Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Machinery

JS330, MODELUL DE TOP AL GAMEI DE EXCAVATOARE GRELE PE ȘENILE DE LA JCB

JS330, MODELUL DE TOP AL GAMEI DE EXCAVATOARE GRELE PE ȘENILE DE LA JCB

Cu o greutate totală de aproximativ 33 de tone, excavatorul pe șenile JS330 de la JCB combină robustețea, productivitatea, performanța, confortul, siguranța și ușurința de întreținere. El este capabil să îndeplinească sarcinile de lucru încredințate, rezistența și durabilitatea fiind atribute standard ale excavatorului pe șenile JCB JS330.

Pentru a prelungi durata de viață a acestor excavatoare pe șenile, specialiștii de la JCB au folosit pe scară largă, în etapa de concepție a componentelor cheie, metodele numerice de analiză cu elemente finite, la care au adăugat, pentru confirmare, teste ample de rezistență la oboseală. Brațul principal și balansierul, din oțel cu înaltă rezistență la tracțiune,sunt executate sub formă de cheson sudat din plăci dintr -o bucată, ranforsat cu plăci de întărire interne, pentru o durabilitate crescută. Șasiul inferior de înaltă rezistență mecanică, este o construcție în formă de X, din plăci de oțel sudate continuu, pentru o durabilitate îndelungată chiar și în cele mai solicitante aplicații. În plus, turela ranforsată, rigidă, foarte robustă, conferă excavatorului pe șenile JS330, durabilitate și suport maxim, iar noua concepție a capacelor oferă avantaje suplimentare în ceea ce privește rezistența și rigiditatea turelei în ansamblu.

Excavatoarele pe șenile JCB JS330 beneficiază de cele mai bune componente de pe piață: un nou tren de rulare Berco, pompe hidraulice Kawasaki și distribuitori hidraulici principali Kayaba.

Motorul ISUZU de 6 cilindri, cu norma de poluare US EPA Tier 4F, dezvoltă 210 kW și un cuplu e xcepțional de 1.150 Nm în perfectă armonie cu noul modul de gestiune electronică SMART Control care oferă, prin urmare, performanțe deosebite de la cele mai scăzute turații. În plus, motorul dispune de un foarte eficient sistem de filtrare a combustibilului, în mai mult e etape, care asigură protecția motorului față de agenții contaminanți din combustibil. Cu o forță de săpare de 231 kNm (în varianta standard de echipare), combinată cu cicluri scurt e de lucru, JC330 se dovedește extrem de productiv în orice situație. Reglajele optimizate ale pompei hidraulice și noua configurație a sertarului distribuitorului principal asigură debitul de ulei necesar, contribuind astfel la realizarea
economiilor de combustibil. Totul este conceput pentru a face economie: de timp și de bani.

Inovatorul sistem JCB de regenerare hidraulică permite recircularea uleiului în cilindri hidraulici, asigurând astfel scurtarea timpilor ciclurilor de lucru și un consum de combustibil mai redus. Amortizarea mișcării la capăt de cursă, a brațului principal și a balansierului împiedică producerea de șocuri, protejând astfel mașina și ameliorând confortul operatorului. O combinație de mișcări fără șocuri permite utilizarea simultană a mai multor funcții, asigurând în același timp o viteză excelentă de execuție.

Rotația echilibrată a turelei și frânarea electro-hidraulică adaptabilă asigură, de asemenea, rapiditate și precizie în operare.

Pentru o polivalență crescută, JCB propune numeroase opțiuni de linii hidraulice auxiliare, inclusiv pentru picon, auxiliare, combinat și debit scăzut. În ceea ce privește operatorul, în jurul acestuia a fost dezvoltat excavatorul JS330, pe principiul că simplitatea în utilizare și confortul sunt sinonime cu productivitatea crescută. Comenzile ergonomice ușor de manevrat, intuitive și suple, ameliorează confortul operatorului și eficientizează operarea excavatorului. Butonul «Power Boost» instalat pe joystick îți permite să beneficiezi rapid de o putere hidraulică suplimentară atunci când este necesar. O repartiție 70/30 a parbrizului cabinei oferă o excelentă vizibilitate spre înainte. Fereastra din acoperișul cabinei, din geam laminat, oferă o vizibilitate optimă atunci când lucrările se fac la înălțime, iar ferestrele laterale mari, pe toată înălțimea cabinei,asigură o vedere neobstrucționată spre șenile permițând manevrarea și excavarea cu ușurință, în deplină siguranță. Capota coborâtă a motorului oferă o excelentă vizibilitate spre spate. Pentru a asigura operatorului o vizibilitate completă pe 360o excavatorul este echipat cu un set complet de oglinzi retrovizoare.

Monitorul multifuncțional de 7 inch, în culori, poate fi cu ușurință personalizat și este ușor de consultat în toate condițiile de iluminare, afișând instantaneu toate informațiile necesare de exploatare. Funcția „Selectarea uneltelor” disponibilă pe JS330 asigură configurarea rapidă și cu precizie a circuitelor hidraulice auxiliare pentru adaptarea debitului și presiunii hidraulice la specificul fiecărui atașament.

Cabina este montată pe 6 silentblockuri pentru a reduce zgomotul și vibrațiile la interior. Nivelul foarte bun de insonorizare al cabinei asigură un nivel sonor interior de doar 70 dB(A), în timp ce în exterior nivelul sonor nu trece de 101 dB(A). Sc aunul operatorului, cu suspensie pneumatică, precum și comenzile excavatorului sunt reglabile independent, pentru ca operatorul să-și găsească poziția ideală de lucru.

Sistemul de climatizare asigură temperatura dorită în cabină, cu aer proaspăt sau recirculat, iar parbrizul rămâne în permanență clar grație funcțiilor de dezaburire/degivrare și a ștergătorului de parbriz. În spatele scaunului operatorului este disponibil un vast compartiment pentru lucruri personale.

Excavatorul pe șenile JCB JS330 este conceput astfel încât să necesite o întreținere minimă, iar operațiile necesare să fie foarte simplu de executat. Capacele mari sunt menținute în poziție deschisă de amortizoare cu gaz. Filtrul de aer este accesibil de la nivelul solului. Utilizarea bucșelor din bronz grafitat la axele articulațiilor brațelor, a mărit intervalul de gresare a acestora, iar punctele de gresare au fost grupate în locuri comode, pentru un acces facil și sigur. Același lucru este valabil și pentru filtrele de ulei de motor, hidraulic și de combustibil. Radiatorul motorului, cel hidraulic și răcitorul aerului de admisie sunt montate unul lângă altul, pen tru a fi ușor de curățat.

 

TERRA ROMÂNIA UTILAJE DE CONSTRUCȚII SRL
ECHIPAMENTE DE CONSTRUCȚII
Punct de lucru Tunari- Șoseaua de Centură, nr. 11, km. 7, Comuna Tunari, Jud. Ilfov
Call Center: 031 730 7301 (2,3,4) / 0372 383 772
Fax: 031 730 7307
E-mail: office.ro@terra-world.com
terra-service.ro@terra-world.com

Machinery

Recent Posts:

Eficiență garantată până și în cele mai grele condiții de lucru! Este dificil să anticipezi fiecare pas pe care un nou proiect te îndeamnă să îl faci. Cu ce tip de teren va trebui să lucrezi? Va trebui să utilizezi cilindrul în pantă? Vei putea controla grad...


Citeste mai mult

Compania germană de închiriere CR Construction Rental GmbH, cu sediul central în Urmitz, în apropriere de Coblenz și o sucursală în Stuttgart, tocmai și-a întărit flota sa de mașini pentru construcții cu 50 de utilaje Hyundai, de la un mini-excavator de 1 tonă p...


Citeste mai mult

Încă de la început, intenția celor de la JCB a fost de a construi o nouă gamă de excavatoare pe șenile, avansate din punct de vedere tehnic și adaptate la cerințele clienților săi. Seria X de la JCB, lansată în 2018, se concentrează pe fiabilitate. Primul model al noii s...


Citeste mai mult

Nacelele sunt echipamente absolut necesare pentru lucrări de construcții, de întreținere, mentenanță, renovări, inspecții, amenajări și alte activități conexe. Când deții o nacelă pe autoșasiu, devii și mai productiv pentru că te poți deplasa cu utilajul de ridicat oriun...


Citeste mai mult