Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Industry

JUNGHEINRICH ROMÂNIA - PARTENER DE ÎNCREDERE PENTRU SOLUŢII LOGISTICE

JUNGHEINRICH ROMÂNIA - PARTENER DE ÎNCREDERE PENTRU SOLUŢII LOGISTICE

Într-o lume digitalizată, în care totul se schimbă din ce în ce mai rapid, ritmul de dezvoltare, performanța, eficiența energetică și siguranța sunt factorii principali care determină succesul unei afaceri.

Junghenrich vine în întâmpinarea provocărilor cu soluții complete care acoperă toate procesele logistice, din faza de planificare și până la implementare, având în portofoliu o gamă completă de echipamente puternice și performante, de la transpaleți manuali și  electrici, preparatoare de comenzi, stivuitoare Electrice/ Diesel/ Gaz cu sau fără catarg, stivuitoare pentru culoare înguste (VNA), reach truck-uri, echipamente pentru tractare, echipamente automatizate sau semiautomatizate, cărucioare de tip shuttle, inclusiv sisteme de rafturi statice sau dinamice, sisteme de management informatic al flotei, automatizări pentru modernizarea spațiilor de depozitare, piese de schimb.

Indiferent de cerințele specifice ale clienților, Jungheinrich vă va oferi o soluție care să corespundă cerințelor, pentru a putea face față cu brio provocărilor intralogistice. Jungheinrich ține cont de nevoile dvs. financiare, oferindu-vă flexibilitate maximă: puteți achiziționa echipamente beneficiind de un sistem de finanțare foarte avantajos. În plus, Jungheinrich România a lansat recent un magazin online complet revizuit care oferă multiple opțiuni de plată pentru o achiziție rapidă și sigură.

JUNGHEINRICH ROMÂNIA ESTE UN FURNIZOR DE SERVICII LOGISTICE COMPLETE: ECHIPAMENTE NOI SAU SECOND HAND, CHIRIE PE TERMEN SCURT SAU LUNG, O VASTĂ REȚEA DE SERVISARE CU ACOPERIRE NAȚIONALĂ, ȘI CEL MAI IMPORTANT, CONSULTANȚĂ PROFESIONALĂ PENTRU IDENTIFICAREA SOLUȚIEI POTRIVITE.

STIVUITOARE ELECTRICE SAU DIESEL/GAZ?
Jungheinrich acordă o mare atenție protejării mediului înconjurător. De aceea recomandarea companiei este de a folosi mai degrabă echipamente electrice și nu Diesel sau Gaz. Jungheinrich Group s-a alăturat inițiativei „50 Sustainability & Climate Leaders” care încurajează soluțiile sustenabile prietenoase cu mediul înconjurător. Stivuitoarele Electrice EFG Jungheinrich reprezintă o soluție perfectă pentru nevoile clientului. Ele pot înlocui cu succes stivuitoarele Diesel sau Gaz oferind eficiență energetică sporită, costuri de operare reduse, manevrabilitate optimă și posibilități multiple de configurare adaptate aplicațiilor specifice. Sunt fiabile și versatile, putând fi utilizate atât la interior cât și la exterior, ideale pentru transferul rapid al mărfurilor în spații înguste, mai ales în cazul încărcării și descărcării vehiculelor de transport.

Achiziționând stivuitoare electrice EFG de la Jungheinrich, puteți beneficia de o serie de avantaje: conceptul Pure Energy asigură eficiență energetică optimă, dimensiunile compacte conferă manevrabilitate superioară, postul de lucru îi oferă operatorului un mediu de lucru ergonomic, comfortabil și cu vizibilitate crescută. Prin conceptul PureEnergy se reduce semnificativ consumul păstrând o eficiență maximă, prin tehnologia trifazică combinată cu un sistem hidraulic și de comandă compact.

Sistemele de asistență pot fi selectate și combinate în funcție de aplicație: curveControl, driveControl, liftControl, tiltControl, Floor-Spot și accessControl. Siguranța în exploatare atât pentru operatori cât și pentru restul angajaților din depozit este o preocupare constantă în activitatea Jungheinrich. Opțiunile de safety care pot fi montate pe echipamente răspund celor mai exigente cerințe ale clienților.

Clienții au la dispoziție o gamă vastă de stivuitoare electrice:
• Seriile 1 - 2: stivuitoare electrice cu 3 roți, folosite la interior, cu capacitate între 1.0 – 2.0 tone, echipate cu acumulatori de 24 V sau 48 V;
• Seriile 3 - 6: stivuitoare electrice cu 4 roți, utilizabile atât la interior cât și la exterior, cu capacitate de 1,6 – 6.0 tone, echipate cu acumulatori de 48 V (Seria 3) și 80 V (Seriile 4 – 6).

Reducerea costurilor operaționale ale clienților este o procupare constantă a Jungheinrich. Firma își dorește să ofere clienților soluții superioare calitativ la un preț corect pe întreaga perioadă de exploatare ("total cost of ownership"). Clienții pot opta între două tipuri de acumulatori: Li-Ion sau Pb-Acid, ambele tehnologii beneficiind de 5 programe de operare selectabile.

PUTEREA LI-ION: AVANTAJ DECISIV CÂND PRODUCTIVITATEA CONTEAZĂ
Optând pentru tehnologia Li-ion veți economisi timp și bani, având o flotă de echipamente funcțională 24 ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Celulele energetice de înaltă performanță depăşesc cu mult bateriile tradiționale plumb-acid având un timp de încărcare rapid, costuri de întreținere zero și un ciclu de viață cel puțin dublu față de o baterie Pb-Acid. Eco friendly (zero emisii de gaz), aceste baterii nu necesită o infrastructură costisitoare și nici baterii de schimb. În plus, producătorul oferă cinci ani garanție la bateriile Li-ion, indiferent de numărul de ore de funcționare. După o încărcare intermediară de numai 30 minute, o baterie cu 24V va atinge 50% din capacitatea sa. Prin urmare, timpii morți sunt de domeniul trecutului cu tehnologia Li-Ion.

AUTOMATIZAREA DEPOZITULUI: SOLUȚIA VIITORULUI
Rentabilizarea spațiului, creșterea productivității și chiar distanțarea reprezintă provocări ce pot fi rezolvate prin automatizarea depozitului. Soluția oferită de Jungheinrich garantează atingerea acestor deziderate, Junghenrich bazându-se pe platforme și componente computerizate, care pot fi individualizate în funcție de nevoile clientului. Ca furnizor de top de sisteme intralogistice, Jungheinrich are dezvoltate soluții personalizate pentru orice tip de depozit și afacere: nu doar rafturi ci și cărucioare de transport de tip shuttle, stivuitoare cu macara și desigur, software-ul cel mai potrivit. Cu peste 60 de ani de experiență, Jungheirich oferă expertiza de care oricine are nevoie pentru a rămâne profitabil pe termen lung.

Sistemul de management al depozitului (WMS) permite integrarea cu sistemul ERP al clientului. Echipamentele automate permit manipularea complet autonomă a mărfurilor în timp record folosind sisteme de ghidaj mecanic sau transpondere RFID pentru poziționarea precisă la locul de depozitare. Foarte important, în funcție de specificul aplicațiilor, mărimea depozitului și de numărul de echipamente, sistemul energetic este dimensionat în consecință.

UN CLICK ȘI CUMPERI: WWW.JUNGHEINRICH-SHOP.RO
jungheinrich-shop.ro cuprinde o gamă largă de echipamente și accesorii, beneficiind de un design nou și atractiv. Accesând noul magazin online puteți găsi cu ușurință echipamentul potrivit aplicației dvs., iar sistemul de plată securizat vă va oferi deplină siguranță. În prima lună, pentru a sărbători lansarea, clienții vor beneficia de o reducere de 5% la orice comandă, folosind codul “5DISC” înainte de finalizarea cumpărăturilor.

Industry

Recent Posts:

În era construcțiilor inteligente, buldoexcavatoarele moderne de la JCB se remarcă prin inovație și fiabilitate. Aceste utilaje, dotate cu tehnologie de ultimă generație și caracteristici avansate, transformă modul în care sunt realizate lucrările pe șantier. De la eficiența c...


Citeste mai mult

Cu o tradiţie de peste 28 de ani, AIC Trucks dezvoltă permanent serviciile integrate pe care le oferă,bdovedind că este permanent aproape de client, reușind nu numai să asigure servicii de calitate de vânzare camioane noi sau uzate, respectiv de întreţinere și reparaţii, dar și...


Citeste mai mult

Mike Gidaspow, vicepreședinte al departamentului de produse, servicii și soluții Komatsu, și-a făcut timp pentru a discuta la începutul anului cu o echipă de jurnaliști de la „Equipment Today” despre industria construcțiilor, reflectând asupra anului 2023 și privind ...


Citeste mai mult

Companiile care reciclează asfaltul vechi creează noi surse de venit.Această industrie se confruntă cu numeroase provocări, cum ar fi costurile ridicate de îndepărtare a pavajului și de transport a materialului, în condițiile în care se asigură în același timp prote...


Citeste mai mult