOGIA

Valoarea brandului Hyundai constă în promisiunea şi e fortul de a livra mai multă performanţă şi beneficii prin produsele şi serviciile oferite. Cu investiţii masive în calitate şi inginerie inovativă, Hyundai oferă clienţilor săi tehnologie superioară de nivel mondial, susţinută de expertiză locală şi proximitate în servicii.

PERFORMANŢĂ PENTRU APLICAŢII GRELE
În oricare dintre aplicaţiile de lucru din şantierele de construcţii, excavare de masă în lucrări de infrastructură, producţia de agregate în balastiere şi cariere, extracţia minereurilor sau managementul deşeurilor, excavatoarele Hyundai sunt cunoscute pentru performanţa de top pe care o livrează oriunde pe glob.

Excavatoarele Hyundai oferă stabilitate superioară şi o distribuţie optimizată a greutăţii în aplicaţiile pe teren accidentat. De la 13 la 120 tone, excavatoarele Hyundai sunt optimizate pentru excavări grele, ridicări şi aplicaţii de nivelare şi sunt cocepute pentru a funcţiona cu timpi de intervenţie reduşi.

NOUA SERIE A DE LA HYUNDAI
Noua serie A de excavatoare Hyundai, care răspunde normelor de emisii EU S tage V merge chiar mai departe de atât.
• vizibilitate şi manipulare îmbunătăţite asigură operarea sigură şi productivă în orice condiţii de mediu;
• evaluarea performanţei maşinii este la o atingere de buton prin intermediul Hi MATE Advanced Telematics System;
• motorizările Cummins X12 Euro Stage V livrează performanţă la o eficienţă energetică sporită în cele mai solicitante aplicaţii.

Excavatoarele Hyundai din seria A sunt concepute ca maşini economice şi durabile, cu durata de viaţă îndelungată, costuri de operare reduse şi productivitate sporită. O serie de tehnologii inteligente sunt incluse pentru managementul precis al puterii motorului şi al debitului de ulei.

EPIC (ELECTRIC PUMP INDEPENDENT CONTROL)
Un sistem de îmbunătăţire a eficienţei consumului prin controlul automat al pompelor hidraulice individuale. Sistemul ajută la reducerea pierderilor din debitul hidraulic şi maximizează productivitatea. Prin intermediul sistemului EPIC, nouă serie A realizează cicluri mai rapide, cu
productivitate sporită.

ECO GAUGE
Monitorizarea ECO oferă un feedback instant cu privire la eficienţa de combustibil, în timpul lucrului. De asemenea, monitorizează informaţii detaliate despre consumul de combustibil mediu, orar şi zilnic, oferind astfel operatorului un ajutor real pentru adaptarea la un lucru cât mai economic.

AAVM (ADVANCED AROUND VIEW MONITORING)
Sistemul Advanced Around View Monitoring (AAVM) oferă vizibilitate 360° a spaţiului de lucru din jurul maşinii pentru a preîntâmpina accidentele. De asemenea include tehnologia Intelligent Moving Object Detection (IMOD) care sesizează şi atenţionează operatorul când oameni sau obiecte în spaţiul de până la 5 m de maşină.

O PREZENŢĂ ACTIVĂ ÎN ROMÂNIA
Hyundai este prezent în România prin intermediul CTE Solution Utilaje Specializate. Gama de utilaje cu care Hyundai este prezent în România cuprinde de la miniexcavatoare şi excavatoare compacte pe şenile, excavatoare pe roţi, până la excavatoarele de mare capacitate pentru infrastructură, cariere şi minerit.

În asociere cu o serie largă de excavatoare, încărcătoarele frontale Hyundai completează oferta de utilaje de construcţii pentru aplicaţii diverse din cele mai întâlnite şantiere. Printr-o reţea naţională de ingineri de service, toate utilajele aflate în operarea partenerilor CTE Solution sunt activ monitorizate, pentru asigurarea unei funcţionări şi utilizări optime şi garantarea unei satisfacţii totale pentru utilizatorii de utilaje Hyundai.

Machinery

Recent Posts:

Grupul Manitou, recunoscut la nivel mondial în domeniul echipamentelor specializate de manipulare și stivuire, a platformelor de lucru la înălțime și a utilajelor terasiere și de manipulare compacte, a anunțat la sfârșitul lunii februarie lansarea unei noi game de platforme ...


Citeste mai mult

HD Hyundai Construction Equipment (CE) a dezvăluit alte opt mini-excavatoare, cu greutăți de operare cuprinse între 1,7 și 5,5 tone, ce vor completă o gamă de 12 modele. Mini-excavatoarele din seria A, câștigătoare ale premiului RED DOT DESIGN, stabilesc noi niveluri de performan...


Citeste mai mult

Încărcătorul pe șenile este singura mașină pentru lucrări terasiere care poate face totul - curăță, încarcă, sapă, transportă, astupă și multe altele - chiar și în condiții de teren dificil, dur sau alunecos.Noul încărcător pe șenile Cat® 973 oferă o p...


Citeste mai mult

Un suflu energetic inovator impulsionează industria construcțiilor. Utilizarea pe scară tot mai largă a echipamentelor de concasare, sortare și transport acționate 100% de energia electrică este o veste bună pentru toată lumea. Investițiile în asemenea echipamente reprezintă o inves...


Citeste mai mult