Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Machinery

HYVA - EXCELENȚA SISTEMELOR DE BASCULARE

HYVA - EXCELENȚA SISTEMELOR DE BASCULARE

La 41 de ani de la fondarea companiei Hyva, în Olanda, cel mai mare furnizor mondial de soluții de ridicare, încărcare, compactare și basculare pentru industria vehiculelor comerciale și industriale și a serviciilor de mediu este astăzi o multinațională care operează în întreaga lume, fiind prezentă în mai mult de 110 ț ări, cu 37 de filiale, 12 centre de producție și peste 200 de distribuitori și puncte service.

La acest moment Hyva se dovedește furnizorul numărul unude soluții hidraulice de basculare, inovatoare și eficiente, oferind astăzi cel mai robust cilindru hidraulic telescopic din lume, precum și o gamă completă de cilindri cu dublă acțiune. La Hyva, oricare ar fi necesitățile de basculare, există întotdeauna o soluție de basculare adecvată. O gamă diversă de cilindri hidraulici frontali și cu montaj sub benă, alături de variate kituri de basculare, oferă toate opțiunile și asigură cele mai înalte niveluri de încredere, siguranță și eficiență.

CILINDRI FRONTALI
Hyva este lider mondial în producția de cilindri frontali de basculare, oferind un catalog extins cu gamă între 5 și 100 de tone și soluții personalizate. Concepuți pentru autobasculante și semiremorci basculante, cu bena basculantă în spate, cilindrii frontali telescopici de la Hyva s-au remarcat pentru durabilitatea și fiabilitatea lor, în toate condițiile de exploatare și oricare ar fi solicitările, precum și pentru raportul excelent calitate – preț.

Se evidențiază, de asemenea, prin presiunea de lucru crescută, basculare mai rapidă și perioade mai scurte ale ciclului de basculare, dar și stabilitate ridicată a vehiculului la basculare. Cu sarcină utilă ridicată și intervale mai lungi de întreținere, pentru o durată de funcționare crescută, cilindri frontali Hyva sunt, de asemenea, soluții ecologice, cu un consum mai redus de ulei și combustibil.

Seria Alpha, a cincea generație de soluții de basculare frontale și cea mai recentă, reprezintă un sistem complet, format din cilindri, suporți și kit hidraulice de basculare, care a fost dezvoltat pentru a oferi un nivel mai mare de eficiență și siguranță, o funcționare mai fiabilă, cu costuri mai mici și cu aplicații dedicate anumitor domenii din industria minieră, transporturi și construcții.

Obiectivul proiectării seriei Alpha a fost realizarea unui kit de basculare personalizat, cu performanțe maxime la o greutate minimă și cu cel mai scurt ciclu de basculare posibil.

S-au luat toate măsurile pentru ca operatorul să dețină controlul complet asupra sistemului de basculare, chiar și în cazul spargerii unui furtun hidraulic de presiune. Pe lângă reducerea greutății, analiza detaliată pe calculator a fiecărui ansamblu și componentă individuală a avut ca scop optimizarea duratei sale de funcționare. Totodată, Hyva a derulat programe de testare dure, pentru a valida proiectul în practică.

Programul intensiv de proiectare a sistemului de basculare din seria Alpha a avut ca rezultat evoluții revoluționare ale soluțiilor de basculare:
• un design complet nou al cilindrilor hidraulici, cu modificări a tuturor componentelor, în afară de cele de etanșare;
• un nou rezervor hidraulic, având capacitatea egală cu volumul cilindrului hidraulic, prevăzut cu un sistem de aerisire optimizat și având corpul ranforsat și fixat cu chingi metalice;
• montajul direct pe cilindru a unei valve hidraulice de descărcare HT care, pentru siguranță maximă, include și o supapă inovatoare de reducere a presiuni, foarte fiabilă și stabilă;
• o nouă pompă hidraulică, cu fiabilitate crescută, acoperind un interval de presiuni extins, superior Hyva existente.

CILINDRII SUB BENĂ
Cunoscută pentru structura compactă, rezistență, durabilitate și performanțe de basculare optime, gama cilindrilor Hyva cu montaj sub benă variază de la seria ULB, pentru vehicule de până la 13 t one, până la seria UMB, pentru c amioane grele, cu capacități de basculare de până la 38 de t one și curse de până la 4 m. Montarea unui cilindru Hyva sub benă asigură o forță mare de ridicare și permite un mod flexibil de descărcare. În combinație cu suporții cardan tip lagăr cu basculare pe 3 părți, bena poat e fi basculată în lateral și în spat e, fiind foarte utilă în construcții, manipularea deșeurilor, servicii municipale sau agricultură. Ușor de întreținut, acești cilindri hidraulici au un design modular care permite efectuarea operațiilor de asamblare și livrare, la comandă.

KITURI DE BASCULARE
Kiturile hidraulice Hyva reprezintă o soluție complet optimizată pentru aplicații de basculare, combinând o gamă completă de componente cu cilindri Hyva potriviți, pentru o sigur anță și o eficiență maximă în funcționare. Kiturile hidraulice Hyva sunt flexibile și toate componentele pot fi instalate în mod modular, dar beneficiul maxim este obținut din utilizarea întregului sistem. Kiturile hidraulice Hyva sunt destinate unei game largi de aplicații, cum ar fi sisteme cu podele de descărcare, remorci cu rampe hidraulice, macarale pe camion, încărcătoare cu cârlig, încărcătoare cu brațe tip skip, descărcarea din cisterne a gazelor și lichidelor. Cu opțiuni de oprire în caz de defecțiune și de control, cu valve de basculare montate pe cilindri și opțiuni de filtrare, kiturile de basculare Hyva include pompe cu roți dințate capabile să funcționeze la o presiune de până la 250 bari.

Machinery

Recent Posts:

Liebherr a prezentat noul său graifer GMM 50-5, destinat celor mai solicitante aplicații din industria de reciclare și manipulare a deșeurilor. Proiectat inteligent, graiferul tip portocală cu cinci gheare nu a fost dezvoltat doar pentru clienți, ci și mai ales în colaborare cu aceștia...


Citeste mai mult

Bazându-se pe succesul încărcătoarelor frontale compacte Cat® M-Series, noile încărcătoare frontale Cat® 906, 907 și 908 de următoarea generație se prezintă cu o cabină a operatorului reproiectată, care valorifică la maximum tehnologiile Cat exclusive ce îm...


Citeste mai mult

Cu instalațiile deplasabile de concasare și sortare din seria NW Rapid™, nu mai este necesar să se facă compromisuri între timp, mobilitate și capacitate de producție și se poate profita de noi oportunități de afaceri. Echipamentele deplasabile sunt concepute special pentru prod...


Citeste mai mult

Valoarea brandului Hyundai constă în promisiunea şi e fortul de a livra mai multă performanţă şi beneficii prin produsele şi serviciile oferite. Cu investiţii masive în calitate şi inginerie inovativă, Hyundai oferă clienţilor săi tehnologie superioară de nivel mondial, sus...


Citeste mai mult